MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

1. Φάλσταφ: Το κύκνειο άσμα του Βέρντι έρχεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Στήβεν Λάνγκριτζ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει μια νέα φιλόδοξη παραγωγή της κωμικής όπερας «Φάλσταφ» από σήμερα και για έξι παραστάσεις στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ. Πρόκειται για το κύκνειο άσμα του Τζουζέππε Βέρντι, που βασίζεται στην κωμωδία του Σαίξπηρ «Οι εύθυμες κυράδες του Ουίντσορ» και το οποίο παρουσιάζεται σε μουσική διεύθυνση Πιερ Τζόρτζιο Μοράντι και σκηνοθεσία του διακεκριμένου σκηνοθέτη και καλλιτεχνικού διευθυντή του φημισμένου βρετανικού Φεστιβάλ Όπερας του Γκλάιντμπορν Στήβεν Λάνγκριτζ. Στον ρόλο του τίτλου ο κορυφαίος Έλληνας βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς. 
 26, 29 Ιανουαρίου & 1, 4, 7, 10 Φεβρουαρίου 2023 . Ώρα έναρξης: 19:30 (Κυριακή: 18:30)
€15, €20, €35, €40, €55, €65, €70, €100 | Φοιτητικό, παιδικό: €15 | Περιορισμένης ορατότητας: €10
Εθνική Λυρική Σκηνή, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

2. Football – No time for losers, του Θανάση Τριαρίδη στο Faust

Tο σύγχρονο έργο “Football” του Θανάση Τριαρίδη, μια σκληρή ματωμένη κωμωδία, παρουσιάζεται σε μια έμφυλη ανάγνωση σκηνοθετημένο και παιγμένο μόνο από γυναίκες. Σε δραματουργική επεξεργασία της Δέσπως Πύρτσιου και της Αλεξάνδρας Σταμούλη και με την προσθήκη του υπότιτλου “No time for losers”, ανεβαίνει για 11 μοναδικές παραστάσεις στο Faust. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της “Φ” η νεαρή ηθοποιός, Αλεξάνδρα Σταμούλη, που για την ερμηνεία της τιμήθηκε με το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού στα 11α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2022.
Κάθε Πέμπτη στις 20:00
12€ γενική είσοδος/ 10€ μειωμένο
Faust, Αθηναΐδος 12, Αθήνα

ΜΟΥΣΙΚΗ

3. Η Madeleine Peyroux στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών
Η καταξιωμένη jazz ερμηνεύτρια Madeleine Peyroux, επιστρέφει με μια εμφάνιση στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας “Careless Love Forever”, με αφορμή την επανακυκλοφορία του σημαντικότερου album της, “Careless Love”, που την εκτόξευσε στην κορυφή. Σε αυτή την παγκόσμια περιοδεία της, η Peyroux παρουσιάζει επιλογές από το album σε παραγωγή του φημισμένου Larry Klein, που περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως τα Dance Me to the End of Love, Don’t Wait Too Long, J’ai Deux Amours, Careless Love, Between the Bars. Στην εμφάνιση της στην Αθήνα απόψε, εκτός από τα τραγούδια του Careless Love, θα παρουσιάσει και αγαπημένα της τραγούδια από την δισκογραφία της, με σκοπό να μαγέψει για άλλη μια φορά το κοινό.
Πέμπτη 26/1, 21:00
VIP 70€ – 2.VIP 60€ – Α Ζώνη 50€ – Β Ζώνη 40€ – Γ Ζώνη 30€
Κολλέγιο Αθηνών, Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό 

4. Dimitris Tsakas Quartet στο Half Νote Jazz Club

Ο Δημήτρης Τσάκας μαζί με τρεις υπέροχους μουσικούς, για μια μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Half Νote Jazz Club. Latin, funk και ηλεκτρονική μουσική, αλλά πάντα στο επίκεντρο η τζαζ. Οι πρωτότυπες συνθέσεις και ο ήχος του γκρουπ επηρεάζονται από την ποικιλία των ακουσμάτων και βιωμάτων των μουσικών. Καθένας από τους μουσικούς έχει τη δική του προσωπική καριέρα και στυλ, στοιχείο που κάνει το σχήμα ξεχωριστό καθώς και ο ηλεκτρικός -ενίοτε- ήχος που προκύπτει δίνει ακόμα ένα κινηματογραφικό και περιγραφικό χαρακτήρα στο τελικό μουσικό αποτέλεσμα.
Πέμπτη 26/1, 21:30
15€ (θέση σε τραπέζι), 10€ / Bar ορθίων
Half Νote Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Αθήνα 

5. Χατζηφραγκέτα Τhe Band στον Σταυρό του Νότου Club

Χατζηφραγκέτα σε full band σύνθεση επιστρέψουν από σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στο Σταυρό του Νότου. Επιστρέφουν δυναμικά για να μας παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο παλιά και νέα τραγούδια.
Κάθε Πέμπτη στις 21:30
12€ * Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Σταυρός του Νότου Club, Θαρύπου 37, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b