MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πόσα θα δίνατε για να ζήσετε στο σπίτι της Billie Holiday;

Το σπίτι της θρυλικής τραγουδίστριας της τζαζ μουσικής, Billie Holiday, στο Upper West Side του Μανχάταν, επιστρέφει στην αγορά

Monopoli Team

Το σπίτι της θρυλικής τραγουδίστριας της τζαζ μουσικής, Billie Holiday, στο Upper West Side του Μανχάταν, επιστρέφει στην αγορά για 14 εκατ. δολάρια. Το πολυτελές ακίνητο στην 26 West 87th Street αποτέλεσε τη μόνιμη κατοικία της ερμηνεύτριας μέχρι το θάνατό της, το 1959.

Μάλιστα ενώ ζούσε στο διαμέρισμα #1B, η «Lady Day» -όπως την αποκαλούσαν- κυκλοφόρησε ένα από τα πιο διάσημα άλμπουμ της, το «Lady in Satin», το 1958.

Το σπίτι, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως για να διατηρήσει τις ιστορικές λεπτομέρειες, αγοράστηκε για 9,475 εκατ. δολάρια το 2017 και υποβλήθηκε σε εκτεταμένη ανακαίνιση από την αρχιτέκτονα Amie Sachs.

Το αρχοντικό βρίσκεται ένα τετράγωνο από το Central Park, εκτείνεται σε περισσότερα από 585 τετραγωνικά μέτρα, έχει έξι επίπεδα και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, έξι πλήρη και δύο μικρότερα μπάνια-καμαρίνια μαζί με έναν επιμελημένο κήπο στην πίσω αυλή.

Το φουαγιέ, που διαθέτει όμορφη επένδυση, πολυέλαιο και δρύινο πάτωμα από ψαροκόκκαλο, οδηγεί σε ένα εξαιρετικό σαλόνι. Η σκαλιστή γύψινη οροφή ύψους 3,5 μέτρων και ο επιβλητικός μανδύας του τζακιού κοσμούν αυτό το αξιόλογο δωμάτιο ενώ ένα ιδιωτικό γραφείο βρίσκεται έξω από το σαλόνι.

Η υπερσύγχρονη κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ψυγείο/καταψύκτη SubZero, σειρά αερίων έξι κορυφαίων Bertazzoni, 2 πλυντήρια πιάτων Fisher και Paykel, 2 νεροχύτες, μαρμάρινους πάγκους, ψυγείο κρασιών και full bar.

Το τρίτο επίπεδο έχει σχεδιαστεί ως μια ιδιωτική, πολυτελής κύρια σουίτα που διαθέτει όμορφα ταβάνια, γραφικό παράθυρο, κομψό τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη γκαρνταρόμπα.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b