MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV5MONDE: Σε ρυθμούς παριζιάνικης Eβδομάδας Mόδας με πέντε συναρπαστικά ντοκιμαντέρ

Το TV5MONDE κινείται στους ρυθμούς της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού μέσα από πέντε συναρπαστικά ντοκιμαντέρ που μάς ξεναγούν στην ιστορία και τα παρασκήνια της υψηλής ραπτικής και της πολυτέλειας.

TV5MONDE
Monopoli Team

Επανεκκίνηση. Από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, η πρωτεύουσα φιλοξενεί μία νέα παριζιάνικη Εβδομάδα Μόδας. Ζήστε την εκδήλωση στο TV5MONDE γλιστρώντας στα παρασκήνια της υψηλής ραπτικής και της πολυτέλειας α λα γαλλικά.

Στην καρδιά της δημιουργίας

Φρανκ Σορμπιέ, η κλωστή της ψυχής | Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 22:00*

Με υπότιτλους

Η ιστορία ενός ποιητικού ράφτη μεταξύ ονείρου και διαφυγής.

Βυθισμένος στον κόσμο της ραπτικής από πολύ μικρή ηλικία, ο Φρανκ Σορμπιέ ακολουθεί το δρόμο του μένοντας πιστός στην απαίτηση δημιουργίας του. Τουλάχιστον για αυτό, αξίζει την αναγνώριση των ομότιμών του και την αλάνθαστη υποστήριξη όσων θέλουν ακόμα να πιστεύουν ότι η μόδα είναι μία τέχνη.

«Ο κόσμος σε μπουκαλάκι» | Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 23:00*

Με υπότιτλους

Νικολά ντε Μπαρύ, αρωματοποιός της αναγέννησης.

Ο Νικολά ντε Μπαρύ είναι μετρ αρωματοποιός, ένας από τους τελευταίους στην Γαλλία. Μακριά από την βιομηχανία της ευωδίας και της μαζικής διανομής φιαλιδίων φανταχτερού μάρκετινγκ, εκείνος συνεχίζει την παράδοση του αρωματοποιού στο εργαστήριό του.

Αζεντίν Αλάια, ένας Γάλλος ράφτης | Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 13:30*

Με υπότιτλους

Ένα αρετουσάριστο πορτραίτο ενός μετρ της ραπτικής.

Από την πατρική του Τυνησία έως το παριζιάνικο Μαραί όπου εγκατέστησε σπίτι και εργαστήρια, ανακαλύψτε την εξαιρετική διαδρομή του Αζεντίν Αλάια, ενός γιου αγροτών ο οποίος έγινε σπουδαίος ράφτης της γαλλικής ραπτικής.

Καθόλη τη διάρκεια του έτους…

Tάση XXI | Κάθε Σάββατο στις 17:00*

Με υπότιτλους

Ο δυναμισμός της γαλλικής δημιουργίας στο χώρο της μόδας, της χειροποίητης τέχνης, του σχεδίου, της ομορφιάς, της μαγειρικής…

Γαλλική βερσιόν | Κάθε Κυριακή στις 17:00*

Με υπότιτλους

Γαλλία : οι νέοι της δημιουργοί, τα σικ και μοδάτα μέρη της… Όλοι οι πρωταγωνιστές του ευ ζην βρίσκονται στη Γαλλική βερσιόν.

*Ώρες Ελλάδος 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με πάνω από 15 σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ12.09.2018

Για Το TV5monde

Από αγάπη για τον (υποτιτλισμένο) πολιτισμό.

Βραβευμένες ταινίες και κλασικός κινηματογράφος, πρωτότυπες σειρές, τέχνη του ευ ζην και γαλλική τεχνογνωσία (γαστρονομία, μόδα, ταξίδι), ντοκιμαντέρ (ιστορία, πολιτισμός, ανακάλυψη), ψυχαγωγία (τηλεοπτικά παιχνίδια και μαγκαζίνο, μουσική) και διεθνής ειδησεογραφία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b