ΣΥΝΤΑΓΗ
Σπιτική πραλίνα φουντουκιού από τη food blogger Nikis_food
Και ποιος δεν θέλει να γευτεί σπιτική πραλίνα φουντουκιού, χωρίς συντηρητικά και με 4 μόλις υλικά;

Monopoli Team
03.09.2022
A
A
Υλικά
Εκτέλεση
- 80 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 2 κ.σ ζάχαρη άχνη
- 1/2 κ.σ σκόνη κακάο
- 200 γρ. φουντούκια αποφλοιωμένα

- Τοποθετούμε σε ένα ταψί τα φουντούκια και τα καβουρδίζουμε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Τα μεταφέρουμε στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν αλοιφή.
- Θέλει αρκετό χτύπημα μέχρι να έρθουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα μας και την προσθέτουμε μέσα στο μπλέντερ παρέα με τα υπόλοιπα υλικά μας.
- Συνεχίζουμε το χτύπημα για επιπλέον 5 λεπτά.
- Αμέσως θα δούμε την υφή της πραλίνας που θέλουμε.
- Τοποθετούμε σε ένα βαζάκι και τη διατηρούμε για μία εβδομάδα. Σε περίπτωση που δεν καταναλωθεί καλό είναι να μπει στο ψυγείο.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Nikis_food εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Καρδιακή ανεπάρκεια: Τι αλλάζει στη διαχείρισή της;
Γιάννα Γραμματοπούλου: Η Art Athina αποτυπώνει τον παλμό της εποχής
Συν & Πλην: «Ανδρομάχη» στο Θέατρο Βριλησσίων
Οι “Κακές Ιδέες” των Ατζαράκη – Ζάμπρα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες στην ελληνική TV αυτή τη στιγμή
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός
Οι μελωδίες των Επτανήσων στο Ηρώδειο με την Παλαιά Φιλαρμονική Κερκύρας
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής: «Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου»
Faces and Bodies: Η έκθεση του Μάνου Ιωαννίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου