MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 κάνει πρεμιέρα με νέα συναρπαστικά επεισόδια

Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας «Τα καλύτερά μας χρόνια», με νέα συναρπαστικά επεισόδια.

Credits: ΕΡΤ
Monopoli Team

H αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, αυτή τη σεζόν κάθε Τρίτη, στις 22:00, με διπλό επεισόδιο. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 22:00.

Credits: ΕΡΤ

Με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, η αγαπημένη γειτονιά του Γκύζη δεν βαδίζει… τρέχει ολοταχώς, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές μας στη δεκαετία του ’80!

Νέοι φίλοι εμφανίζονται από μακριά –όχι πάντα για καλό–, παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν με νέα δυναμική, έρωτες με ημερομηνία λήξης κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ νέα αντικείμενα του πόθου χτυπούν την πόρτα και στοιχειώνουν τις καρδιές των πρωταγωνιστών μας!

Αφετηρία της νέας σεζόν το σφύριγμα της έναρξης του Μουντιάλ στην Αργεντινή, το καλοκαίρι του 1978…

Credits: ΕΡΤ

Όλα όσα θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν:

Επεισόδιο 40ό: «Αρχίζουν τα ματς (και μουτς)»

Credits: ΕΡΤ

Η επικείμενη έναρξη του 25ου Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 1978, έχει ήδη ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά και οι ήρωες ζουν στους ρυθμούς του. Ο Δημήτρης εξοπλίζει την καφετέρια για τις «μεγάλες» βραδιές, ο Στέλιος ονειρεύεται να κερδίσει το αυτοκίνητο στον διαγωνισμό της αθλητικής εφημερίδας, ο Αντώνης αντιδρά στο μεγάλο γεγονός, αφού η Αργεντινή υποφέρει από τη Δικτατορία. Μέσα σ’ αυτό το θερμό κλίμα, η Ελπίδα έρχεται πιο κοντά με τον Μίλτο, ενώ ο Λούης και ο Άγγελος ξεκινούν νέες άδοξες καλοκαιρινές εξορμήσεις, προκειμένου να ανανεώσουν τις γνωριμίες τους. Μέσα σ’ όλα αυτά, το ματς μεταξύ Στέλιου και Μαίρης συνεχίζεται ακάθεκτο. Και κανείς απ’ όλη την οικογένεια δεν υποψιάζεται την αγωνία της Ερμιόνης για την έκβαση της υγείας της. Ωστόσο, μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι υπόσχεται ανατροπές και εξελίξεις.

Guests: Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Έμιλυ Κολιανδρή (κα Αργυρίου), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Γιάννης Τσούτσιας (Νικήτας/ Διονύσης).

Επεισόδιο 41ο: «Πόλεμος σε όλα τα μέτωπα»

Credits: ΕΡΤ

Η συνάντηση της Αργυρίου με τη Μαίρη κάνει την τελευταία πιο διαλλακτική στη σχέση της με τον Στέλιο. Εκείνος, όμως, φτάνει τα πράγματα στα άκρα. Η Ελπίδα βρίσκεται σε δίλημμα τόσο για την προσωπική της όσο και για την επαγγελματική της ζωή και ο Άγγελος προσπαθεί να τη βοηθήσει. Ο κυρ Νίκος και ο παπα-Θόδωρας, προκειμένου να πείσουν την Ερμιόνη να πάει στον γιατρό, της υπόσχονται πως δεν θα αποκαλύψουν το μυστικό της στις κόρες της. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης ανησυχεί για την πτώση της δουλειάς στο Έντελβαϊς εν μέσω Μουντιάλ και ψάχνει τρόπους να ανακάμψει.

Guests: Βασιλική Γκρέκα (Νόνη), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κυρ Στέλιος), Στάθης Κόικας (Άλκης), Έμιλυ Κολιανδρή (κα Αργυρίου), Αννέτα Παπαγιάννη (Οξάνα), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος)

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα καλύτερά μας χρόνια

Παίζουν: Μελέτης Ηλίας (Στέλιος), Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαίρη), Υβόννη Μαλτέζου (Ερμιόνη), Δημήτρης Καπουράνης (Αντώνης), Εριφύλη Κιτζόγλου (Ελπίδα), Δημήτρης Σέρφας (Άγγελος), Ερρίκος Λίτσης (Νίκος), Τζένη Θεωνά (Νανά), Μιχάλης Οικονόμου (Δημήτρης), Ρένος Χαραλαμπίδης (Βαγγέλης Παπαδόπουλος), Γιάννης Δρακόπουλος (παπα-Θόδωρας), Κωνσταντίνα Μεσσήνη (Άννα), Βαγγέλης Δαούσης (Λούης), Νατάσα Ασίκη (Πελαγία), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Άγγελος – αφήγηση).

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη, Δώρα Μασκλαβάνου
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός
Δ/νση φωτογραφίας: Dragan Nicolic
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Ηχοληψία: Γιώργος Κωνσταντινέας
Μοντάζ: Κώστας Γκουλιαδίτης
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση Παραγωγής: TANWEER PRODUCTIONS

Η σειρά θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 από την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 και κάθε Τρίτη, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα  στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
66ο ΦΚΘ με Τζάρμους, Ιπέρ, Τσεμπερόπουλο: Ανακοινώθηκε το φετινό πλούσιο πρόγραμμα
Cine News
Ο Χατζιδάκις στο σινεμά: Μαραθώνιος ταινιών στο Μέγαρο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του συνθέτη
Cine News
“Ευχαριστούμε Διονύση Σαββόπουλε”: Το ξεχωριστό αφιέρωμα του ERTFLIX προς τιμήν του Σαββόπουλου
Cine News
Όσα θα δούμε στο 38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
Cine News
«Να με λες μαμά»: Απόψε το συγκλονιστικό προτελευταίο επεισόδιο
Cine News
Boots: Αυτή είναι η σειρά που εκνεύρισε το Πεντάγωνο
Cine News
Οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Cine News
Από το Netflix στην Αθήνα: Η Dominga Sotomayor στο Kino Athens
Cine News
66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Αυτές είναι οι ταινίες των διαγωνιστικών τμημάτων
Cine News
Μηχανή του Χρόνου: Νέα σεζόν στην COSMOTE TV
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που αξίζει να δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση