MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Διήμερο Jazz Blues Festival στο Jazzét Music Hall

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Jazzet Music Hall διοργανώνει ένα διήμερο Jazz Blues Festival και στην τζαζ σκηνή του παρουσιάζει μια αυθεντική Chicago Blues συναυλία από τον Michael Dotson και έναν από τους κορυφαίους blues man, τον κιθαρίστα Ανδρέα Γκομόζια με το γκρουπ του Blues with a Swing feeling.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το Jazzet Music Hall διοργανώνει ένα διήμερο Jazz Blues Festival και στην τζαζ σκηνή του παρουσιάζει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, μία αυθεντική Chicago Blues συναυλία από τον Michael Dotson, μόνιμο μέλος της διεθνούς φήμης και βραβευμένης μπάντας “Mississippi Heat και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, έναν από τους κορυφαίους blues man, τον κιθαρίστα Ανδρέα Γκομόζια με το γκρουπ του “Blues with a Swing feeling”.

Chicago Blues featuring Michael Dotson – Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, 21.30

Μία αυθεντική Chicago Blues συναυλία από τον Michael Dotson, μόνιμο μέλος της διεθνούς φήμης και βραβευμένης μπάντας “Mississippi Heat”.

Το Jazzét Music Hall, στα πλαίσια του Jazz Blues Festival, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, υποδέχεται στην live σκηνή του, έναν παγκοσμίου φήμης bluesman από το Σικάγο τον Michael Dotson, παρέα με τους Φώτη Δασκαλάκη στο μπάσο και τον Νίκο Τσάβαλο στα ντραμς.

H μουσική του μπορεί να περιγραφεί ως “high energy Chicago-style house rockin’ blues”, ένα ωμό μείγμα από shuffles και boogies με γερές ρίζες στην παράδοση και γεμάτο hot guitar tunes.

Γέννημα-θρέμμα του Νότιου Σικάγο, απέκτησε τις επιρροές του ήδη από την εφηβεία, τρυπώνοντας στα μπαρ όπου εμφανίζονταν όλοι οι θρύλοι της εποχής: Muddy Waters, Buddy Guy, Junior Wells, Otis Rush. Ως κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του είδους. Υπήρξε μέλος των περίφημων Teardrops του Magic Slim για πάρα πολλά χρόνια, ένα σχήμα που απέσπασε το βραβείο W.C Handy για την καλύτερη blues μπάντα στον κόσμο.

Έχει συνεργαστεί με τους Aaron Burton, Big Time Sarah, Little Mac Simmons, Jimmy Burns, Willie Kent, Homesick James, Big Jack Johnson και άλλα ηχηρά ονόματα της blues σκηνής των Η.Π.Α. Εδώ και πάνω από δέκα χρόνιαακολουθεί μια πετυχημένη σόλο καριέρα σε Ευρώπη και Αμερική.

Το 2006 κυκλοφορεί το πρώτο του CD “Lightning in my pocket” και το 2010 κυκλοφορεί το ” A fork in the road “. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι μόνιμο μέλος της διεθνούς φήμης και βραβευμένης μπάντας “Mississippi Heat”.

Μία αυθεντική Chicago Blues συναυλία που θα ξεσηκώσει το αγαπημένο κοινό του Jazzet Music Hall και θα το μεταφέρει στην ατμόσφαιρα και στα vibes των blues bars του Chicago City.

Ανδρέας Γκομόζια and Blues with a Swing feeling – Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, 21.30

Το Jazzét Music Hall, την 2η μέρα του Jazz & Blues Festival, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, παρουσιάζει στην νέα live σκηνή του, τον σπουδαίο blues κιθαρίστα Ανδρέα Γκομόζια & “Blues with a Swing feeling” με τους Μάνο Λούτα στο μπάσο και Χρήστο Κουτσογιάννη στα ντραμς.

Με πάνω από 40 χρόνια παρουσία στη Blues σκηνή ο Ανδρέας Γκομόζιας συνδυάζει Jazz και Blues στοιχεία με χαρακτηριστικό Swing feeling, αγγίζοντας πότε το Rock’n’Roll και πότε τη Country.

Μαζί του ο Μάνος Λούτας όπου σπούδασε Jazz Bass και εργάσθηκε στην Αμερική, με δισκογραφία και εμφανίσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα και διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό (David Liebman, Andy Sheppard, Alex Foster κ.α.) και ο Χρήστος Κουτσογιάννης στα τύμπανα όπου έχει εμφανιστεί σε 24 χώρες και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα ( Δ. Σαββόπουλος, Λ. Μαχαιρίτσας κ.α.). Δισκογραφία και εμφανίσεις με μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό (The Tiger Lillies, Meschyia Lake κ.α.), συνδημιουργός του ντουέτου Opera Chaotique.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCeline Dion: Ακυρώνεται η καλοκαιρινή συναυλία της στο Ο.Α.Κ.Α.12.09.2018

Ο Ανδρέας Γκομόζιας συνεργάστηκε με σημαντικούς μουσικούς όπως ο Βρετανός κιθαρίστας Mick Taylor (ex Rolling Stones, Bob Dylan, John Mayall), ο Bluesman από το Chicago Michael Dotson (ex Magic Silm), το Country ντουέτο από το Nashville των Jim & Minnie Murphy και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης είναι ιδρυτής των Drifting Around, Country Gentlemen, Blues Revenge και για χρόνια μέλος των Blues Family και των Cadillacs του Johnny Vavoura και με δισκογραφία: M. Dotson “Lightnin’ in my Pocket” ’06, Drifting Around “Magic Bus Sessions” ’08, Blues Revenge “Blues Ain’t Minor” ’12.

Μία “Blues with a Swing feeling” συναυλία από έναν πρωτοπόρο Έλληνα μπλουζ κιθαρίστα όπου με τους εξαιρετικούς συνοδοιπόρους του, θα συνεπάρουν το κοινό του Jazzét Music Hall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRobbie Williams: Έρχεται το καλοκαίρι στο Rockwave12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Jazzèt Cafè, Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι, 12461, Κρατήσεις 210 5815626

Chicago Blues featuring Michael Dotson

Τιμή Εισιτηρίου: 8€
Ελάχιστη Κατανάλωση: 6€

Ανδρέας Γκομόζια and Blues with a Swing feeling

Τιμή Εισιτηρίου: 8€
Ελάχιστη Κατανάλωση: 6€

 

 

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Φεστιβάλ
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026: Θέατρο, συναυλίες και αφιερώματα σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Φεστιβάλ
5ο Evia Film Project: Οι προβολές, οι συζητήσεις και οι ξεχωριστές δράσεις που δεν πρέπει να χάσεις
Στην Πόλη
Η πόλη ζει (και) το καλοκαίρι: Το Φεστιβάλ Καλοκαίρι στην Αθήνα ξεκινά με δωρεάν εκδηλώσεις σε πάρκα, δρόμους και πλατείες
Φεστιβάλ
ΜΠΛΙΠ ΦΕΣΤ 26: Φέρνει 3 μέρες (και νύχτες) non-stop μουσικής στην Κύμη Ευβοίας
Μουσικά Νέα
Μάρθα Φριντζήλα και the Kubara Project ανοίγουν την αυλαία στο Φεστιβάλ στο Πάρκο 2026
Δραστηριότητες
Vamvakou Experience Festival 2026: Διήμερο με γαστρονομία, stand-up comedy και μουσική στον Πάρνωνα
Cine News
Έρχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Αναλυτικά το πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ολυμπίων: Ένας νέος πυρήνας πολιτισμού “ανθίζει” στους Κήπους του Ζαππείου
Φεστιβάλ
69ο Φεστιβάλ Φιλίππων: Όλα όσα θα δούμε φέτος το καλοκαίρι
Βιβλία
Κόσμοι σε σύγκρουση στο 5ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων
Εκδηλώσεις
«Άδειος Χώρος»: Το 2ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών και Ομάδων διευρύνει τον θεατρικό του χάρτη στην Κυψέλη
Μουσικά Νέα
MuSifanto 2026: Το 11ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής φέρνει “μουσική για όλους” στη Σίφνο