MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ένα νέο πάρκο για σκύλους στον σταθμό Λαρίσης

Το πάρκο στον σταθμό Λαρίσης… επιθεωρήθηκε από τον σκύλο «ρεπόρτερ» της ΕΡΤ, τον Σίμπα – Στο πάρκο υπάρχουν παιχνίδια για την ψυχαγωγία των σκύλων, ποτίστρες αλλά και σακουλάκια περιττωμάτων.

Monopoli Team

Δημιουργήθηκε πάρκο για σκύλους στο κέντρο της Αθήνας. Το πάρκο στον σταθμό Λαρίσης… επιθεωρήθηκε από τον σκύλο «ρεπόρτερ» της ΕΡΤ, τον Σίμπα. Στο πάρκο υπάρχουν παιχνίδια για την ψυχαγωγία των σκύλων, ποτίστρες αλλά και σακουλάκια περιττωμάτων. Όπως είπε η υπεύθυνη του Δήμου Αθηναίων το πάρκο στον σταθμό Λαρίσης αποτελεί σημείο συνάντησης για άτομα που έχουν κατοικίδια και κάποιοι επιλέγουν να κάτσουν μέχρι αργά. Το συγκεκριμένο γεγονός ενοχλεί τους περίοικους και ο Δήμος ζητά να κάνουν τους περιπάτους τους νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ εκπαίδευση σκύλων που ανιχνεύουν τον Covid-19 φτάνει στο τελικό στάδιο δοκιμής12.09.2018

Επίσης στην Αθήνα βρίσκονται ακόμα δύο πάρκα για σκύλους, στην περιοχή Προμπονά και στην πλατεία Οβρένοβιτς, στο Νέο Κόσμο. Τα συγκεκριμένα πάρκα διαθέτουν ξεχωριστές «ζώνες» για μικρόσωμους και μεγαλόσωμους σκύλους. Και τα δύο πάρκα είναι μεγάλα σε έκταση -το πάρκο στην περιοχή Προμπονά ξεπερνάει το ένα στρέμμα και στην πλατεία Οβρένοβιτς τα 700 τ.μ.- ώστε να φιλοξενούν με άνεση τα τετράποδα και τους συνοδούς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTrick or Treat: Το λούνα παρκ “Αηδονάκια” υποδέχεται το παιδικό Halloween12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b