MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10+1 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Σεπτέμβριο

Πλούσιο θα είναι το περιεχόμενο του Netflix τον Σεπτέμβριο, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν νέες ταινίες αλλά και σειρές, καθώς και μία επιστροφή.

Blonde/ Credits: Netflix
author-image Κατερίνα Τσιακαράκη

Καθώς το καλοκαίρι τελείωσε και την είσοδο του κάνει πλεόν το φθινόπωρο, σίγουρα οι έξοδοι μας περιορίζονται. Επιστρέφοντας στις παλιές μας συνήθειες, το Netflix υποδέχεται αυτή τη νέα εποχή με νέες ταινίες αλλά και σειρές, καθώς και με μία επιστροφή για την οποία οι fans ανυπομονούσαν.

Εμείς ξεχωρίσαμε λοιπόν τις 10+1 πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες της πλατφόρμας, και σας τις παρουσιάζουμε.

Love in the Villa

Το Netflix υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με μία rom-com, η οποία θα μας ταξιδέψει στην Βερόνα. Το “Love in the Villa” αποτελεί μία ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Mark Steven Johnson, και πρωταγωνιστές τον Τομ Χόπερ του “The Umbrella Academy” και την Κατ Γκράχαμ των “Vampire Diaries”. Η πλοκή βρίσκει την Τζούλι, μετά από έναν χωρισμό να ταξιδεύει στην πόλη των ονείρων της, την Βερόνα της Ιταλίας. Στην συνέχεια όμως ανακαλύπτει πως πρέπει να μοιραστεί την βίλα που νοίκιασε με έναν γοητευτικό άγνωστο. Η παραγωγή φαίνεται να περιλαμβάνει αρκετούς οδηγούς κασκαντέρ που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε κάποια δράση κατά τη διάρκεια της ταινίας.
Από 1 Σεπτεμβρίου 

Fakes

Μία νέα σειρά για τη δημιουργία και την πτώση μιας παράνομης «αυτοκρατορίας» από δύο έφηβες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι χρήστες του Netflix, τον Σεπτέμβριο. Η σειρά “Fakes” αποτελεί δημιουργία του David Turko και ακολουθεί την ασύλληπτη ιστορία δύο έφηβων κολλητών που κατά λάθος έχτισαν και έχασαν μία από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες ψεύτικων ταυτοτήτων στη Βόρεια Αμερική. Έτσι οι  κολλητές Ζόι και Μπέκα αρχίζουν να θησαυρίζουν και καταλαβαίνουν τι σημαίνει να ζεις παράνομα.
Από 2 Σεπτεμβρίου

Untold: The Race of the Century

Με ένα ντοκιμαντέρ θα καλωσορίσει το φθινόπωρο, το Netflix. Αποτελεί μέρος του «Untold Volume 2», μιας σειράς ντοκιμαντέρ που ως στόχο έχει να περιγράψει επικές ιστορίες από τον κόσμο του αθλητισμού. Το επερχόμενο επεισόδιο “Race of the Century” θα επικεντρωθεί στο America’s Cup του 1983, το οποίο το Netflix περιέγραψε ως “μια κλασική ιστορία αουτσάιντερ”. Αφηγείται την ιστορία μιας ακατάστατης ομάδας Αυστραλών που συγκεντρώνονται για να εκθρονίσουν το New York Yacht Club και να σπάσουν το μακροβιότερο σερί νικών στην ιστορία – 132 χρόνια – στον πιο διάσημο ιστιοπλοϊκό διαγωνισμό στον κόσμο. Μάλιστα, συνεντεύξεις από βασικά μέλη του πληρώματος των ΗΠΑ και της Αυστραλίας του 1983, θα πλαισιώνουν το ντοκιμαντέρ.
Από 6 Σεπτεμβρίου 

