MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

Για τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, συγκεντρώσαμε όλες τις εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Monopoli Team

Θέατρο στο Μουσείο – Ιστορίες Μετακίνησης: Τρεις παραστάσεις στην Πινακοθήκη Δ. Αθηναίων

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης “Αγγελική Χατζημιχάλη” Δήμου Αθηναίων και η Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων παρουσιάζουν τις 9 παραστάσεις που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό συγγραφής και παράστασης θεατρικού έργου “Θέατρο στο Μουσείο – Ιστορίες Μετακίνησης”. Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα δούμε τις παραστάσεις: «Δός μοι τοῦτον τόν ξένον» (Συγγραφή κειμένου: Μυρτώ Πλουμίδη, Σκηνοθεσία: Ρηνιώ Κυριαζή), «Χαρούμενοι Δυστυχισμένοι» (Συγγραφή κειμένου: Αντιγόνη Κατσαδήμα, Σκηνοθεσία: Νατάσσα Ζαγκλή, Αντιγόνη Κατσαδήμα), «Δε γεννήθηκα πρόσφυγας» (Συγγραφή κειμένου: Φωτεινή Βαμβούκη, Σκηνοθεσία: Αντώνης Συμεωνάκης).Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία.
05/12 στις 18.00
Πινακοθήκη Δ. Αθηναίων Κτήριο Μεταξουργείου, Λεωνίδου και Μυλλέρου
Για να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις καλέστε στο 210 5202420-1, ώρες 12:00-15:00

Απογεύματα ποίησης: Ο Γιάννης Αντιόχου στο Café Merlin

Photo: Vasso Maragoudaki

Η σειρά συζητήσεων του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη με σύγχρονους ποιητές, που διαβάζουν ποιήματα τους και συνομιλούν με το κοινό, πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα. Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 το Cafe Merlin υποδέχεται τον ποιητή Γιάννη Αντιόχου, του οποίου το έργο «Αυτός, ο κάτω ουρανός», Εκδόσεις Ίκαρος, είχε τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Ποίησης 2020. Τον κύκλο επιμελείται η Ιουλίτα Ηλιοπούλου.
05/12/2022 στις 18:00
Cafe Merlin Theocharakis Foundation, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 9, Αθήνα

 

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
05/12 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠολυκατοικία: Ομαδική – υβριδική έκθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση12.09.2018

Αθλητισμός και Ευεξία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
05/12 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ25ο Φεστιβάλ Ολυμπίας: Η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου για παιδιά και νέους επιστρέφει σε 12 πόλεις12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b