MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

The Dudettes Christmas Pop Up Store στη στοά Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα

Ένα Pop Up Store γεμάτο Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και δράσεις έρχεται στην Πλάκα, από τις Dudettes.

Monopoli Team

Gift wrapping, χριστουγεννιάτικα δωράκια για μικρούς και μεγάλους, γούρια, λιχουδιές & ζεστά cocktails, όλα στο Pop Up Store που θα στηθεί στη Στοά της Αγίας Φιλοθέης, στην Πλάκα.

Αυτές τις γιορτές, το πιο πολύχρωμο και χαρούμενο χριστουγεννιάτικο Pop Up Store θα στηθεί από τις Dudettes. Στη στοά της Αγίας Φιλοθέης, στην Πλάκα, θα ανακαλύψετε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο κόσμο.

Το Pop Up Store των Dudettes θα τα έχει όλα! Τι θα βρεις; Χειροτεχνίες Cut & Glue, όπου τα μικρά elves δημιουργούν αγαπημένες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, μαρκαδόροι, glitter glues, παζλ στο οποίο δίνουν ζωή οι μικροί μας φίλοι με χρώματα, αυτοκόλλητα με χριστουγεννιάτικα μοτίβα, μεγάλα χαρτιά ζωγραφικής με ασπρόμαυρα γιορτινά σχέδια που οι μικροί καλλιτέχνες, χριστουγεννιάτικα σχέδια από το παιχνιδιάρικο brand kimolina, βάζουν την πινελιά τους, memory card game και φυσικά, λιχουδιές!

Αλλά τα Χριστούγεννα είναι για όλους. Έτσι και οι μεγάλοι θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε Xmas accessories για τα μαλλιά, αλλά και stationary! Χειροποίητα γούρια, και αξεσουάρ. Highlight όμως θα είναι το gift wrapping corner όπου η expert θα σε περιμένει να κάνετε το πιο ευφάνταστο και γιορτινό περιτύλιγμα στα δώρα σας.

Όλα αυτά θα συνοδεύονται από ένα υπέροχο METAXA ζεστό cocktail!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Christmas Pop Up Store από τις Dudettes βρίσκεται στην οδό Αγίας Φιλοθέης 17 στην Πλάκα.

Ώρες και μέρες λειτουργίας: Παρασκευή 16 έως 23 Δεκεμβρίου, 11:00-19:00.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155054096
Instagram: @DudetteCreations

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b