MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με την Ευγενία Σαμαρά (video)

Μια γιορτινή φωτογράφιση μόδας για τη στήλη Art Meets Fashion του Monopoli.gr με guest την ξεχωριστή Ευγενία Σαμαρά.

Το τελευταίο Art Meets Fashion της χρονιάς έγινε σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Αθήνας, το πρόσφατα αποκατεστημένο Ωδείο Αθηνών με guest ένα από τα πιο λαμπερά και ταλαντούχα πρόσωπα του θεάτρου και της τηλεόρασης, την Ευγενία Σαμαρά!

Αφορμή για αυτή τη συνάντηση, ήταν ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ευγενίας στον μολιερικό «Μισάνθρωπο» που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα στο θεάτρο Εμπορικόν, αλλά και η συμμετοχή της στον «Σασμό» του ALPHA, που για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης.

Για την πορεία της στο θέατρο, την τηλεόραση αλλά και για την προσωπική της διαδρομή η Ευγενία Σαμαρά μίλησε σε μια πολύ προσωπική συνέντευξη, στη Στέλλα Χαραμή.

Τα ρούχα της φωτογράφισης είναι της εταιρίας LOLA

Το concept της φωτογράφισης: elegant μινιμαλισμός

Αν έπρεπε με λίγα λόγια να περιγράψουμε το concept της φωτογράφισης, την οποία υπογράφει η Μαρία Χατζηαθανασιάδη, θα λέγαμε πως αυτό ήταν: elegant chic με μια γιορτινή πινελιά! Ένα concpet που ταιριάζει απόλυτα στα ρούχα του editorial, που ήταν όλα της εταιρίας LOLA, ενός διαχρονικού ελληνικού brand που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της διακριτικής κομψότητας,  δημιουργώντας ρούχα για όλες τις ώρες, με καθαρές γραμμές, άψογη εφαρμογή και υψηλή ποιότητα υλικών.

Για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, η style editor του Monopoli.gr Σίσσυ Σουβατζόγλου, επέλεξε κομμάτια από τη χειμερινή συλλογή της εταιρίας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παλτό από φίνα κασμίρια και 100% παρθένο μαλλί, φορέματα και μπλούζες από εξαιρετικής ποιότητας μετάξι, φούστες και παντελόνια από δέρμα nappa, αλλά και βραδινά tops από κεντημένο τούλι.

Για τα παπούτσια της φωτογράφισης επιλέχθηκαν βραδινές γόβες και μπότες από τις εταιρίες KαλογήρουΧαραλάς και NAK. 

Ξεχωριστό στυλ σε κάποιες λήψης του editorial έδωσαν τα γυαλιά του οίκου PAUL FRANK.

Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα της εταιρίας Seventeen

Το μακιγιάζ: Φυσικό με nude αποχρώσεις και φωτεινό βλέμμα

Για τα μαλλιά, τα οποία επιμελήθηκε ο Σπύρος Δασκάλου, επιλέχθηκε ένα «επιμελώς- ατημέλητο» look, με πλούσιες μπούκλες που έδωσαν όγκο, χωρίς όμως να «φορτώνουν» την εικόνα της Ευγενίας με πολλή πληροφορία, ενώ το μακιγιάζ ανέλαβε η Ελένη Κρασούλη με προϊόντα της εταιρίας Seventeen.

Για τη βάση χρησιμοποιήθηκε το foundation ‘Skin Perfect’ που προσφέρει έντονη κάλυψη αλλά με μία πολύ ανάλαφρη αίσθηση και στη συνέχεια το ‘Natural Velvet’ που καλύπτει αφήνοντας μια ματ υφή. Τα concealer ‘Ideal Cover Liquid’ και ‘Matt’ ενίσχυσαν το καθαρό και ματ make up look.

H ‘Brow Mascara’ και το ‘24 hr Brow Gel’ σχημάτισαν και ανόρθωσαν τα φρύδια, ενώ οι γήινες αποχρώσεις της νέας παλέτας ‘Fiery Collection’ χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, για μερικές τελικές πινελιές. Το φωτεινό βλέμμα της Ευγενίας δημιουργήθηκε με τη νέα nude μεταλλική σκιά no.1 της Seventeen και ολοκληρώθηκε με τη Fiber Volume Mascara σε χρώμα μαύρο για τις βλεφαρίδες.

Τη ζεστασιά στα μάγουλα χάρισε το ‘Bronzing Powder’ ενω για τα κοψίματα χρησιμοποιήθηκε το ‘Silky Blusher’ ρουζ στη ‘Festive Plum Pearly’ απόχρωση. Στα χείλη εφαρμόστηκαν κραγιόν από τη σειρά ‘Matt Lasting Lipsticks’, με αυτό το χαρακτηριστικό θαυμαστικό χειλάκι στη συσκευασία, σε κόκκινο και μωβ χρώμα! Στις πρώτες λήψεις ξεκινήσαμε με τους nude τόνους του Matte Lipstick no.12, ενώ η φωτογράφηση έληξε με ένα φλογερό κόκκινο, το Matte Lipstick no.11.

Τα γυαλιά της φωτογράφισης είναι της εταιρίας PRIME OPTICS

Ομάδα παραγωγής

Art director, Fashion Editor: Σίσσυ Σουβατζόγλου
Phοtographer: Μαρία Χατζηαθανασιάδη
Production Director: Mάρη Τιγκαράκη
Makeup: Ελένη Κρασούλη /Seventeen
Hair Styling: Σπύρος Δασκάλου / @dtales_creativeagency
Assistant Photographer/ video editor: Πέτρος Μακρής
Image Processing: Busy Bee
Commercial team: Unique Era Agency

Διευθύνσεις Καταστημάτων

Οutfits: LOLA (Αγίου Δημητρίου 176, Άγιος Δημήτριος, Τηλ.: +30 2109313111)
Γυαλιά: Prime Optics
Παπούτσια:  KAΛΟΓΗΡΟΥΧΑΡΑΛΑΣ, NAK
Ευχαριστούμε θερμά το ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, για τη φιλοξενία της φωτογράφησης
Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b