MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Freedom Orchestra: Το ντοκιμαντέρ του BBC για την ουκρανική ορχήστρα που παίζει εν καιρώ πολέμου

Το ντοκιμαντέρ του BBC για την ουκρανική ορχήστρα που παίζει εν καιρώ πολέμου. Ένα σπουδαίο project του BBC για την ουκρανική ορχήστρα των 75 μουσικών.

Monopoli Team

Η τέχνη και ο πολιτισμός δεν πεθαίνουν ακόμα και εν καιρώ πολέμου. Το απέδειξαν εξάλλου 75 σπουδαίοι Ουκρανοί μουσικοί, με μαέστρο τη Φινλανδή Keri-Lynn Wilson, οι οποίοι ενώθηκαν για να στείλουν ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Την ώρα που δικοί τους άνθρωποι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου ή έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, εκείνοι παίζουν μουσική και γεμίζουν τον κόσμο με ελπίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAma-San12.09.2018

Όλα αυτά θα τα δούμε στο ντοκιμαντέρ του Clive Myrie, για λογαριασμό του BBC, σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις πρόβες, ακόμα και μοναχικές, την πρώτη πρόβα ως ορχήστρα στη Βαρσοβία, μέχρι την περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν σε Ευρώπη και Η.Π.Α. «Υπήρχε μία πολιτιστική δύναμη σε αυτόν τον πόλεμο και ήθελα να δείξω όλα αυτή την προσπάθεια. Ελπίζω ότι αυτό το ντοκιμαντέρ θα ρίξει φως σε όλα τα ουκρανικά καλλιτεχνικά επιτεύγματα αλλά και στο δημιουργικό πνεύμα, παρά τις αντιξοότητες», εξήγησε ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ, που θα δούμε τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b