MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από συναυλίες και παραστάσεις μέχρι προβολές, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Οι Galan Trio παρουσιάζουν τον νέο δίσκο τους “Kinesis” στον Ιανό

Το Galan Trio παρουσιάζει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στον Ιανό της Αθήνας, το νέο του διπλό album “Kinesis“, που κυκλοφορεί από την αμερικάνικη εταιρεία Neuma Records. Ένα κλασικό piano trio με έδρα την Αθήνα, απαρτιζόμενο από τρεις βιρτουόζους μουσικούς, που έχει αποκτήσει μεγάλη διεθνή φήμη. Όπως και με τα προηγούμενα άλμπουμ τους, ”Ararat” και ”Switch”, το Galan Trio συνεχίζει την πρακτική του να αναθέτει και να προωθεί νέα μουσική. Με το “Kinesis”, επεκτείνει τις προσπάθειές του σε μια νέα ήπειρο και μοιράζεται ιστορίες αναβίωσης και αναζωογόνησης μετά από μια τόσο σκοτεινή περίοδο. Για το νέο album θα μιλήσει η Τζουλιέττα Καρόρη – ποιήτρια και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών – και οι μουσικοί του Galan Trio (Πέτρος Μπούρας: Πιάνο, Μπάμπης Καρασαββίδης: Βιολί, Μαρίνα Κολοβού: Βιολοντσέλο).
3/2, 20:30 
Ιανός – Σταδίου 24, Αθήνα

Προβολή της ταινίας “Η νύχτα του Σαν Λορέντζο” στο Artens

Η Artens και η Κινηματογραφική της ομάδα παρουσιάζουν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 20:30 την ιταλική ταινία των Πάολο και Βιττόριο Ταβιάνι, “Η Νύχτα του Σαν Λορέντζο (La Notte Di San Lorenzo)”. Ο λυρισμός της ταινίας βρίσκεται στο ονειρικό ταξίδι που αφηγείται μια μητέρα σ’ ένα παιδάκι, μεταφέροντάς το στην αγαπημένη των σκηνοθετών ιταλική ύπαιθρο, στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με τους Παρτιζάνους και την υποχώρηση του Φασισμού, με τους μύθους, το φόβο και την πραγμάτωση των ευχών. Οι Αδελφοί Πάολο και Βιττόριο Ταβιάνι συναντούν τον Ρομπέρτο Ροσσελλίνι και χαρίζουν μια πολιτική και βαθιά ποιητική παραβολή, μια εναλλακτική εκδοχή του Μωυσή και της Εξόδου, βγαλμένη μέσα από μια ζεστή μητρική αγκαλιά.
3/2, 20:30
Artens – Βουκουρεστίου 40, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση (210 3317312)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγαρο: Μανώλης Μητσιάς και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε μια ανθολογία ελληνικής μελοποιημένης ποίησης12.09.2018

Ένα συρτάρι μυστικά: Ένα ιδιαίτερο θεματικό εργαστήρι στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου το θεματικό εργαστήρι για ενήλικες, “Ένα συρτάρι μυστικά” στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο. Φωτογραφίες, γράμματα, αναμνηστικά και άλλα τεκμήρια που συχνά φυλάσσονται σε συρτάρια αποτελούν μέρος της προσωπικής μας ιστορίας και περνούν από γενιά σε γενιά. Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση της Ελένης Μπενέκη και αξιοποιώντας τα δικά τους αρχεία και τεκμήρια, θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν το γενεαλογικό δέντρο τους, ως θεματοφύλακα της προσωπικής και οικογενειακής τους ιστορίας.
3/2, 17:00
Ιστορικό αρχείο Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιά – Δωρίδος 2 και λεωφ. Ειρήνης 14, Ταύρος
Δωρεάν συμμετοχή με τηλεφωνική κράτηση (210 3418051)

26ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Για 26η χρονιά επιστρέφει η συνάντηση που έχουν αγαπήσει όλοι οι βιβλιοφάγοι της Αθήνας, το Παζάρι Βιβλίου! Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Πλατεία Κλαυθμώνος θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου», ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν να “χαζέψουν” χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!
3/2, 09:00-21:00
Είσοδος Δωρεάν, με δυνατότητα αγοράς 10.000 τίτλων βιβλίου σε πολύ χαμηλές τιμές!
Μέχρι 19 Φεβρουαρίου 
Πλατεία Κλαυθμώνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναστασία Έδεν και Άρης Βλάχος στο Half Note Jazz Club12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b