MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Δότης και λήπτης σε μεταμόσχευση μυελού των οστών έτρεξαν μαζί στον Μαραθώνιο

Μήνυμα ζωής έδωσαν ο Γιώργος και ο Νίκος που μετά από μεταμόσχευση μυελού των οστών, έτρεξαν μαζί στα 5χλμ στο πλαίσιο του Αυθεντικού μαραθωνίου.

Monopoli Team

Μία ιδιαίτερα όμορφη στιγμή στο πλαίσιο του Αυθεντικού μαραθωνίου, ήταν ο τερματισμός δύο ανδρών από τα Γιαννιτσά και την Αθήνα, στο 5αρι. Ο ένας έτρεξε με την φανέλα που έγραφε τη λήξη «δότης» και ο άλλος τη λέξη «λήπτης», ενώ αμφότερες είχαν στη μέση το σήμα της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Στην εκκίνηση και φέτος ο 91χρονος Στέλιος Πρασσάς12.09.2018

Ο Γιώργος και ο Νίκος, έτρεξαν μαζί φορώντας παρόμοιες μπλούζες με τους λογοτύπους “Χάρισε Ζωή” και του συλλόγου “Φλόγα” , γράφοντας και τις δύο παραπάνω λέξης, ο καθένας ξεχωριστά. Ο Γιώργος ήταν ο δότης και ο Νίκος ο λήπτης, όταν χρειάστηκε να γίνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤhe GWomen Sports Summit: Έρχεται το πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό12.09.2018

Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει συνήθως το απόρρητο, αμφότεροι αποφάσισαν να γνωριστούν, με τον Γιώργο να θέλει να τον ευχαριστήσει. Μετά τη γνωριμία τους αποφάσισαν να τρέξουν στο 5αρι της Αθήνας προσπαθώντας παράλληλα να ευαισθητοποιήσουν περισσότερο κόσμο για το θέμα της δωρεάς μυελού των οστών.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b