MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 7 προτάσεις για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, συγκεντρώσαμε εκδηλώσεις, φεστιβάλ και παραστάσεις χορού, με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Monopoli Team

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο The Ellinikon Experience Park

Το The Ellinikon Experience Park προσκαλεί το κοινό στην πιο λαμπερή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες, πολλές εκπλήξεις και αξέχαστες αναμνήσεις. Στις 9 Δεκεμβρίου, στις 19.00, το Πάρκο υποδέχεται την εορταστική περίοδο με την πιο εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης. Η γιορτινή βραδιά ξεκινά στο σιντριβάνι, με ένα show που συνδυάζει, μουσική, χορό και φαντασία με τη συνοδεία 12μελούς ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα.
09/12 στις 19.00
The Ellinikon Experience Park, Ελληνικό

When our eyes touch: Η χορογράφος Μαρία Κολιοπούλου για τρεις παραστάσεις στον χώρο τέχνης O.art.ath

Η χορογράφος Μαρία Κολιοπούλου παρουσιάζει το “When our eyes touch”, για τρεις παραστάσεις (8, 9, 10 Δεκεμβρίου) στον χώρο τέχνης O.art.ath στην Κυψέλη. Πρόκειται για μία σόλο χορογραφία της Μαρίας Κολιοπούλου, που δημιουργήθηκε μέσα από δύο καλλιτεχνικά residencies στην Σουηδία και την Αθήνα και με την οποία η ίδια επιστρέφει στη σκηνή μετά από μία δεκαετία. Η παράσταση συμπυκνώνει τη χορογραφική έρευνα των τελευταίων ετών της Κολιοπούλου πάνω στο έργο των φιλοσόφων Jacques Derrida και του Jean-Luc Nancy σχετικά με το άγγιγμα.
09/12 στις 20.00
Από 8 έως 10 Δεκεμβρίου

Ο.art.ath, Σποράδων 36

12ο Διεθνές Συνέδριο CoMuseum, στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη, η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα και το British Council διοργανώνουν το 12ο Διεθνές Συνέδριο CoMuseum, με τίτλο “Πολιτισμός, Φροντίδα και Θεραπεία”. Το φετινό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου και ώρες 12.00-19.00 σε υβριδική μορφή, τόσο με φυσική παρουσία στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, όσο και με δυνατότητα Live Streaming για όσες και όσους δεν μπορούν να παρίστανται. Το 12ο Διεθνές Συνέδριο CoMuseum θα επικεντρωθεί στη θεραπεία μέσω πολιτιστικών και δημιουργικών διεξόδων. Θα διερευνήσει πώς ο πολιτιστικός και δημιουργικός τομέας – μουσεία και πολιτιστικοί οργανισμοί – μπορεί να συμβάλει στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη των κοινωνιών, των ιδρυμάτων και των ανθρωπίνων σχέσεων.
09/12 στις 12.00-19.00
Από 7 έως 9 Δεκεμβρίου

Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138
Απαραίτητη η προεγγραφή στο thecomuseum.org

Τhe Meet Market: 10 Μέρες Χριστουγέννων με πάνω από 150 ελληνικά brands στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Ήταν Δεκέμβριος του 2007 όταν το Meet Market, συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό, στο μπαρ Κ44 στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι, με μόλις 20 εκθέτες. Από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια. Mε αργά και σταθερά βήματα το Meet Market μεγάλωσε, εξελίχθηκε και έκανε νέους φίλους. Έτσι, φέτος τον Δεκέμβρη θα φιλοξενήσει περισσότερα από 150 ελληνικά brands ταλαντούχων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και μικρών παραγωγών που θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά LineUp, μετατρέποντας το Παλιό Αμαξοστάσιο σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα στεγάσει τη μεγαλύτερη γιορτή του τοπικού επιχειρηματικού πνεύματος. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί και εργαστήριο Drink & Draw by illustra days (για ενήλικες), από τις 19:00 μέχρι τις 21:00.
09/12 στις 18.00 – 22.00
Από 9 Δεκεμβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2022
Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, Ερμού & Πειραιώς, Αθήνα

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
09/12 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible

Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible, που διοργανώνει για πέμπτη χρονιά το skywalker.gr, δίνει ραντεβού στον χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 18.00. Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα: “In Action online” για τις νέες επιχειρηματικές προοπτικές υπό το πρίσμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Μιχάλη Δρίτσα, Διευθυντή Γραφείου Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Δρ Χρ. Δήμα, αρμόδιου τομέα Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας. Θα ακολουθήσουν 16 workshop επιχειρηματικότητας, απονομή Βραβείων Επιχειρηματικότητας GRBossible 2022 κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Drawing Project – Works On Paper – Complete Series: Έκθεση του Νίκου Κυριακόπουλου στον χώρο τέχνης «16 Φωκίωνος Νέγρη»12.09.2018

Αθλητισμός και Ευεξία στο ΚΠΙΣΝ

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως q1και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
09/12 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλευσίνα – Ωμό Μουσείο: Το «ταξίδι» της έκθεσης συνεχίζεται στο Παλαιό Δημαρχείο Ελευσίνας12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b