MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Alviata: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής

Ένα νέο καινοτόμο εγχείρημα πολλά υποσχόμενο στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής.

Monopoli Team

Η ALIAVITA Medical Aesthetics, είναι η ολοκαίνουρια αλυσίδα Ιατρικής Αισθητικής του Ομίλου ALTERLIFE η οποία δημιουργήθηκε μέσα από την γνώση και την τεχνογνωσία τριών διαφορετικών κλάδων εταιρειών που αλληλοσυμπληρώνονται της ALTERLIFE, του Oxygenplus, και του Dr CClinic οι οποίες έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς, της ευεξίας και του wellness.

Τι σημαίνει όμως ALIAVITA; Τι συνθέτει το DNAτου brandπου θα καθορίσει και θα επανασχεδιάσει το χάρτη αυτής της αγοράς;

Το ALTERLIFE στα Λατινικά σημαίνει ALIAVITA, δηλαδή ΑΛΛΗ ΖΩΉ και αυτό επιδιώκουν οι δημιουργοί της. Το νέο εγχείρημα του ομίλου ALTERLIFE μεταφέρει στην ALIAVITA δυνατή κληρονομιά, πολύπλευρες εμπειρίες με focus στις ποιοτικές υπηρεσίες στα μέλη και τους πελάτες τους.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι καινοτόμες θεραπείες, τα νέα πρωτόκολλα και ο συνδυασμός των θεραπειών με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής καθιστούν την βραβευμένη στα Medical Beauty Awards 2022 ALIAVITA Medical Aesthetics τον απόλυτο ειδικό ο οποίος με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα θα υπηρετήσει το όνειρο της νεότητας σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να προβάλουν, να ενισχύσουν ή να διατηρήσουν μέσα στον χρόνο την καλύτερη εικόνα τους.

Απόστολος Βιτουλαδίτης, CEO της ALIAVITA, Άννα Κωνσταντινίδου, Digital Sales Manager, Open Digita lGroup, Open Beyond ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ, Αθανάσιος Χριστόπουλος, Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής της ALIAVITA

Η κ. Εφη Λαψάνα, ΜΒΑ Managing Partner της ALIAVITA τόνισε «Στόχος μου είναι η σωστή και ακριβής τήρηση των διαδικασιών, των πρωτοκόλλων και των υπηρεσιών, η συνεχής ενημέρωση με τις διεθνής τάσεις της ιατρικής αισθητικής και της κοσμετολογίας, η εκπαίδευση και η μεταφορά τεχνογνωσίας σε όλη την ομάδα των συνεργατών που ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών, πιστοποιημένες με ISO 9001ώστε θα παρέχουμε σε κάθε σημείο ALIAVITA υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και άριστη εξυπηρέτηση πελατών».

Εφη Λαψάνα, ΜΒΑ, Managing Partner της ALIAVITA, Tηλέμαχος Κουκουφλής, Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της ALTERLIFE, Έλενα Ζενεμπίση, Γενική Διευθύντρια OXΥGEN PLUS Κέρκυρας, Δήμητρα Σούτρου, Aesthetics Μanager ALIAVITA GoldenHall

Ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της ALTERLIFE, της μεγαλύτερης κοινότητας fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο κος. Tηλέμαχος Κουκουφλής μεταξύ άλλων επεσήμανε: «H ALTERLIFE με παρουσία στην αγορά από το 1999 ξεκίνησε την ανάπτυξη από 2012 και έως σήμερα δημιούργησε 62 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο! Η ίδια φιλοσοφία, αλλά και η τεχνογνωσία που ανέπτυξε η ALTERLIFE στη πετυχημένη αυτή πορεία, είναι τα εφόδια που χρειάζεται και η ALIAVITA για να μεγαλουργήσει. Έχουμε κτίσει τις πλέον κατάλληλες προϋποθέσειςγια να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής που θα βελτιώσουν την εμφάνιση και την ποιότητα της ζωές των ανθρώπων».

O αρχιτέκτονας του εγχειρήματος της ALIAVITA είναι o CEO κος Απόστολος Βιτουλαδίτης ο οποίος αναφέρθηκε στο concept της νέας πρόκλησης «Το Ιατρείο της ALIAVITA ξεκίνησε μόλις το Μάρτιο του 2022, αλλά ο κάθε συντελεστής στο χώρο του έχει εμπειρίες εικοσαετίας και πλέον. Η ALIAVITA αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες στον ενδιάμεσο χώρο της Ιατρικής αισθητικής που έχουνα ξία για τον πελάτη και άριστο αποτελέσματα! Οτομέας που έχουμε επενδύσει τα μέγιστα είναι ο τομέας των LASERώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποτρίχωσης με τα ποιο σύγχρονα LASER μηχανήματα και την μοναδική 5ετή γραπτή εγγύηση. Επίσης έχουμε και άλλα υψηλής τεχνολογίας LASER για υπηρεσίες φωτοανάπλασης, σύσφιξης και λάμψης. Επιχειρηματικός στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε όλες τις περιοχές τουΛεκανοπεδίου, της Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων!»

Ο Επιστημονικός Διευθυντής της ALIAVITA, Πλαστικός Χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ανέλυσε το επιστημονικό πεδίο στο οποίο φιλοδοξεί να δραστηριοποιηθεί ο νέος αυτός χώρος «Η ALIAVITA αποτελεί μια καινοτομία στον χώρο της ομορφιάςη οποία ξεπερνά τα όρια των γνωστών και συνηθισμένων κέντρων καθώς στοχεύει να καλύψει την ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας και άνδρα που αναζητά ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες, στις οποίες θα συμπράττει η αισθητική και η ιατρική. Κοινός στόχος όλων των συντελεστών είναι να παράγουμεστα κέντρα ALIAVITA έναεπαναστατικό και καινοτόμο αποτέλεσμααπό όλο το φάσμα των αισθητικών υπηρεσιώνπου θα προσφέρονται αποκλειστικά, από την πιο απλή υπηρεσία αισθητικής έως την πιοπολύπλοκη υπηρεσία πλαστικής χειρουργικής οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο προσέγγισης στην ομορφιάκαι θα εξασφαλίζουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στο κοινό μας».

H ALIAVITA Medical Aesthetics προέκυψε από μια νέα στρατηγική συνεργασία η οποία στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση στην υγεία, την αντιγήρανση, την ομορφιά και την ευεξία, μέσα από εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις που θα αλλάξουν το τοπίο στην ανάπτυξη των υπηρεσιών στο χώρο.

Σήμερα η ALIAVITA διαθέτει τρία σημεία:

Στην Αθήνα:
• Λεωφ. Κηφισίας 250, Χαλάνδρι, τηλ 210 70000460
• στο Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Ατηλ 210 7102662

Στην Κέρκυρα:
• Σπύρου Αρβανιτάκη 7, τηλ 2661020500

Στο Χαλάνδρι λειτουργεί το Ιατρείο Medical Aesthetic. Στη Κέρκυρα και στο GoldenHall λειτουργούν τα Ινστιτούτα Αισθητικής Aesthetics.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b