MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

The Christmas Factory: Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει για μια ακόμη χρονιά στην Τεχνόπολη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το αγαπημένο Εργοστάσιο Χριστουγέννων της Τεχνόπολης, το «The Christmas Factory», ανοίγει σε πολύ λίγες μέρες πιο χρωματιστό, πιο λαμπερό, πιο ζωντανό με πολλά κρυμμένα μυστικά που περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν.

The Christmas Factory: Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει για μια ακόμη χρονιά στην Τεχνόπολη
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ήδη οι χριστουγεννιάτικες μηχανές έχουν ανάψει, τα ξωτικά είναι σε μεγάλη φούρια, φροντίζοντας και για την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ τα μπισκότα ψήνονται και μοσχοβολάει όλη η Τεχνόπολη… Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του και μας προσκαλεί στην καθιερωμένη – αλλά φέτος ιδιαίτερα εμπλουτισμένη- μεγάλη φαντασμαγορική γιορτή του.

The Christmas Factory: Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει για μια ακόμη χρονιά στην Τεχνόπολη

Η Γιορτή καλωσορίσματος

Φέτος όλοι κοιτάμε ψηλά και παρακολουθούμε μαγνητισμένοι τον Άι Βασίλη να προσγειώνεται στην καρδιά της Αθήνας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να σημάνει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Η Φετινή Γιορτή, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Σουλεϊμάν και της Αθηνάς Σακαλή, τα έχει όλα. Οικοδέσποινα θα είναι η Φαίη Σκορδά, που θα μας καλωσορίσει, συντροφεύσει μαζί με τον αγαπημένο Πρόεδρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνο Δέδε που θα ανάψει το λαμπερό και πλούσια στολισμένο δέντρο.

Μουσική θα παίξουν – με τη βοήθεια των πολύτιμων ξωτικών- η ομάδα κρουστών Quilombo. Οι Chórεs υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι με τις αιθέριες φωνές τους θα μας τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και θα μας ταξιδέψουν «νοερά» σε όλη την Ελλάδα. Και τέλος, η Anastasia και η Joanne θα μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές τους και θα δώσουν τον απαραίτητο εορταστικό τόνο.

Μαζί μας πάντα, όπως κάθε χρόνο, είναι το Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τα σκουφάκια σας από τα ταμεία της εισόδου και να ενισχύσετε τον σπουδαίο σκοπό του.

Το The Christmas Factory με μια ματιά

Το The Christmas Factory είναι συνώνυμο με το φως, τη χαρά, τη γιορτή, το παιχνίδι, τα γέλια, τις γαργαλιστικές μυρωδιές. Είναι το μαγικό αντίδοτο που τα διώχνει όλα. Τα εκατοντάδες σκανταλιάρικα ξωτικά του φροντίζουν για αυτό, υπό την καθοδήγηση του Άη Βασίλη και της κυρά- Βασίλαινας.

Φέτος ο Άγιος Βασίλης έχει αποφασίσει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά που οδηγούν στη χαρά. Και αυτό γίνεται με 7  + 1  νέα ξεχωριστά εργαστήρια (τα οποία επιμελείται ο Γιώργος ΣουλεΪμαν): από ένα φαντασμαγορικό λαβύρινθο μέχρι δημιουργικές δράσεις ζαχαροπλαστικής, Face Painting και ένα dancefloor για μικρούς και μεγάλους, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, την μπάντα των ξωτικών και πολλά άλλα.

Αλλά νηστικά ξωτικά δεν δουλεύουν. Για αυτό και το The Christmas Factory έχει τα πάντα: σουβλάκια, burger, ζυμαρικά, pizza, hot dog, σοκολάτες, λιχουδιές, ζεστό κρασί φαγητά και ποτά για όλες τις ορέξεις και διαθέσεις!

Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνει δώρα σε αγαπημένα μας πρόσωπα, η πλούσια αγορά έχει όλα τα στολίδια, παιχνίδια και εμπνευσμένα δώρα που μπορείς να φανταστείς.

«Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς»: Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν

Για πρώτη φορά, το The Christmas Factory περιλαμβάνει στο πλούσιο πρόγραμμά του και τη θεατρική παράσταση Ο «Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς» σε σκηνοθεσία και σύλληψη του Γιώργου Σουλεϊμάν, κείμενο της Σοφίας Καψούρου και πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Μια εξαιρετική αφορμή να γνωρίσουν τα παιδιά τους Μύθους του Αισώπου μέσα από τα μάτια του Γάλλου ποιητή και μυθοποιού Ζαν ντε Λα Φονταίν (Jean de La Fontaine).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGolden Hall: Το λαχταριστό Christmas Market μάς βάζει και φέτος σε εορταστική διάθεση12.09.2018

Μια παράσταση – ωδή στη συνεργασία και στο «μαζί» που θα διαδραματίζεται στο ανακαινισμένο αμφιθέατρο –«διαμάντι»  της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ».

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Από τον Moby και το Φεστιβάλ Κρουστών της ΕΛΣ έως το απαγορευμένο Shiraz του Άρμιν Χόκμι – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Irish Wings 2026: Μια ξεχωριστή συνάντηση ιρλανδικής και ελληνικής μουσικής στους Παξούς
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια: Γιορτή πολιτισμού με δωρεάν συναυλίες, φεστιβάλ και εκπαιδευτικές δράσεις
Εκδηλώσεις
Από τον βραβευμένο με Γκράμι John Legend έως τον ιδιαίτερο μονόλογο του Θέμη Πάνου – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
Ταξίδια Φωτός: Η νέα έκθεση της Νεφέλης Μασία στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης στη Ρόδο
Εκδηλώσεις
Γεννάδειος: Μια ποιητική βραδιά για το ελληνικό καλοκαίρι των Σεφέρη και Ελύτη
Εκδηλώσεις
Καπουτζίδης στον Λυκαβηττό, Μάλερ στο Ηρώδειο: Τι κάνουμε σήμερα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Από τον λόφο Νυμφών μέχρι τη Λυρική: 20 δωρεάν εκδηλώσεις για αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Από τους Pet Shop Boys και τους Foreigner έως το «A Radical Jew» του Ούντι Αλόνι: 13 λόγοι να βγεις από το σπίτι αυτό το Σ/Κ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις του ΣΚ 27-28 Ιουνίου
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο ταξιδεύει στην Αρχαία Μεσσήνη με το «Ορφέας και Ευρυδίκη» του Εκτόρ Μπερλιόζ
Cine News
Cinefix: Ο κινηματογραφικός καύσωνας συνεχίζεται τον Ιούλιο στην ταράτσα του ΕΜΣΤ