Αυτό είναι το designer shoe που μάς έχει κλέψει την καρδιά
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤα Gucci Princess είναι τα κομψά παπούτσια που φορούν τώρα οι fashion editors.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ αδυναμία των γυναικών στα παπούτσια είναι μεγάλη. Από όλα τα αντικείμενα, με τα οποία μπορεί κανείς να γεμίσει την γκαρνταρόμπα του, τα παπούτσια είναι το καλύτερο κομμάτι. Είναι εντυπωσιακό το πως μία απλή αλλαγή ενός παπουτσιού μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς ένα outfit.
Είμαστε ανοιχτοί λοιπόν πάντα στο να προσθέσουμε ένα ακόμη ζευγάρι στη συλλογή μας. Το ζευγάρι που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας (αλλά και κάθε fashion editor), αυτή την στιγμή; Τα crystal slingbacks του οίκου Gucci.
Τα είδαμε για πρώτη φορά τον περασμένο χειμώνα -το λογότυπό GG εφαρμόστηκε απαλά στο πλέγμα με τα στρας. Στη συνέχεια τα φόρεσε η Dakota Johnson με ένα sleek κοστούμι σε μια σοφιστικέ και σέξι εμφάνιση.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Αθήνα χορεύει ξανά τις Κυριακές: Τι να περιμένεις από τις Eden Sundays αυτής της σεζόν
- «Γιοι και κόρες»: Η παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας μόλις σήκωσε αυλαία
- Πώς μοιάζει ένα Book Sleepover; Όταν κοιμηθήκαμε παρέα με τον Fitzek (περίπου)
- Οι 3 βιταμίνες που χρειαζόμαστε το φθινόπωρο
- «Oracle» στη Στέγη: Το τεχνολογικό έπος μιας αυτοεκπληρούμενης προφητείας