MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»: Στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της ρομαντικής κωμωδίας που αγαπήσαμε

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η ρομαντική κωμωδία της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», με τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, επιστρέφει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο με δέκα καινούρια επεισόδια.

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού
Monopoli Team

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων με τα οποία ολοκληρώνεται η ιστορία, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά. Η κάμερα ακολουθεί το πρωταγωνιστικό ζευγάρι υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Σπύρου Ρασιδάκη, να ενσαρκώνει τους κεντρικούς ήρωες της δυνατής ιστορίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού.

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν

Η Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού) έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία (Άννα Κουρή) και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη.

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Τι έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα…

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο. Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί. Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο,  αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.

Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Θα τα καταφέρει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του AΝΤ112.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης
Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

 

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Νέα μέτρα για οδηγούς στην Ευρώπη: Ψηφιακό δίπλωμα, νέα όρια ηλικίας και ενιαίες ποινές
Cine News
Το Καταφύγιο στην Ομόνοια: Το ντοκιμαντέρ της Φένιας Παπαδόδημα στον Κινηματογράφο Δαναό
Art & Culture
Panathēnea 2026: Σινεμά, μουσική, AI και άρωμα Όσκαρ στην Αθήνα
Cine News
Το φινάλε του “The Bear” πλησιάζει: Πότε κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος
Cine News
Το Onassis Culture στο 79ο Φεστιβάλ των Καννών με δύο συμπαραγωγές
Cine News
Η COSMOTE TV προβάλλει το μοναδικό αφιέρωμα του BBC Earth για τα 100 χρόνια του Sir David Attenborough
Cine News
«Ιερά Οδός, 21 χλμ.»: Ανακάλυψε τα πολλά πρόσωπα της Ιερά Οδού μέσα από ξεναγήσεις, δράσεις, προβολές
Cine News
Νέο επικό trailer για την “Οδύσσεια” του Κρίστοφερ Νόλαν (video)
Cine News
Lord of the Flies: Η νέα survival σειρά που θα σε καθηλώσει – Τι φέρνει η TV την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου
Cine News
Binge mode on: Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στη μικρή οθόνη
Cine News
Η τέλεια αστυνομική σειρά για binge-watching αυτό το τριήμερο - και όσα άλλα θα δεις στην TV
Cine News
Για τον Νίκο Ερηνάκη, η φιλοσοφία δεν είναι μια ακαδημαϊκή πολυτέλεια για ήρεμες εποχές