Cobra Kai, Σεζόν 5

Ο 5ος κύκλος από τη σειρά “Cobra Kai”, έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix με τους fans της σειράς να ανυπομονούν. Σε αυτή τη σεζόν, βλέπουμε πως πολλοί χαρακτήρες επέστρεψαν. Οι Daniel LaRusso και Johnny Lawrence θα επιστρέψουν όπως επίσης και η  Courtney Henggeler η οποία επιστρέφει ως Amanda LaRusso, καθώς και η Vanessa Rubio ως Carmen Diaz. Επίσης ο Yuji Okumoto επιστρέφει ως Chozen, αφού για πρώτη φορά επανέλαβε τον ρόλο του από το The Karate Kid 2 στην 3η σεζόν. Μετά από έναν άγριο σχολικό καυγά στο τέλος της δεύτερης σεζόν, ο Johnny έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από το dojo Cobra Kai, επιδιώκοντας να βάλει ένα τέλος σε αυτό μαζί με τον αντίπαλό του Daniel LaRusso. Η τρίτη και η τέταρτη σεζόν περιστρέφονται γύρω από τις προσπάθειές τους να τελειώσουν το Kreese μια για πάντα. Η εξέλιξη της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από αυτές τις πρωταρχικές σχέσεις, οι οποίες οδηγούν σε συγκρούσεις που τελικά είναι προϊόν της αδυναμίας του Daniel και του Johnny να αφήσουν το παρελθόν.
Από 9 Σεπτεμβρίου 

End of the Road

Το End of the Road είναι μια επερχόμενη ταινία του Netflix σε σκηνοθεσία Millicent Shelton και σενάριο του David Loughery, που είναι γνωστός για το σενάριο της ταινίας  “The Intruder”. Η υπόθεση αφορά μία χήρα γυναίκα, Μπρέντα, η οποία απολύεται από τη δουλειά και αποφασίζει να  ξεκινήσει μια νέα ζωή. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σταματά στην έρημο του Νέου Μεξικού χωρίς καμία βοήθεια. Αλλά τότε ένας μυστηριώδης δολοφόνος αρχίζει να την στοχοποιεί. Η Μπρέντα και η οικογένεια της πρέπει στη συνέχεια να μάθουν να αντιστέκονται και να επιβιώνουν.
Από 9 Σεπτεμβρίου 

I Used to be Famous

Το “I used to be famous” αποτελεί το ντεμπούτο μεγάλου μήκους του Βρετανού σκηνοθέτη Έντι Στέρνμπεργκ. Η υπόθεση αφορά δύο πλευρές του μουσικού κόσμου οι οποίες συγκρούονται μεταξύ τους. Από την μία πλευρά βρίσκεται ο Vince,πρώην τραγουδιστής ενός boy band, τον οποίο υποδύεται ο Ed Skrein και από την άλλη πλευρά ο Stevie, ένας έφηβος που είναι ταλαντούχος ντράμερ, τον ρόλο του οποίου υποδύεται ο Leo Long.Ο Sternberg είπε για την ταινία: “Είναι φτιαγμένο σύμφωνα με το «The Full Monty», το «Billy Elliot» και το «East Is East».
Από 16 Σεπτεμβρίου 

Do Revenge

Μία επερχόμενη σκοτεινή κωμωδία του Netflix, με πρωταγωνίστριες δύο έφηβα κορίτσια, την Camila Mendes και τη Maya Hawke. Η υπόθεση αφορά την Drea, η οποία ζει μια τέλεια ζωή μέχρι που διαρρέει ένα προσωπικό της  βίντεο σε ολόκληρο το σχολείο της. Φαινομενικά το βίντεο αυτό πιστεύει πως διέρρευσε από τον Max, τον σύντροφο της. Ωστόσο γνωρίζει την Eleanor, που θέλει να πάρει εκδίκηση από την Carissa καθώς αυτή είχε διαδώσει μία άσχημη φήμη για την ίδια. Έτσι οι δύο κοπέλες, αποφασίζουν να συνεργαστούν για να εκδικηθούν όσους τις έχουν αδικήσει.
Από 16  Σεπτεμβρίου 

