MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 31 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 31 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 68: Ενόσω ο Ντίνος διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, το σχέδιο της Λιζέτας προχωρά μεθοδικά. Η Μιράντα προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη απέναντι στα γεγονότα και βάζει τα δυνατά της για να στηρίξει τον Παράδεισο, ο οποίος αποτελεί πλέον το μήλον της έριδος στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου. Κι ενώ οι άντρες της οικογένειας φιλονικούν για το τι μέλλει γενέσθαι, η Όλγα φαίνεται πως χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον αστυνόμο Γιαμμαλή, ο οποίος της εκμυστηρεύεται κομμάτια της προσωπικής του ζωής. Ο Χριστόφορος αισθάνεται συντετριμμένος μετά τις νέες αποκαλύψεις, όπως ακριβώς και ο Άγης. Ένας από τους δύο όμως, φαίνεται πως δεν αντέχει το βάρος τους και οδεύει κατευθείαν στην καταστροφή…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 68: Μια παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη που είναι σίγουρη ότι ο Παύλος κρύβεται πίσω από τον Φαρμάκη. Ο Σταύρος φοβάται για την αντίδραση του Παύλου μετά τις αποκαλύψεις. Η Νάντια εγκαθίσταται στο σπίτι του Μαθιού ενώ ο Νικηφόρος με το Μανόλη ξεκινάνε τα θερμοκήπια ψυχραμένοι. Η Αργυρώ προσπαθεί ν’ αποφύγει τον Αστέρη αλλά είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις της. Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια, ενώ ο Τόλης πιέζεται από παντού ν’ αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει το Μαθιό με τον Ευθύμη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 91: Ο Δημοσθένης παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος αλλά κι από επικεφαλής της παράταξης του και προτείνει στον Κωνσταντίνο να αναλάβει την αρχηγία. Ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στην Βασιλική καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριεύσει ενώ οι μπράβοι πάνε στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους. Η αστυνομία συλλαμβάνει το Χρήστο για το φόνο του ενός και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι δύσκολη καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο Λυκούργος αναλάμβανα τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Ο Φίλιππος προσπαθεί για μια ακόμη φορά να πείσει την Βασιλική να το συγχωρέσει αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη. Μέχρι που ο Στάθης εσκεμμένα τις βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της. Την ώρα που ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει το εκδικητικό χτύπημα στο σπίτι του Κεφάλα, η Μαργαρίτα μαθαίνει από το Λυκούργο και την Χάιδω το τραγικό νέο για το χαμό του Γεράσιμου.

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 31: Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι σίγουροι ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης δεν έχουν, πλέον, τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες. Η Άννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία νύχτα. Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια, αλλά σωτήρια για τις συγκρατούμενές της. Ο Ανδρέας πιέζει τη Νατάσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια για εκείνον. Η Λίνα προσπαθεί να συνέλθει, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Άκη. Ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. Από την άλλη, ο Σταύρος τον υποψιάζεται ότι έχει σχέση με την απόδραση του Άγγελου. Ο Αλέκος, όμως, έχει έναν κρυφό «άσσο» στο μανίκι του που θα ανατρέψει τα πάντα. Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την Άννα. Ποια είναι αυτή;

22:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 5 «Στενές επαφές τύπου Γκύζη» Α΄ Μέρος: Ένα μυστηριώδες γεγονός που θα αναστατώσει την Πελαγία, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, αποτελεί το εφαλτήριο για όλα τα παράξενα που θα αρχίσουν να απασχολούν σιγά σιγά τη γειτονιά του Γκύζη. Οι νεόνυμφοι, Αντώνης και Μυρτώ, συνεχίζουν να έχουν εκπλήξεις για όλη την οικογένεια, ενώ επιστρέφοντας από το στρατόπεδο ο Άγγελος «κληρονομεί» το υπόγειο του αδερφού του και φέρνει μαζί του κι άλλο ένα γράμμα από ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Η μανία της Ζαμπέτας να επισκέπτεται το νεκροταφείο, αλλά και τα αποτελέσματα αυτής, αναγκάζουν τον Λούη, που έχει γίνει λάτρης του Έριχ φον Ντένικεν να ζητήσει τη βοήθεια του φίλου του. Στο μεταξύ, ακόμα μία απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν του Αντώνη, θα τον μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Η Πελαγία συνεχίζει να γίνεται μάρτυρας περίεργων φαινομένων, κανείς όμως δεν φαίνεται να την παίρνει στα σοβαρά, ενώ όλοι αρχίζουν να ανησυχούν για την υγεία της. Ο Άγγελος μπαίνει πρώιμα στο κλίμα των Χριστουγέννων και αναπολεί το παρελθόν, ενώ ένας άγνωστος άντρας έρχεται στη γειτονιά γυρεύοντας απαντήσεις…

