MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για συναυλίες για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

1. Ergon Ensemble: Μουσική βραδιά με «άρωμα» Βιέννης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σε μεγάλους δημιουργούς που σφράγισαν με την προσωπικότητα και το έργο τους τον 20ό αιώνα, εστιάζει το πρόγραμμα των φετινών συναυλιών του Ergon Ensemble, ξεκινώντας με συνθέσεις των Αυστριακών Σαίνμπεργκ, Μάλερ, Πεντερέτσκι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Και οι τρεις συγκαταλέγονται ανάμεσα στους σπουδαιότερους συνθέτες του προηγούμενου αιώνα που θεμελίωσαν και διαμόρφωσαν την αισθητική της λεγόμενης σύγχρονης-κλασικής μουσικής. Το Ergon Ensemble θα ερμηνεύσει την «Πρώτη συμφωνία δωματίου» του Schönberg, το «Σεξτέτο για κλαρινέτο κόρνο, βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο και πιάνο» του Penderecki και τα περίφημα «Τραγούδια για τα νεκρά παιδιά» του Mahler, με σολίστ τη μεσόφωνο Θεοδώρα Μπάκα.
Πέμπτη 2/2, 20:30
8€ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 12€, 18€
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

2. Οι Amnesia Pills live στο six d.o.g.s

Το ντεμπούτο album των Amnesia Pills με τίτλο “Ripples in a linear world” αναμένεται στα μέσα του Φεβρουαρίου και η πρώτη live παρουσίασή του θα γίνει απόψε στη σκηνή του six d.o.g.s. Το αθηναϊκό σχήμα που έχει κυκλοφορήσει ήδη 6 singles αφήνοντας το μουσικό του στίγμα, υπόσχεται ένα live με εκπλήξεις, αλλά και αγαπημένους καλεσμένους, την ιδιοσυγκρασιακή Thaliah που έχει χαρακτηρίσει με την ερμηνεία της τις προσωπικές δουλειές του RSN και την Lou is που ήταν μια από τις υποψηφιότητες της περσινής Eurovision.
Πέμπτη 2/2, 21:30
6€ προπώληση, 8€ ταμείο
Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα

3. Οι Χατζηφραγκέτα Τhe Band στον Σταυρό του Νότου Club

Oι Χατζηφραγκέτα σε full band σύνθεση συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους κάθε Πέμπτη στον Σταυρό του Νότου, έχοντας επιστρέψει δυναμικά για να μάς παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο παλιά και νέα τραγούδια.
Κάθε Πέμπτη στις 21:30
12€ * Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Σταυρός του Νότου Club, Θαρύπου 37, Αθήνα

4. H Έρρικα Πατρικίου στο Θεατράλε

H γνωστή ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου ξεκινά τη συνεργασία της με έναν ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Θεατράλε στο Νέο Κόσμο. Για πέντε εμφανίσεις, τις Πέμπτες 2 & 16 Φεβρουαρίου και 2,16,30 Μαρτίου θα βρίσκεται στο Θεατράλε με τραγούδια αγαπημένα και διαχρονικά. Το πρόγραμμα δεν στερείται λυρικότητας και ισορροπεί με ευαισθησία και αισθητική στη φωνή της αλλά και στην εκρηκτική της θεατρικότητα. Η μοναδική αυτή δουλειά δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τους συνεργάτες της. Στο πιάνο ο Ηλίας Χατζόγλου και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Χρήστος Κασσίδης. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις με γνωστούς καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στη σκηνή ως καλεσμένοι της Έρρικας Πατρικίου.
Πέμπτες 2 & 16/2 και 2,16 & 30/3, 21:00
Ελάχιστη κατανάλωση 10€ (πρώτο ποτό) * Τηλέφωνο κρατήσεων: 6948528732
Θεατράλε, Κοσομούλη 30 Νέος Κόσμος

5. Η Ζανέλ στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου

Σε μία ξεχωριστή βραδιά, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, προσκαλεί το κοινό η Ζανέλ με ερωτικά κυρίως τραγούδια με ρετρό διάθεση! Το πρόγραμμά της αποτελεί ένα αφιέρωμα στα highlights της εποχής του ελαφρού τραγουδιού και στους μεγάλους δημιουργούς, από τον Γιάννη Σπάρτακο και τον Γιώργο Μουζάκη μέχρι τον Μίμη Πλέσσα και τον Μάνο Χατζιδάκι, αλλά και στις μεγάλες ερμηνεύτριες που το χαρακτήρισαν, όπως η Κλειώ Δενάρδου, η Ζωή Κουρούκλη, η Γιοβάννα, η Τζένη Βάνου, κ.ά. Ο Χρήστος Κουμούσης θα τη συνοδεύει στα πλήκτρα.
Πέμπτη 2/2, 21:00
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067
Cafe στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 12, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b