MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Που να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Μερικές από τις πιο αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις για θέατρο αλλά και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Eros Ramazzotti
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

1. Ο Eros Ramazzotti στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Ο Eros Ramazzotti, θα δώσει μια μοναδική συναυλία απόψε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Ο Ιταλός “τροβαδούρος” θα επισκεφθεί τη χώρα μας στο πλαίσιο πέντε μαγευτικών εμφανίσεων σε σπουδαίους ιστορικούς χώρους, σε Ευρώπη κι Ισραήλ. Ο Eros Ramazzotti δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα ένα όνειρο ζωής, όπως εκείνος χαρακτήρισε την επικείμενη εμφάνισή του στο Ηρώδειο. Απόψε, θα συνδυάσει τα μαγευτικά τραγούδια του με τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα του Ηρωδείου, χαρίζοντας στο κοινό ένα μοναδικό show.
Τρίτη 27/09, 21:30
Από 50€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου

2. Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων

Photo Credits: Απόστολος Γκρίνιας

O Σωκράτης Μάλαμας μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια του που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα, συνεχίζει την περιοδεία του στο Θέατρο Βράχων. Συνοδοιπόροι του, αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες και στο τραγούδι δίπλα του στη σκηνή η Ιουλία Καραπατάκη, ο Πέτρος Μάλαμας και ο Φώτης Σιώτας.
Τρίτη 27/09, 21:00
15€
Θέατρο Βράχων, Οδός Ταταούλων, Βύρωνας 

3. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, θα μάς γεμίσει με όμορφα συναισθήματα, μοναδικές μελωδίες και καλή διάθεση. Μέσα από μία μοναδική συναυλία που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα των μουσικών και συνεργατών του, μάς ταξιδεύει από τα διαχρονικά “Άγγιγμα Ψυχής” και “Πάρτι”, μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα “Δεν Φεύγω” και “Βυθός” και από τα ξεσηκωτικά “Για Σένα”, “Χωρίς Αναπνοή” καιΧέριαΨηλά” μέχρι το “Όλα ή Τίποτα”, “το Καλοκαίρι μου” και το “Κομμένα τα πρέπει”. Την “Σαϊτιά” και τη “Εκδρομή” μέχρι και τα άλλα πρόσφατα αγαπημένα τραγούδια “Χορεύω”, “Μην αργείς” και “Κανένας μόνος”. Μαζί του θα είναι η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή.
Τρίτη 27/09, 21:00
12€ – 18€
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Λόφος Προφήτη Ηλία

ΘΕΑΤΡΟ

4. Backpack, του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου στο Θέατρο 104

Μετά την παρισινή επιτυχία, το «Backpack» του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου επιστρέφει στο Θέατρο 104. Στην Αθήνα του σήμερα, η παράδοση ενός Backpack προκαλεί έκπληξη, αναστάτωση, απορίες και ανατροπές. Το χαμένο σακίδιο, που έχει αφεθεί επιμελώς και εσκεμμένα, κάπου στο πολύβουο μετρό, περιλαμβάνει όχι μόνο πολύτιμο περιεχόμενο αλλά και απαντήσεις σε κρίσιμα και στοιχειωμένα ερωτήματα. Η γυναίκα (Φαίη Ξυλά) η παραλήπτρια και ο άνδρας (Χρήστος Σπανός) ο κομιστής, τελείως άγνωστοι μεταξύ τους, ταυτίζονται με όσα έρχονται στο φως, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όλα τίθενται εν αμφιβόλω, την ώρα που ένα τρίτο πρόσωπο, καθορίζει τις αποφάσεις και τις πράξεις τους. Ηθοποιοί: Σοφία: Φαίη Ξυλά, Μάριος: Χρήστος Σπανός.
Τρίτη 27/09, 21:15
5€ – 15€
Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι

5.Κάτι λείπει, της Μάργκαρετ Γουέσελινκ στο Θέατρο Φούρνος

Η παράσταση “Κάτι λείπει” της Μάργκαρετ Γουέσελινκ, θα ανεβεί σήμερα στη σκηνή του Θεάτρου Φούρνος. Στην υπόθεση, παρακολουθούμε τις ημέρες μιας γυναίκας όταν βρίσκεται μόνη στο δωμάτιό της. Μίας γυναίκας “ξένης”. Πρόκειται για ένα σπάνιο μονόλογο που αποκαλύπτει τις διαφορετικές θέσεις που αναγκαστικά παίρνει μια γυναίκα αλλάζοντας τόπους για να βρει μια καλύτερη τύχη. Ταξιδεύει από μια χώρα σε άλλη, από αγροτικό σε αστικό περιβάλλον, από μία εργασία σε άλλη. Σε όλα παραμένει ξένη και απομονωμένη, αυτό συμβαίνει πλέον και με την ίδια της την οικογένεια. Η γυναίκα ψάχνει μέσα από σύμβολα και μνήμες τη δύναμη για να προχωρήσει στην ζωή της και να αντιμετωπίζει τις βίαιες συνθήκες που βιώνει. Τελικά αυτή η δύναμή είναι οι ίδιες οι περιπέτειές της και η συνειδητοποίηση ότι όλοι κατά βάθος μέσα τους κρύβουν ένα άτομο που πολλές φορές είναι “ξένο” ακόμα και στο ίδιο το κοντινό περιβάλλον τους. Ερμηνεύει η Ελένη Ανδρεάδου.
Τρίτη 27/09, 21:00
5€ – 10€
Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 16, Εξάρχεια – Νεάπολη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b