MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

Για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, συγκεντρώσαμε τις εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Monopoli Team

«Rock καλικάντζαροι»: Musical για όλη την οικογένεια στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Κάτω Πετραλώνων

Τα Χριστούγεννα ανήκουν στα παιδιά, αλλά και σε όλους όσοι αισθάνονται έτσι! Γι’ αυτό, ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει ειδικά για την εορταστική περίοδο μια σειρά από καινοτόμες και ποιοτικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, που μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του ΟΠΑΝΔΑ, τα Μουσεία, τις Βιβλιοθήκες, την Πινακοθήκη, το Κέντρο Τεχνών, το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης στις επτά Δημοτικές Κοινότητες, προσφέροντας ατέλειωτη χαρά και σκορπίζοντας όμορφα παιδικά χαμόγελα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου θα απολαύσουμε το χριστουγεννιάτικο musical για όλη την οικογένεια από την ομάδα «Μορφές Έκφρασης».
04/01 στις 17.30
Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Κάτω Πετραλώνων, Αθηνοδώρου 61
Κρατήσεις θέσεων: 210 3422642 (Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00 – 14.00)

«Winx Club: Το Μυστήριο του Ωκεανού»: Προβολή ταινίας στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλυψώ

Ένας μήνας γεμάτος εκδηλώσεις, με λούνα παρκ πολλά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, διαδραστικές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και συναυλίες, από τις 8 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, μας περιμένει στο Δήμο Καλλιθέας. Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου θα απολαύσουμε την ιταλική, Animation, μεταγλωττισμένη ταινία σε σκηνοθεσία Αρτούρ Μπενζακέν του 2014. Στην τρίτη ταινία της σειράς οι δημοφιλείς φτερωτές υπάρξεις θα λύσουν ένα τρομερό μυστήριο γεμάτο αγωνία και παρασκήνιο. Οι Winx, οι πιο ισχυρές νεράιδες, καλούνται να βρεθούν σε απίστευτους τόπους, να αντιμετωπίσουν υποχθόνιους εχθρούς και μοχθηρές συμμαχίες και να επιστρατεύσουν καινούρια μαγικά κόλπα.
04/01 στις 18:00
Δημοτικός Κινηματογράφος Καλυψώ, Γρηγ. Λαμπράκη & Καλυψούς, Καλλιθέα

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες στο The Ellinikon Experience Park

Το Ellinikon Experience Park υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων. Κάθε σημείο του Experience Park αποκαλύπτει μια ανεπανάληπτη, Χριστουγεννιάτικη διαδραστική εμπειρία που γίνεται πραγματικότητα, μέσα από την ενέργεια των επισκεπτών. Την εορταστική εμπειρία συμπληρώνουν οι γιορτινές προτάσεις από γνωστές εταιρείες, γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Στο Christmas Hub δίπλα στο σιντριβάνι, μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τη δημιουργική τους διάθεση και φτιάχνουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά. Συγκεκριμένα, το σημερινό πρόγραμμα του Christmas Hub περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικες Χειροτεχνίες (12:00-14:00). Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας στο Πάρκο και να ανακαλύψετε όλες τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το Ellinikon Experience Park.
04/01 στις 12.00 – 22.30
Έως τις 8 Ιανουαρίου 2023
The Ellinikon Experience Park, Ελληνικό

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
03/01 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b