MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Kanye West ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος ΗΠA – Η αντίδραση του Trump

Σύμφωνα με τον γνωστό ράπερ, ο ίδιος προσκάλεσε τον Trump να γίνει αντιπρόεδρος του και εκείνος άρχισε να ουρλιάζει και να του λέει πως θα χάσει.

Monopoli Team

Μιλάμε για δυο πολύ ιδιαίτερες και προβληματικές προσωπικότητες. Από την μία ο Kanye West ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για πρόεδρος των ΗΠΑ 2024, και όλα αυτά εν μέσω του σάλου που έχει προκληθεί με τα αντισημιτικά σχόλιά του, τις σχέσεις του με την ακροδεξιά αλλά και τις καταγγελίες σε βάρος του ότι έδειχνε πορνό σε υπαλλήλους της Adidas, για τις οποίες κάνει έρευνα η εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Kanye West εκδικείται και πουλάει τα φούτερ των Balenciaga, Adidas και Gap για 20 δολάρια12.09.2018

Οι εξελίξεις ότι αφορά το όνομα του Kanye West, είναι πραγματικά ραγδαίες, ενώ τους τελευταίους μήνες κάθε διάσημο fashion brand, που είχε συνεργασία μαζί του, έχει διακόψει κάθε επαφή μετά τις ρητορικές μίσους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Kanye West επέστρεψε στο Twitter… χάρη στον Elon Musk12.09.2018

Όπως φαίνεται, ο γνωστός και ως Ye αφήνει για λίγο στην άκρη την μόδα και πιάνει την πολιτική και τον Donald Trump. Ο ράπερ και σχεδιαστής μόδας ανακοίνωσε μέσω βίντεο τη δεύτερη καμπάνια του για τις προεδρικές εκλογές, με λογότυπο «Ye24». Η πρώτη απόπειρά του ήταν το 2020.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b