MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, συγκεντρώσαμε όλες τις εκδηλώσεις, που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο στην πόλη την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, αν ψάχνετε κάτι για να ξεφύγετε από το… ρομαντικό mood της ημέρας.

Photo by Hush Naidoo Jade Photography on Unsplash
Monopoli Team

Εργαστήριο δημιουργίας αποκριάτικης μάσκας από γυψόγαζα για ενήλικες στο ΠΙΟΠ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει εργαστήρι αποκριάτικης μάσκας, για ενήλικες, με την εικαστικό Αριάδνη Μαργαρίτη, στο κτήριο του στον Ταύρο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν μάσκες από γυψόγαζα, με τη μέθοδο της αποτύπωσης προσώπου. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε δύο συναντήσεις, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. (ώρες 11:00-13:00)
14/2 και 17/2, 11:00-13:00
Απαραίτητη η προκράτηση θέσης, πληροφορίες στο 210 3256922
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων – Ερμού 134, Αθήνα

Δωρεάν Μαθήματα Φωτογραφίας στον Δήμο Αργυρούπολης

Έχοντας ολοκληρώσει δύο κύκλους μαθημάτων και δύο εκθέσεις φωτογραφίας, η ομάδα της Λέσχης Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης ανανεώνει το ραντεβού της, ψάχνοντας νέα μέλη που μπορεί να ενδιαφέρονται να μάθουν την τέχνη της φωτογραφίας. Τα μαθήματα φωτογραφίας στη Λέσχη γίνονται δωρεάν με την καθοδήγηση του φωτογράφου Σταυρού Γιαννούλη, με σεμιναριακή δομή που χωρίζεται σε θεματικές στις οποίες συμμετέχουν και άλλοι φωτογράφοι ή μέλη της ομάδας που έχουν κάποια εξειδικευμένη γνώση ή ενδιαφέρον. Υπάρχει προσπάθεια να γίνονται όσο το δυνατόν πιο αυτοτελώς και με διαφοροποιημένο τρόπο ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει ανεξάρτητα από το επίπεδο της γνώσης ή του εξοπλισμού του. Όλα αυτά όμως, συνδιαμορφώνονται από τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τις ιδέες κάθε μέλους και για το λόγο αυτό, καθώς νεότερα μέλη έρχονται, η ομάδα αποκτά συνεχώς μια διαφορετική οπτική με κοινό παρονομαστή το μεράκι και την αγάπη όλων μας για την τέχνη της φωτογραφίας.
14/2, 19:30
Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης – Λ. Κύπρου 172, Αργυρούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Ιαπωνικού Κινηματογράφου 2023 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης12.09.2018

Αγάπη δεν είναι μόνο ο έρωτας: Ο Άκης Δείξιμος στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου

Ο Άκης Δείξιμος και το CityStatus, διοργανώνουν συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου με σύνθημα “Αγάπη δεν είναι μόνο ο έρωτας” και στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του έργου της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου, για να συνεχίσει να λάμπει το χαμόγελο στα μάτια των παππούδων και των γιαγιάδων που φιλοξενούνται. Η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως για όποιον το επιθυμεί, στο φουαγιέ θα υπάρχει κουτί για την χρηματική ενίσχυση της ΚΜΜ. Μάλιστα, με την ευγενική συνδρομή αρκετών επιχειρήσεων και ιδιωτών της πόλης και όχι μόνο, θα γίνει λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης μια κλήρωση για να μοιραστούν δώρα σε όσους προσφέρουν έστω κι ένα ευρώ από το υστέρημα τους. Για κάθε ευρώ που θα προσφέρεται, θα δίνονται οι αντίστοιχοι λαχνοί!
14/2, 20:00
Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου – Σολωμού 30, Μοσχάτο

26ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Για 26η χρονιά επιστρέφει η συνάντηση που έχουν αγαπήσει όλοι οι βιβλιοφάγοι της Αθήνας, το Παζάρι Βιβλίου! Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Πλατεία Κλαυθμώνος θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου», ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν να “χαζέψουν” χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!
14/2, 09:00-21:00
Είσοδος Δωρεάν, με δυνατότητα αγοράς 10.000 τίτλων βιβλίου σε πολύ χαμηλές τιμές!
Μέχρι 19 Φεβρουαρίου 
Πλατεία Κλαυθμώνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάρτι με θέμα “Galentine’s Day” για τις 14 Φλεβάρη12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b