MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Rockwave Festival: James Bay και Jonathan Jeremiah για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στο lineup της 1ης Ιουλίου στο πλάι του Robbie Williams, προστίθενται δύο νέοι καλλιτέχνες που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο James Bay και ο Jonathan Jeremiah.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Δύο ακόμη καλλιτέχνες ανακοίνωσε μόλις το Rockwave Festival για το lineup της 1ης Ιουλίου. Στο πλάι του εκρηκτικού Robbie Williams, προστίθενται 2 νέοι καλλιτέχνες που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο James Bay και ο Jonathan Jeremiah.

Ο James Bay για πρώτη φορά στο Terra Vibe Park

«Καλύτερος Βρετανός Σόλο Καλλιτέχνης», «Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ», «Καλύτερο Ροκ τραγούδι»: Αυτά είναι μόνο κάποια από τα βραβεία και τις διακρίσεις με τα οποία έχει τιμηθεί ο James Bay.

Τρωτός, ανθρώπινος, ρομαντικός. Oι στίχοι των κομματιών του στοιχειώνουν τις αισθήσεις και αιχμαλωτίζουν τις καρδιές μας. Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς, νέους, σύγχρονους καλλιτέχνες.

Τα φωνητικά του αγκαλιάζουν το απόλυτα εθιστικό HOLD BACK THE RIVER σε μια αδιαμφισβήτητη επίδειξη συναισθηματικής μουσικότητας.

To LET IT GO, ο πάντα επίκαιρος ύμνος της ‘επόμενης ημέρας’, θυμίζει τις παλιές μας επιλογές και τις στάχτες αυτών – ποιητικό, ενδυναμωτικό και συνάμα σαγηνευτικό.

Η θρυλική Epiphone, αναγνωρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες του κόσμου, τον τίμησε με τη δική του Limited-Edition James Bay Signature “1966” κιθάρα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μοιράστηκε τη σκηνή με τους Rolling Stones. Στο Rockwave Festival του 2023 θα εμφανιστεί στην ίδια σκηνή με τον Robbie Williams σε ένα από τα πιο εκρηκτικά lineups των τελευταίων ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRockwave 2023 – Day 3: Black Keys, Puscifer, VV ετοιμάζονται να ταρακουνήσουν το Terra Vibe12.09.2018

Μαζίο τους και ο Jonathan Jeremiah

Ο Jonathan Jeremiah είναι ο Solitary Man με όλη τη σημασία της λέξης, ο μοναχικός καλλιτέχνης που μεταφέρει το προσωπικό του όραμα στη μουσική έχοντας προσέξει την κάθε λεπτομέρεια.

Στις νυχτερινές του βάρδιες στο Wembley του Λονδίνου που εργαζόταν ως φύλακας, έγραφε τραγούδια και εμπνέονταν από τις συναυλίες που λάμβαναν χώρα στο στάδιο, με κρυφό του όνειρο κάποια στιγμή να βρεθεί κι εκείνος πάνω στη σκηνή.

Το 2011 έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή και έντεκα χρόνια αργότερα, το 2022 κυκλοφόρησε τον πέμπτο του δίσκο, Horsepower For The Streets, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, κατακτώντας τα ευρωπαϊκά αλλά και τα ελληνικά ερτζιανά.

Τον Οκτώβριο του 2022 ο Jonathan Jeremiah βρέθηκε στο εξώφυλλο του γαλλικού Rolling Stone με αφορμή το τελευταίο του άλμπουμ που εκτοξεύει την καριέρα του και μας εισάγει στον μαγικό, μοναχικό αλλά τόσο μελωδικό κόσμο του.

*Υπενθυμίζεται ότι η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRobbie Williams: Έρχεται το καλοκαίρι στο Rockwave12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023
Ώρα έναρξης:20:00
Terra Vibe, Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας 37ο ΧΛΜ, Ωρωπού, 190 11 Μαλακάσα τ
Σημεία Προπώλησης:Ηλεκτρονικά: viva.gr & hunteragency.gr
Τηλεφωνικά: 11876 Σε όλα τα Viva Spots (Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr)
Τιμή εισιτηρίου:Γενική Είσοδος Φάση 1: 49,50 ευρώ, Φάση 2: 55 ευρώ, Φάση 3: 60,50 ευρώ, Φάση 4: 66 ευρώ, Golden Standing 99 ευρώ, VIP (A & B) 99 ευρώ

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Heavy metal ιστορία (ξανά) στο Release Athens: Η πρώτη εμφάνιση των Pantera στην Ελλάδα θα είναι ιστορική
Μουσικά Νέα
Lauren Bennett: Έφυγε από τη ζωή η φωνή του “Party Rock Anthem”
Μουσικά Νέα
Κοσμάς Αναγνωστόπουλος: Το Aegina Jazz Festival έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί στη Μεσόγειο – και όχι μόνο
Εικαστικά
Στέγη: H νέα σεζόν ξεκινά με παγκόσμιες πρεμιέρες, μουσική, θέατρο και νέους χώρους
Μουσικά Νέα
Off The Hook Festival: Εθισμός και Gxhan με τον Skepta στο ΟΑΚΑ
Εκδηλώσεις
Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών για μία συναυλία στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας
Μουσικά Νέα
Τα Ημισκούμπρια θα γιορτάσουν “30 χρόνια επιτυχίες” και στη Θεσσαλονίκη
Θεατρικά Νέα
Με κατάμεστο το Ευριπίδειο Θέατρο άνοιξε αυλαία το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026
Μουσικά Νέα
Τραμπάλα: Ο νέος δίσκος του Κώστα Μακεδόνα κυκλοφορεί σε βινύλιο
Μουσικά Νέα
Ο Πάνος Βλάχος παρουσιάζει ένα προσωπικό μουσικό άλμπουμ γεμάτο εξομολογήσεις
Μουσικά Νέα
Οι Foreigner ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ στην ιστορική πρώτη συναυλία τους στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Ημισκούμπρια: Sold out και η δεύτερη συναυλία στην Πλατεία Νερού