Επεισόδιο 6 «Στενές επαφές τύπου Γκύζη» Β΄ Μέρος: Ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να τυλίγει τη γειτονιά του Γκύζη όσο ο Άγγελος μεταφέρεται σιγά σιγά στο υπόγειό του. Η «ανάκριση» του Κοσμά από τους θαμώνες του «Εντελβάις» κάνουν τον Άγγελο και τον Λούη να αναρωτηθούν τι απέγινε, τελικά, ο τρίτος της παρέας τους, ο Χάρης. Παράλληλα, η Ζαμπέτα φροντίζει τον «Ρότζερ», χωρίς να μπορεί να φανταστεί την αναστάτωση που θα φέρει, άθελά της, στην Πελαγία αλλά και στη Μαίρη η οποία είναι ήδη αγχωμένη για τους γιους της. Μάλιστα, η εμφάνιση του Κοσμά προβληματίζει ακόμα περισσότερο τη Μαίρη, καθώς δεν θέλει «δυσάρεστες» εκπλήξεις… Κι ενώ ο Στέλιος θα πατήσει πόδι, βάζοντας ένα stop στα όσα λέγονται για την Πελαγία, κάποια τυχαία, αλλά απόλυτα δικαιολογημένα γεγονότα, θα πείσουν την Πελαγία για όλα αυτά που κανείς δεν πιστεύει! Οι συζητήσεις στο σπίτι σχετικά με την ύπαρξη ΑΤΙΑ και εξωγήινων θα φουντώσουν προετοιμάζοντας όλους για τους νέους «εξωγήινους» επισκέπτες που όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν…

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 54: Οι δοκιμασίες της Ελισάβετ δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του το πιο ένοχο μυστικό του. Ο Βίκος και η Αλεξία θα συναντηθούν κρυφά. Ο Λουκάς αρχίζει να έχει κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη Θάλεια. Η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων, αναγκάζοντας τον Μητροπολίτη να της προτείνει την απομάκρυνσή της από τη Μονή, με αντάλλαγμα την Ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να το σκάσει, για άλλη μια φορά. Η απόφαση της Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι, θα τους αφήσει όλους άφωνους.

Ταινίες

21:00 Flight στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2012

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις, Ηθοποιοί: Ντένζελ Γουάσινγκτον, Ναντίν Βελάσκεθ, Ντον Τσιντλ

Υπόθεση: Μετά την αποφυγή μιας αεροπορικής τραγωδίας, ένας πιλότος προσπαθεί να εξοικειωθεί με την ανεπιθύμητη δημοσιότητα, ενώ ταυτόχρονα αναγκάζεται να παλέψει με τους προσωπικούς του εφιάλτες… (130′)

22:00 Τα Κορδόνια στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δράμα, γαλλικής και ιταλικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Ντανιέλε Λουτσέτι, Ηθοποιοί: Άλμπα Ρορβάχερ, Λουίτζι Λο Κάσιο, Λάουρα Μοράντε

Υπόθεση: Νάπολη, αρχές δεκαετίας του ’80. Ο γάμος της Βάντα και του Άλντο κινδυνεύει να διαλυθεί, όταν εκείνος αποκαλύπτει ότι έχει ερωμένη. Ωστόσο, τριάντα χρόνια μετά, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί. Άραγε πώς διασώθηκε η σχέση τους; (97′)

23:30 Cafe Society στο OPEN

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν, Ηθοποιοί: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Κρίστεν Στιούαρτ, Στιβ Καρέλ

Υπόθεση: Ένας νεαρός φτάνει στο Χόλιγουντ για να ζήσει το αμερικανικό όνειρο. Εκεί, γνωρίζει τον μικρόκοσμο της κινηματογραφικής Μέκκας, ερωτεύεται και παρασύρεται από τη ζωντάνια της ‘κοινωνίας των καφέ’ που καθορίζει τη δεκαετία του ’30. (92′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b