MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζωρτζίνα Κακουδάκη: Δια χειρός Paul McCartney βραβεύτηκε η καθηγήτρια της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών

O Sir Paul McCartney βράβευσε την καθηγήτρια της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών, Τζωρτζίνα Κακουδάκη, για την προσφορά της στην εκπαίδευση, κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης του Liverpool Institute for the Performing Arts.

Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Monopoli Team

Στη φετινή τελετή αποφοίτησης του Liverpool Institute for the Performing Arts, ενός υπερσύγχρονου κέντρου παραστατικών τεχνών που φτιάχτηκε στο χώρο όπου βρισκόταν το παλιό του σχολείο, ο Sir Paul τίμησε ανθρώπους από όλο τον κόσμο για την προσφορά τους στην εκπαίδευση, ανάμεσα τους και την Καθηγήτρια της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών, Τζωρτζίνα Κακουδάκη.

Η Τζωρτζίνα Κακουδάκη βραβεύθηκε για τη συνεργασία της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και του Πανελλήνιου Δίκτυου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση με το LIPA μέσω του προγράμματος Building Bridges Between Cultures, καθώς και για το διαπολιτισμικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης του ηθοποιού στο αρχαίο δράμα που υλοποίησε υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της το Λύκειο Επιδαύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦιλουμένα Μαρτουράνο: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί τη Μαρία Ναυπλιώτου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν12.09.2018

Η Τζωρτζίνα Κακουδάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με θέμα «Το Ελληνικό Θέατρο από την Αρχαιότητα ως Σήμερα». Διδάσκει Ιστορία Θεάτρου στη Δραματική Σχολή του ΩΑ από το 2008. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει ηγηθεί πλήθους πρωτοβουλιών, μεταξύ των οποίων και η ίδρυση της θεατρικής ομάδας 4Frontal.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Ιron Traces: Μια τοποειδική παράσταση χορού ως επανασύνδεση με το εξορυκτικό τοπίο της Σερίφου
Art & Culture
Πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη θεατρική σεζόν;
Θεατρικά Νέα
Η Δίκη: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ark
Θεατρικά Νέα
«Αντίο στον δικό μας κύριο Στέφανο»: Το Θέατρο Άλφα αποχαιρετά τον σπουδαίο θεατράνθρωπο
Θεατρικά Νέα
Στέφανος Ληναίος: «Έσβησε» στα 98 του ο σπουδαίος θεατράνθρωπος
Cine News
Σημειώσεις για μια Ορέστεια στην πανδημία: Η ταινία των Φριντζήλα – Ανδριανού για μια επιπλέον προβολή στο Θέατρο Τέχνης
Θεατρικά Νέα
Μια ζωή – Ο μονόλογος μιας μοδίστρας: Η παράσταση με τη Νένα Μεντή στο Βασιλικό Θέατρο
Θεατρικά Νέα
Ο Tiago Rodrigues επιστρέφει στη Στέγη με θέατρο, masterclass και συζήτηση
Δραστηριότητες
10ο Bobos Arts Festival: Μια μέρα στον κήπο του Μεγάρου για όλη την οικογένεια, με τέχνη, φαντασία και παιχνίδι
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Αστόρια»
Εκδηλώσεις
Για ένα Θέατρο των Ιστοριών: Η ομάδα Άναμ(μ)α εγκαινιάζει νέο κύκλο παραστάσεων απέναντι στη βαρβαρότητα της εποχής
Θεατρικά Νέα
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ο «Οθέλλος» του Γιάννη Μπέζου