MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Joe Trohman: Ο κιθαρίστας των Fall Out Boy αποχωρεί προσωρινά από το συγκρότημα

Λίγες ώρες αφού οι Fall Out Boy ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου, ο Joe Trohman ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το συγκρότημα.

Photo Credit: Instagram/falloutboy
Monopoli Team

Ο συν-ιδρυτής και κιθαρίστας των Fall Out Boy, Joe Trohman, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει προσωρινά από το συγκρότημα, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί στη ψυχική του υγεία.

Τα νέα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Trohman, σε ένα μήνυμα που μοιράστηκε στα social media των Fall Out Boy – 24 ώρες αφού το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ, με τίτλο “So Much (For) Stardust”, ενώ μοιράστηκαν και το νέο τους κομμάτι, “Love from the Other Side”.

Στο μήνυμα που μοιράστηκε ο Trohman, λοιπόν, ανέφερε: “Ο Neil Young κάποτε είπε ότι είναι καλύτερη η υπερκόπωση παρά να εξαφανίζεσαι. Αλλά εγώ μπορώ να σας πω ότι η υπερκόπωση είναι αναμφίβολα φρικτή. Χωρίς να θέλω να φανερώσω όλες τις λεπτομέρειες, πρέπει να αποκαλύψω ότι η ψυχική μου υγεία επιδεινώνεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια”.

“Έτσι, για να αποφύγω το να εξαφανιστώ και να μην επιστρέψω ποτέ ξανά, θα κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά, που αναπόφευκτα περιλαμβάνει την αποχώρηση μου από τους Fall Out Boy για ένα διάστημα. Με πονάει που παίρνω αυτή την απόφαση, ειδικά όταν κυκλοφορούμε νέο άλμπουμ που με γεμίζει με τόση υπερηφάνεια (το αμάρτημα για το οποίο είμαι πιο περήφανος)” έγραψε.

Ο Trohman έκλεισε το γράμμα του με μία υπόσχεση προς τους θαυμαστές του, ότι θα επιστρέψει “σίγουρα και 100%” κάποια στιγμή στο συγκρότημα. “Στο μεταξύ, πρέπει να αναρρώσω και αυτό σημαίνει να βάλω πρώτα τον εαυτό μου και τη ψυχική υγεία μου” συνέχισε. “Σας ευχαριστώ όλους, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας και των συνεργατών μου στο συγκρότημα, που με καταλαβαίνουν και σέβονται αυτή τη δύσκολη, αλλά απαραίτητη, απόφαση” κατέληξε.

Ο Trohman, που ίδρυσε τους Fall Out Boy με τον παιδικό του φίλο Pete Wentz στο Σικάγο το 2001, έχει υπάρξει ανοικτός και στο παρελθόν για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Το 2021 ξεκίνησε ένα podcast, με τίτλο “I Hate Myself”, στο οποίο συζητούσε ζητήματα σχετικά με τη ψυχική υγεία. Τον περασμένο χρόνο, κυκλοφόρησε και η βιογραφία του, None of this Rocks, που μεταξύ άλλων μιλούσε για τα προβλήματά του με την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών και την κατάθλιψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Κοροϊδεύει την ανθρώπινη ύπαρξη”: Ο Nick Cave αντιδρά σε τραγούδι που έγραψε αλγόριθμος, αντιγράφοντας το στιλ του12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b