NEA
George R.R. Martin: Ο συγγραφέας του Game of Thrones δώρισε 5 εκατ. δολάρια στο Πανεπιστήμιο Northwestern για νέους φοιτητές
Αν είχατε γράψει μια σειρά από θρυλικά βιβλία, τα οποία αργότερα θα μετατρέπονταν σε τηλεοπτική σειρά στο κανάλι HBO, σίγουρα θα πλουτίζατε. Κι αν για κάποιους κάτι τέτοιο αποτελεί όνειρο, ο συγγραφέας του «Game of Thrones», George R.R. Martin, αποφάσισε να τους βοηθήσει να το κάνουν πραγματικότητα.
Monopoli Team
03.11.2022
A
A
Ο γενναιόδωρος δημιουργός του φανταστικού κόσμου του Γουέστερος, αποφάσισε να μοιραστεί τον πλούτο που του απέδωσε η δουλειά του. Έτσι, δώρισε πρόσφατα ένα μέρος της περιουσίας του στο Πανεπιστήμιο Northwestern, του οποίου απόφοιτος είναι και ο ίδιος. Η συνολική δωρεά των 5 εκατ. δολαρίων θα χωριστεί σε δύο μέρη και θα διατεθεί στο τμήμα Medill School of Journalism, Media, Integrated Marketing & Communications του πανεπιστημίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗΠΑ: 30 αμερικανικά πανεπιστήμια έρχονται για να συνεργαστούν με ελληνικά12.09.2018
Από το συνολικό ποσό, 3 εκατ. δολάρια θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση του «George R.R. Martin Summer Intensive Writing Workshop», το οποίο έχει στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες της δημοσιογραφίας που θέλουν να ασχοληθούν με τη δημιουργική γραφή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλον Μασκ: Αρχίζει να αποτελεί κίνδυνο για την αμερικανική Δημοκρατία;12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Heated Rivalry: Η σειρά που κατακτά τα social media ανοίγει ξανά μια σημαντική συζήτηση
Γιορτές χωρίς το βάρος της ζυγαριάς: Τι λέει η διατροφολόγος για τα κιλά των γιορτών
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου
Polar bear trend: Η λευκή οικολογική γούνα είναι το αξεσουάρ των γιορτών
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
Μάρθα Φριντζήλα: Στο Κύτταρο και τον Ιανουάριο – Με το Kubara Project Reloaded
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Jazz στο Μουσείο: Το Sunny Side Trio στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά