MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 109: Η Αγγέλα αποτρέπει τον Ηλία απ’ το να καταγγείλει τα δύο αδέρφια και αποφασίζει να τον βάλει διευθυντή στο πανδοχείο, μόνο που η Σύλβια έχει άλλη άποψη και είναι αποφασισμένη ότι «δημοκρατικά» θα περάσει το δικό της. Ο Πετράν πληρώνει την εγγύηση του Παναγή, που δεν πιστεύει στα αυτιά του, και αποφασίζει να του πει κάποιες αλήθειες για τη «σχέση» τους. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη είναι πανέτοιμη να ζήσει τον έρωτα με τον «Μάνθο», που μόνο αλήθειες δεν της λέει, θέλει όμως να δώσει μια ευκαιρία και στον Θύμιο, που εκνευρίζεται όλο και περισσότερο με τη στάση της. Η Σύλβια υποδέχεται τον γιο της, που επιστρέφει έχοντας πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του, ενώ ο Τζώρτζης και η Κατερίνα λαμβάνουν από μια επιστολή με άσχημα νέα.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 75: Η Θοδώρα προσεγγίζει τον Ευθύμη. Η Νάντια την προειδοποιεί. Ο Λευτέρης το μαθαίνει και εκνευρίζεται για άλλη μια φορά. Ο Μαθιός με τη Βασιλική μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και προσπαθούν να συμβουλέψουν τη Τζένη και το Νικηφόρο που έχει μια απρόσμενη στιγμή με τη Νάντια. Η Αργυρώ είναι σε αδιέξοδο καθώς δεν υπάρχει ίχνος του παιδιού και του Σταύρου. Ο Αντώνης παλεύει να τους εντοπίσει. Η Καλλιόπη αισθάνεται πληγωμένη από τους γιους της και την αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ. Ο Τόλης επιστρέφει στο σπίτι των Σταματάκηδων ενώ ο Μαθιός έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο καφενείο.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 99:  Οι τακτικές εκφοβισμού δεν πιάνουν στον Λυκούργο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξαρθρώσει το κύκλωμα των μπράβων που πήγαν να πουλήσουν προστασία στον Χρήστο. Η Αθηνά κλείνει τη συμφωνία με τον Μιχάλη για την πώληση του ελαιώνα του στον Ισίδωρο και τον Μάνο. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να «ψαρέψει» τη Δήμητρα, αλλά εκείνη του λέει ότι δεν συναντήθηκε ποτέ με τον φίλο του Κίμωνα. Αυτός όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι εκείνη ψεύδεται και του μπαίνουν ιδέες. Τα συμπτώματα της Μαρίνας συνεχίζονται προκαλώντας την ανησυχία της Μυρτάλης, η οποία δείχνει μία πιο ανθρώπινη πλευρά στον Μάνο. Η Ιουλία καλεί την Ευτυχία για φαγητό κι εκείνη νιώθει τεράστια αμηχανία. Αργότερα θα εκφράσει την ταραχή της στην Άννα και θα της αποκαλύψει ότι θέλει να εξομολογηθεί στον παπά τον φόνο που διέπραξε. Ο Λυκούργος «στριμώχνει» τον Πότη και του ζητάει για τελευταία φορά να αποκαλύψει τους μπράβους που του πουλούν προστασία.

22:00 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 61: Ο Θέμης μαθαίνει για τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο και ζητάει εξηγήσεις. Ο Λευτέρης προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την κόρη του. Η Αυξεντία αποφασίζει να διεκδικήσει την ηγουμενία και η Κασσιανή θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Νέα στοιχεία θα πέσουν στα χέρια της Θάλειας, σε σχέση με τις παράνομες δοσοληψίες του Βίκου, με πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Από την άλλη, η Όλγα και η Πολυξένη βρίσκονται σε κόντρα, με την Όλγα να απαιτεί να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Η Ελισάβετ φτάνει στην Πάτρα και αναγκάζεται να πάρει μία μεγάλη απόφαση.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 39: Η υπόθεση της Μυρτούς παίρνει νέα τροπή μετά τη συνάντηση του Χρήστου με τον παλιό του φίλο Τζατζιμάκη, την ίδια στιγμή που ο Αχιλλέας μαθαίνει συγκλονισμένος τι συνέβη στην κόρη του. Ο Στρατής ανακαλύπτει εμβρόντητος τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του και κινείται γρήγορα αποκαλύπτοντας στον Αλέξανδρο όσα γνωρίζει για το φόνο του τοκογλύφου Βαγγέλη. Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πόντικα κάνει τον Τάσο που ετοιμάζεται για την εκκλησία να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Η Ζέτα βρίσκεται στο πλάι του Στρατή, στην νέα δυσκολία του. Ο Στέλιος μπαίνει στο κελί του Μίλτου έχοντας την τελική απόφαση για την υπόθεση του γιού του.

Ταινίες

21:ο0 Ηρακλής: Η Αρχή του Θρύλου στο OPEN

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής  του 2014

Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν, Ηθοποιοί: Κέλαν Λουτζ, Γκάια Βάις, Σκοτ Άντκινς

Υπόθεση: Στην Τίρυνθα του 1200 π.Χ. ο ημίθεος Ηρακλής προσπαθεί να εμποδίσει τον γάμο της αγαπημένης του Ήβης με τον ετεροθαλή αδελφό του Ιφικλή και να απελευθερώσει την πόλη από την τυραννία του πατριού του, του αδίστακτου βασιλιά Αμφιτρύωνα. (95′)

22:00 Απόστρατος στο OPEN

Δραματική Ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Μαυροειδής, Ηθοποιοί: Μιχάλης Σαράντης, Θανάσης Παπαγεωργίου

Υπόθεση: Ο Άρης, ένας 30αρης επιχειρηματίας στα όρια της χρεοκοπίας, μετακομίζει στο σπίτι του εκλιπόντος παππού, του Αριστείδη, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Σύντομα ξανασμίγει με παιδικούς φίλους. (105′)

22:45 Son of the South στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφική Ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Μπάρι Αλεξάντερ Μπράουν, Ηθοποιοί: Λούκας Τιλ, Λεξ Σκοτ Ντέιβις, Σέντρικ δε Εντερτέινερ

Υπόθεση: Ο εγγονός ενός μέλους της Κου Κλουξ Κλαν γνωρίζει τον ρατσισμό των ομοίων του, όταν, αψηφώντας τους κανόνες του Νότου, ‘αγκαλιάζει’ το Κίνημα για τα Πολιτικά Δικαιώματα και μάχεται ενάντια στην κοινωνική αδικία. (100′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b