MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα OSCARS® 2023 στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για το νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS

Για ακόμη μια χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων OSCARS θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο νέο pop-up κανάλι, στο οποίο θα απολαύσουμε 95 οσκαρικές ταινίες μέχρι τις 19 Μαρτίου.

Το φαβορί για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Everything Everywhere All at Once» στο COSMOTE CINEMA OSCARS
Το φαβορί για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Everything Everywhere All at Once» στο COSMOTE CINEMA OSCARS
Monopoli Team

Στο «κόκκινο χαλί» των OSCARS® θα «περπατήσουν» και φέτος οι συνδρομητές της COSMOTE TV, αφού θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την 95η τελετή απονομής των βραβείων (Κυριακή 12/3, 02.00). Απόλυτος κινηματογραφικός προορισμός θα είναι το νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Εκτός από τη λαμπερή βραδιά του σημαντικότερου κινηματογραφικού θεσμού παγκοσμίως, το κανάλι θα προβάλλει, για πάνω από έναν μήνα (17 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου), συνολικά 95 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Αμέσως μετά την προβολή τους στο κανάλι, επιλεγμένες οσκαρικές ταινίες θα είναι διαθέσιμες στον δωρεάν On Demand κατάλογο «OSCARS® Collection» στο COSMOTE TV Plus.

Ένας μήνας αφιερωμένος στα OSCARS
«Το τρίγωνο της θλίψης» θα κάνει Α΄ πανελλήνια τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE CINEMA OSCARS

«Το τρίγωνο της θλίψης» θα κάνει Α΄ πανελλήνια τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE CINEMA OSCARS

Με 3 ταινίες back-2-back καθημερινά, το COSMOTE CINEMA OSCARS θα κάνει pop-up, φέρνοντας αποκλειστικά, μεταξύ άλλων, τους φετινούς υποψήφιους για καλύτερη ταινία «Everything Everywhere All at Once» (Κυριακή 12/3, 20.00), «Top Gun: Maverick» (Σάββατο 18/2, 22.30), καθώς και «Το τρίγωνο της θλίψης», που θα κάνει Α΄ πανελλήνια τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 19/3 στις 22.30.

Στις 19 Μαρτίου θα προβληθεί το υποψήφιο για Όσκαρ μιούζικαλ, La La Land

Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει, επίσης, μερικούς από τους νικητές και τους υποψήφιους των τελευταίων χρόνων, όπως «Minari» (Σάββατο 18/2, 20.30), «Bridge of Spies» (Δευτέρα 20/2, 18.00), «Moonlight» (Πέμπτη 23/2, 20.30), «Silver Linings Playbook» (Παρασκευή 24/2, 18.30), «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο» (Παρασκευή 3/3 22.30), «Drive My Car» (Παρασκευή 10/3 22.30) και «La La Land» (Κυριακή 19/3, 18.15).

Από το κανάλι δεν λείπουν ταινίες που άφησαν το στίγμα τους στα 80’s, 90’s και 00’s. «Forrest Gump» (Παρασκευή 17/2, 18.00), «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών» (Κυριακή 26/2, 20.15), «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος» (Δευτέρα 27/2, 18.00), «Το Αριστερό μου Πόδι» (Πέμπτη 2/3, 18.30), «Ιπτάμενος Κροίσος» (Κυριακή 5/3, 22.30) «O Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ» (Παρασκευή 10/3, 18.00) και «Ο Λαβύρινθος του Πάνα» (Κυριακή 19/3 20:25) είναι μερικοί από τους τίτλους που ξεχωρίζουν.

Οι τηλεθεατές του COSMOTE CINEMA OSCARS θα απολαύσουν, επίσης, συναρπαστικά αφιερώματα. Η Τρίτη 21/2 είναι αφιερωμένη στον πολυνίκη των OSCARS «Νονό», καθώς θα προβληθούν back-2-back το πρώτο (16.15) και το δεύτερο μέρος (19.10) της τριλογίας, καθώς και το «The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone», η νέα εκδοχή του «Νονού 3» με διαφορετική αρχή και διαφορετικό φινάλε από αυτό της ταινίας του 1990 (22.30).

Η Δευτέρα 6/3 είναι αφιερωμένη στα κλασικά οσκαρικά «διαμάντια» της δεκαετίας του ’40 «The Red Shoes» (18.45), «Brief Encounter» (20.55) και «Black Narcissus» (22.30).

Και το υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας "Top Gun" στο COSMOTE CINEMA OSCARS

Και το υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας “Top Gun” στο COSMOTE CINEMA OSCARS

Την Τετάρτη 8/3 η σκυτάλη θα δοθεί σε ολοήμερο αφιέρωμα στον Τομ Κρουζ μέσα από τις ταινίες «Πόλεμος των Κόσμων» (18.15), «Το χρώμα του χρήματος» (20.20) και «Top Gun» (22.30).

Οι "Παράλληλες Μητέρες" στο COSMOTE CINEMA OSCARS, στο πλαίσιο του αφιερώματος του Πέδρο Αλμοδοβαρ

Οι “Παράλληλες Μητέρες” στο COSMOTE CINEMA OSCARS, στο πλαίσιο του αφιερώματος του Πέδρο Αλμοδοβαρ

Το Σάββατο 11/3 στο κανάλι θα «πρωταγωνιστήσει» ο Πέδρο Αλμοδοβάρ με τις ταινίες «Παράλληλες μητέρες» (18.15), «Volver» (20.20) και «Talk to her» (22.30).

Τέλος, η Πέμπτη 16/3 επιφυλάσσει δυνατές ιστορίες δράσης και συγκίνησης μέσα από τα πολεμικά δράματα «Ida» (19.15), «Αντίο παιδιά» (20.40) και «Σύμμαχοι» (22.30)

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
ArtCinema Hydra – second edition: Για τρεις ημέρες η Ύδρα γέμισε τέχνη
Cine News
Το Σόι Σου: Η πιο feel-good τηλεοπτική κωμωδία επέστρεψε – και ήταν όλα όσα περιμέναμε
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Art & Culture
66o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: “Αυλαία και πάμε!” με Jim Jarmusch και Indya Moore
Cine News
Το "Little, Big, and Far" έρχεται να μας θυμίσει την ομορφιά του σύμπαντος
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Από το It μέχρι το Final Destination: 10 ταινίες για την απόλυτη Halloween βραδιά
Cine News
Μη γελάτε, θα σας δει ο κόσμος: Ένα τρυφερό ταξίδι γυναικείας αυτοδιάθεσης στο 66ο ΦΚΘ
Cine News
H COSMOTE TELEKOM Μεγάλος Χορηγός του 66ου ΦΚΘ
Cine News
Ατμόσφαιρες στα πόδια μου: Προβολή και ανοιχτή συζήτηση στην Ταινιοθήκη για τη βιωσιμότητα του εδάφους της Γης
Cine News
Gorgonà: Η μεγάλου μήκους ταινία της Εύης Καλογηροπούλου στο 66ο ΦΚΘ
Cine News
ΛΕΞ και Kepler is Free ένωσαν δυνάμεις για τη «Σπασμένη Φλέβα» του Οικονομίδη – Δες το video clip