MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από συναυλίες και παραστάσεις μέχρι προβολές, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Atlas of Mediterranean liquidity: Ο περιπατητικός χάρτης του νερού στο Ινστιτούτου Goethe

Τα Ινστιτούτα Goethe στη Μεσόγειο ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν μια σειρά ψηφιακών χαρτών σχετικά με το νερό ως πολύτιμο φυσικό πόρο στην περιοχή της Μεσογείου. Σε αυτό το πλαίσιο καλλιτέχνες και δημιουργοί σε συνεργασία με επιστήμονες ανέλαβαν να σχεδιάσουν διαδραστικούς χάρτες μέσα από τους οποίους αναδύεται μια πολυφωνική συλλογή νέων προοπτικών και αφηγήσεων γύρω από τη σχέση μας με το στοιχείο του νερού. Σχεδιασμένος από την Αθηναία αρχιτέκτονα Ελένη Σπυριδάκη και υλοποιημένος από την διεπιστημονική ομάδα σχεδιασμού Commonspace και την ομάδα έργου του γεωγράφου-βιολόγου Σταμάτη Ζόγκαρη, ο διαδραστικός
χάρτης της Αθήνας “ζωντανεύει” στον χώρο του Goethe-Institut Athen, όπου και φιλοξενείται, και δημιουργεί μια εγκατάσταση που δίνει στο κοινό της πρωτεύουσας πρόσβαση σε έναν μέχρι τώρα “αθέατο” χάρτη του νερού.
Δευτέρα 30/1
Ινστιτούτο Goethe – Ομήρου 14-16, Αθήνα
Μέχρι τις 16 Μαρτίου 

26ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Για 26η χρονιά επιστρέφει η συνάντηση που έχουν αγαπήσει όλοι οι βιβλιοφάγοι της Αθήνας, το Παζάρι Βιβλίου! Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Πλατεία Κλαυθμώνος θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου», ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν να “χαζέψουν” χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!
30/1, 09:00-21:00
Είσοδος Δωρεάν, με δυνατότητα αγοράς 10.000 τίτλων βιβλίου σε πολύ χαμηλές τιμές!
Μέχρι 19 Φεβρουαρίου 
Πλατεία Κλαυθμώνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚινηματογραφικό αφιέρωμα στη μνήμη των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος στο Ινστιτούτο Γκαίτε12.09.2018

“Μέσα”: Το video installation του Δημήτρη Παπαϊωάννου στο Μέγαρο

Μέσα, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Photo by Marilena Stafylidou

Παράλληλα με τις παραστάσεις του INK, θα παρουσιαστεί για τελευταία φορά, σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Banquet, το video installation του Δημήτρη Παπαϊωάννου με τίτλο Μέσα. Πρόκειται για ένα μονοπλάνο της εξάωρης θεατρικής παράστασης που ανέβηκε την άνοιξη του 2011. Οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να παρακολουθήσουν όση ώρα θέλουν, να καθίσουν όπου θέλουν, να φύγουν και να ξαναγυρίσουν όσες φορές θέλουν. Το “Μέσα” είναι σε σύλληψη και σκηνοθεσία Δημήτρη Παπαϊωάννου και μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα.
30/1 στις 18:00 – 23:59
Μέχρι 30 Ιανουαρίου
Αίθουσα Banquet, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Για δύο ακόμα μέρες θα λειτουργεί στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ το δημοφιλές σε μικρούς και μεγάλους Παγοδρόμιο και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
30/1 στις 10.00-22.00
Μέχρι 31 Ιανουαρίου
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα
[relart 2]
Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b