MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Polis Hammam – Polis Loutron: Προορισμός ευεξίας για την ψυχή και το σώμα με σύμμαχο το νερό!

Μέσα από τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού τα Polis Hammam – Polis Loutron προσφέρουν την καθαριότητα, τον εξαγνισμό και την εξυγίανση της ψυχής και του σώματος.

Monopoli Team

Μέσα από τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού τα Polis Hammam – Polis Loutron προσφέρουν την καθαριότητα, τον εξαγνισμό και την εξυγίανση της ψυχής και του σώματος.

Η αλυσίδα χώρων ευεξίας και περιποίησης, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σύντομα στην πόλη του Πειραιά αποτελούν την καλύτερη επιλογή για Έλληνες και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι αναζητούν τη χαλάρωση και την αποτοξίνωση που βίωναν για πολλά χρόνια οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και άλλοι λαοί ανά τον κόσμο.

Με «σύμμαχο» το νερό, τη φροντίδα, το άγγιγμα, την επικοινωνία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των ειδικευμένων θεραπευτών, θα αναβιώσετε την απόλυτη εμπειρία καλλωπισμού και ανάτασης ψυχής.

Στους χώρους των Polis Hammam – Polis Loutron καθ όλη την διάρκεια του χρόνου μπορείς να απολαύσεις μια βιωματική εμπειρία ζωής μέσα από μια μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ και αποτελεσματικών θεραπειών περιποίησης προσώπου και σώματος και ενδείκνυται για εκδηλώσεις όπως bachelor party, εορτασμό επετείων, γενέθλια κλπ.

Σε μυεί στην απόλαυση της χαλάρωσης αλλά και της αντιγήρανσης, μέσα από θεραπείες ή δράσεις στους χώρους του, απαλλάσσοντας τον επισκέπτη με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, από πόνους, νευρώσεις , αϋπνία, πονοκεφάλους , αναπνευστικά προβλήματα και μυοσκελετικούς πόνους.

Η ασφάλεια που τηρείται σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα που αφορούν τον COVID-19 και η καθαριότητα των χώρων του, αποτελεί κύριο μέλημα και αναπόσπαστες αρχές των καταστημάτων.

Τα Polis Hammam – Polis Loutron συνεχίζουν να λαμβάνουν κορυφαία βραβεία, διακρίσεις και άριστες κριτικές από τους Έλληνες και διεθνείς επισκέπτες τους, καταφέρνοντας να βρίσκονται στη κορυφή των τουριστικών αξιοθέατων στην Ευρώπη, λαμβάνοντας για ακόμη μία χρονιά το Tripadvisor Traveler’s Choice Awards 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNegroni Week by Campari: Για 10η χρονιά με μια ξεχωριστή πρόποση για καλό σκοπό12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Polis Hammam – Polis Loutron

Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α, Καλαμαριά, τηλ. 2310488216
Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310596800
Αυλητών 6-8, Ψυρρή, τηλ. 2103212020

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας θεραπείες θα βρεις και στο www.polis-hammam.gr.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b