MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
22
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζωρτζίνα Κακουδάκη: Δια χειρός Paul McCartney βραβεύτηκε η καθηγήτρια της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών

O Sir Paul McCartney βράβευσε την καθηγήτρια της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών, Τζωρτζίνα Κακουδάκη, για την προσφορά της στην εκπαίδευση, κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης του Liverpool Institute for the Performing Arts.

Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Monopoli Team

Στη φετινή τελετή αποφοίτησης του Liverpool Institute for the Performing Arts, ενός υπερσύγχρονου κέντρου παραστατικών τεχνών που φτιάχτηκε στο χώρο όπου βρισκόταν το παλιό του σχολείο, ο Sir Paul τίμησε ανθρώπους από όλο τον κόσμο για την προσφορά τους στην εκπαίδευση, ανάμεσα τους και την Καθηγήτρια της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών, Τζωρτζίνα Κακουδάκη.

Η Τζωρτζίνα Κακουδάκη βραβεύθηκε για τη συνεργασία της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και του Πανελλήνιου Δίκτυου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση με το LIPA μέσω του προγράμματος Building Bridges Between Cultures, καθώς και για το διαπολιτισμικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης του ηθοποιού στο αρχαίο δράμα που υλοποίησε υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της το Λύκειο Επιδαύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦιλουμένα Μαρτουράνο: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί τη Μαρία Ναυπλιώτου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν12.09.2018

Η Τζωρτζίνα Κακουδάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με θέμα «Το Ελληνικό Θέατρο από την Αρχαιότητα ως Σήμερα». Διδάσκει Ιστορία Θεάτρου στη Δραματική Σχολή του ΩΑ από το 2008. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει ηγηθεί πλήθους πρωτοβουλιών, μεταξύ των οποίων και η ίδρυση της θεατρικής ομάδας 4Frontal.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Μαύρη Γαλότσα: Η κωμωδία της Βάσιας Αργέντη ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα
Art & Culture
Στην πρόβα: «Μπεν και Ίμο» - Δύο ιδιοφυίες της βρετανικής μουσικής ζωντανεύουν ξανά στην ΕΛΣ
Θεατρικά Νέα
O Mάριο Μπανούσι βραβεύεται στην Μπιενάλε Θεάτρου Βενετίας
Θεατρικά Νέα
Το Τρίτο Στεφάνι, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, μεταφέρεται σε νέα στέγη λόγω μεγάλης ζήτησης
Θεατρικά Νέα
"Αστόρια": Μια μεγάλη παραγωγή ζωντανεύει την ιστορία της μετανάστευσης στο Παλλάς
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Πορεία: Δημήτρης Τάρλοου και Αλεξία Καλτσίκη συναντιούνται στον «Βυσσινόκηπο» του Τσέχοφ
Art & Culture
"Δάκρυ στο Φίδι" στο Bios (video)
Θεατρικά Νέα
Ρέκβιεμ για το τέλος του έρωτα: Eντυπωσιακές φωτογραφίες από την εμβληματική παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου
Θεατρικά Νέα
Η «Αλεξάνδρεια» συνεχίζεται για λίγο ακόμη στο Παλλάς – Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Μαβίλη: Ένας νέος θεατρικός χώρος στην καρδιά της Αθήνας
Θεατρικά Νέα
Σεσουάρ για δολοφόνους: Η μακροβιότερη παράσταση του ελληνικού θεάτρου επιστρέφει
Θεατρικά Νέα
Το φετινό Onassis Dance Days ΄26 μάς προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία μεταμόρφωσης