Ο Nicolas Cage είναι ο πιο σουρεάλ Dracula, στο πρώτο trailer της ταινίας
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ ταινία κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠεριμέναμε πώς και πώς τον Nicolas Cage ως Dracula, μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής. Η ταινία “Renfield” αφορά κυρίως τον υπηρέτη του με αυτό το όνομα, τον οποίο υποδύεται ο Nicholas Hoult.
«Θέλω να βγω από μία τοξική σχέση», δηλώνει ο Renfield στο πρώτο trailer της ταινίας, που κάπου βαρέθηκε να είναι το δεξί χέρι του απαιτητικού Dracula. Θα δούμε επίσης την Awkwafina, ως τροχονόμο, την οποία ερωτεύεται ο Renfield και αυτό τον βοηθά να επανεξετάσει τη ζωή του.
Η νέα εκδοχή σκηνοθετείται από τον Chris McKay, ενώ το σενάριο βασίστηκε σε μία ιδέα από τον συνδημιουργό του “The Walking Dead”.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλα όσα μπορείς να κάνεις αυτό το ΣΚ δωρεάν στην Αθήνα
- Καρα-Cartoon: Το οικογενειακό σκιομιούζικαλ του Ηλία Καρελλά επιστρέφει στο Μέγαρο
- Σκηνή Brecht-2510: Νέα σεζόν με θέατρο, μουσική και σύγχρονη δημιουργία
- Το Μαγεμένο Δάσος: Η επική ταινία έναρξης του Παιδικού και Εφηβικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
- The Delivery Edition: Η ομάδα Ντουθ διασκευάζει το «Με δύναμη από την Κηφισιά» στο Θέατρο 104