Drifting Home

Φυσικά από τις νέες προσθήκες του Netflix, δεν θα μπορούσε να λείπει μία ταινία anime. Το Drifting Home, είναι μία ιαπωνική ταινία anime, σε σκηνοθεσία Hiroyasu Ishida και σε σενάριο Hayashi Mori. Ο Ishida είναι γνωστός για τη δουλειά του στο Penguin Highway και το Fumiko’s Confession, ενώ ο Mori είναι γνωστός για τη δουλειά του σε δημοφιλείς τίτλους anime όπως το Cells at Work! και Code Black . Η πλοκή ξεκινά μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, όταν ο Kosuke και οι φίλοι του επισκέπτονται μια εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία που πρόκειται να κατεδαφιστεί, αλλά η ομάδα βρίσκεται στο επίκεντρο ενός παράξενου φαινομένου. Βρίσκοντας τους εαυτούς τους περικυκλωμένους από έναν απέραντο ωκεανό, ο Kosuke και οι φίλοι του πρέπει με κάποιο τρόπο να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.
16 Σεπτεμβρίου 

Athena

Ο Ρομέν Γαβράς σκηνοθέτησε για το Netflix μια ταινία, που θυμίζει αρχαία ελληνική τραγωδία στο Παρίσι. Aυτή τη φορά ο Γαβράς επιλέγει να παντρέψει μια ιστορία αστυνομικής βίας και εξέγερσης με την αρχαία τραγωδία. Πρόκειται για την ταινία “Athena”, η υπόθεση της οποίας περιστρέφεται γύρω από τρεις εφήβους που βουλιάζουν στο χάος το Παρίσι. Σε ένα περιβάλλον χάους, απόγνωσης, εκδίκησης, τρία αδέλφια, νεαροί, στα προάστια του Παρισιού, μπαίνουν σε μια δίνη που απηχεί τις αφηγηματικές διαδρομές του αρχαίου δράματος. Πρωταγωνιστεί, μάλιστα, ο Dali Benssalah, που είδαμε στον ρόλο του αδίστακτου σαδιστή στην τελευταία ταινία του James Bond, το «No Τime to Die».Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Ρομέν «Η ταινία θα μοιάζει με αρχαία τραγωδία οπωσδήποτε ως προς τη μορφή της. Όπως και το περιεχόμενο θα έχει αντίστοιχες αναφορές, χωρίς να παραπέμπει απευθείας σε ένα συγκεκριμένο έργο. Είναι όμως σαφώς επηρεασμένη από τα αρχαία κείμενα».
Από 23 Σεπτεμβρίου

Lou

Μία ταινία σε σκηνοθεσία Anna Foerster η υπόθεση της οποίας ακολουθεί τη Lou, μια γυναίκα με ένα επικίνδυνο και μυστηριώδες παρελθόν που ζει στον ήρεμο Βορειοδυτικό Ειρηνικό και της οποίας ο μοναδικός σύντροφος είναι ο σκύλος της. Καθώς μια τεράστια καταιγίδα απειλεί να ξεσπάσει στην κοινότητα, ο γείτονας της Λου, την παρακαλά να βοηθήσει και να σώσει την κόρη της που απήχθη, αγνοώντας τα πολλά μυστικά της Λου. Πρωταγωνιστούν οι Jurnee Smollett και Logan Marshall-Green.
23 Σεπτεμβρίου

Blonde

Μία μεγάλη παραγωγή έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix, τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για το Blonde, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Άντριου Ντόμινικ, η οποία στηρίζεται στο βιογραφικό βιβλίο της Joyce Carol Oates που κυκλοφόρησε το 1999 και μάλιστα είχε προταθεί για βραβείο Pulitzer. Την Marilyn Monroe θα ενσαρκώσει η Ana de Armas. Στην ταινία θα την δούμε σε προετοιμασία ταινιών, σε προσωπικές στιγμές αλλά και στην αναβίωση του μούζικαλ «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές». Μάλιστα πρόκειται να μάθουμε περισσότερα για τη σκοτεινή πλευρά της ζωής της star. Αποτελεί την πρώτη ταινία στο Netflix που χαρακτηρίζεται ως «ακατάλληλη για ανηλίκους», λαμβάνοντας το σπάνιο σήμα καταλληλότητας «NC-17».
Από 28 Σεπτεμβρίου 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b