MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

MTV EMAs 2022: Η Taylor Swift μεγάλη νικήτρια της βραδιάς

Θριαμβευτική η επιστροφή της Taylor Swift στα MTV EMAs, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε μία λαμπερή τελετή στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Taylor Swift, Πηγή: MTVEMA/Instagram
Taylor Swift, Πηγή: MTVEMA/Instagram
Monopoli Team

Η Taylor Swift ήταν η μεγάλη νικήτρια στα φετινά MTV EMAs, που πραγματοποιήθηκαν στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, την Κυριακή, με παρουσιαστές την Rita Ora και τον Taika Waititi.

Η τραγουδίστρια, που πρόσφατα έσπασε κάθε ρεκόρ με το “Midnights”, κέρδισε τέσσερα βραβεία -εκείνα του καλύτερου καλλιτέχνη, του καλύτερου βίντεο, του καλύτερου pop και του καλύτερου βίντεο μεγάλου μήκους για το “All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)”.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Taylor Swift στα βραβεία του MTV εδώ και δέκα χρόνια. Παρ’ όλο που ήταν σχεδόν κάθε χρόνο υποψήφια στα βραβεία του MTV -έχοντας κερδίσει πολλές από τις υποψηφιότητες- η τελευταία φορά που η Swift είχε παρευρεθεί στα βραβεία ήταν το 2012, όταν έκλεισε την τελετή με μία φαντασμαγορική ερμηνεία του We Are Never Ever Getting Back Together.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή, για να παραλάβει το βραβείο Καλύτερου Βίντεο για το “All Too Well” ευχαρίστησε τους fans της, αναφέροντας ότι χωρίς εκείνους δεν θα είχε ποτέ γίνει πραγματικότητα αυτό το βίντεο: “Κάποιες φορές σκέφτομαι όλους εκείνους τους τρόπους με τους οποίους αυτό το φιλμ μικρού μήκους και αυτή η στιγμή δεν θα υπήρξαν ποτέ. Όταν η πρώτη εκδοχή του τραγουδιού κυκλοφόρησε πριν από δέκα χρόνια, δεν ήταν ποτέ single. Δεν επρόκειτο να έχει βίντεο κλιπ, πόσο μάλλον μία ταινία μικρού μήκους”.

Η Nicki Minaj ήταν η δεύτερη “μεγάλη” νικήτρια, αφού κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Hip-Hop και Καλύτερου Τραγουδιού για το Super Freaky Girl, ενώ ο Harry Styles, από τα φαβορί της βραδιάς, κέρδισε μόνο το βραβείο Καλύτερου Live.

Ο David Guetta και η Bebe Rexha άνοιξαν την βραδιά με την νέα συνεργασία τους, I’m Good (Blue), που κέρδισε και ένα βραβείο στη χθεσινή τελετή, ενώ οι Muse, που κέρδισαν το βραβείο Καλύτερου Rock, έδωσαν μια εκρηκτική ερμηνεία για το Will of the People. Στη σκηνή ανέβηκαν και οι Ουκρανοί και φετινοί νικητές της Eurovision, Kalush Orchestra, οι οποίοι ερμήνευσαν για να στηρίξουν τη χώρα τους.

Το φετινό βραβείο MTV EMA Generation Change κέρδισαν τρεις γυναίκες από την Ουκρανία – οι Lina Deshvar, Anna Kutova και Anfisa Yakovina – που είναι ακτιβίστριες, οι οποίες βρίσκουν στέγη σε πρόσφυγες, εκκενώνουν και βοηθούν οικογένειες με παιδιά, φροντίζουν παιδιά, εφήβους και νεαρούς ανθρώπους με αναπηρίες και κάνουν σεμινάρια θεραπείας σε γυναίκες και οικογένειες που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους.

Τα φετινά βραβεία ήταν είκοσι και όλα gender neutral.

Αναλυτικά οι νικητές

Καλύτερο τραγούδι
Nicki Minaj “Super Freaky Girl”

Καλύτερο βίντεο
Taylor Swift “All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)”

Καλύτερος Καλλιτέχνης
Taylor Swift

Καλύτερη συνεργασία
David Guetta & Bebe Rexha, “I’m Good (Blue)”

Καλύτερο Live
Harry Styles

Καλύτερο Pop
Taylor Swift

Καλύτερος νέος καλλιτέχνης
SEVENTEEN

Καλύτερο K-Pop
Lisa

Καλύτερο Latin
Anitta

Καλύτερο Electronic
David Guetta

Καλύτερο Hip-Hop
Nicki Minaj

Καλύτερο Rock
Muse

Καλύτερο Alternative
Gorillaz

Καλύτερο R&B
Chloe

Καλύτερο Longform
Taylor Swift, “All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)”

Καλύτερο Βίντεο για καλό σκοπό
Sam Smith, “Unholy (ft. Kim Petras)”

Μεγαλύτεροι Fans
BTS

Καλύτερο Push
SEVENTEEN

Καλύτερη Metaverse Ερμηνεία
BLACKPINK “The Virtual PUBG Mobile”

Καλύτερο Look ‘Προσωπικού Στυλ’
Rita Ora

Βραβείο Generation Change
Lina Deshvar, Anna Kutova and Anfisa Yakovina

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #37: Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b