MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέο videogame του Harry Potter έχει trans χαρακτήρα

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και το νέο videogame “Hogwarts Legacy” μόλις το σέρβιρε στην J.K. Rowling. Πέρα από την πλάκα όμως, το χαριποτερικό σύμπαν έκανε αυτό που έπρεπε, και έλειπε από τα βιβλία ή τις ταινίες.

Monopoli Team

Οι fans περίμεναν καιρό το game set με role-play, κατευθείαν βγαλμένο από το σύμπαν του Harry Potter. Μεταξύ άλλων, υπάρχει ο χαρακτήρας Sirona Ryan, μία μάγισσα που είναι ιδιοκτήτρια του μαγαζιού «Τα τρία σκουπόξυλα» στο χωριό Hogsmeade.

Ο παίκτης αλληλεπιδρά με τη Sirona ενώ είναι σε αποστολή που περιλαμβάνει ένα goblin, με το όνομα Lodgok. Αν και δεν συστήνεται ως trans, ο διάλογος που κάνουν το λέει εμμέσως πλην σαφώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζάκετ-«μανδύας του Harry Potter»: Αδέρφια δημιούργησαν το ρούχο που σε κάνει αόρατο12.09.2018

«Ξέρω τον Lodgok πολλά χρόνια. Γνωριστήκαμε όταν σέρβιρα εδώ ως μαθήτρια, βασικά πριν αγοράσω το μαγαζί. Ήταν πολύ ζεστός, αλλά τότε δεν ήμασταν φίλοι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στους γάμους ήταν μεγάλη. Τον ξαναείδα μετά από καιρό, πριν λίγους μήνες. Αλλά με αναγνώρισε αμέσως. Του πήρε ένα δευτερόλεπτο να συνειδητοποιήσει ότι είμαι μάγισσα, και όχι μάγος».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b