MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Pinocchio: H νέα animation ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο απέκτησε τρέιλερ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο φέρνει την προστατευτική του αγάπη για τα αλλόκοτα πλάσματα στο νέο τρέιλερ της επερχόμενης animation ταινίας του Netflix με τίτλο «Pinocchio».

Pinocchio: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της νέας ταινίας animation του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο
Φωτογραφία: Netflix
Monopoli Team

Η αγαπημένη μαριονέτα μικρών και μεγάλων αποκτά ξανά ζωή, μέσα από το νέο τρέιλερ της επερχόμενης animation ταινίας του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, με τίτλο «Pinocchio». Μια καινούρια εκδοχή του κλασικού παραμυθιού σε παραγωγή του Netflix.

«Από τις πολλές περιπλανήσεις μου σε αυτή τη γη, έχω τόσα πολλά να πω για ελλαττωματικούς πατεράδες και γιους», αφηγείται ό Sebastian J. Cricket με τη φωνή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο ξεκίνημα του τρέιλερ, «Θέλω να σας πω μια ιστορία. Είναι μια ιστορία που νομίζετε ότι την ξέρετε, αλλά δεν τη ξέρετε- μια ιστορία για ένα ξύλινο αγόρι».

Το τρέιλερ αποκαλύπτει υλικό για τον μοναχικό ξυλογλύπτη Τζεπέτο (Ντέιβιντ Μπράντλεϊ), δημιουργό του Πινόκιο (Γκρέγκορυ Μαν) και τις περιπέτειες του αγοριού-μαριονέττα στο πλευρό του.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία αποτελεί την πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο καταπιάνεται με το είδος του animation, φέρνοντας μαζί την προστατευτική αγάπη του για τα «αλλόκοτα» πλάσματα σε αυτή την κλασική ιστορία.

Η πλοκή της δράσης μεταφέρεται στη χρονική περίοδο της δεκαετίας του 1930 με φόντο την ανάδυση του φασισμού στη χώρα καθώς ο Μπενίτο Μουσολίνι αποκτά τον έλεγχο της κυβέρνησης. Στον ρόλο του αφηγητή ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ενώ εκτός των Ντέιβιντ Μπράντλεϊ και Γκρέγκορυ Μαν στην ταινία δανείζουν τις φωνές τους οι Κρίστοφ Βαλτς, Τίλντα Σουίντον, Φιν Γούλφχαρντ, Ρον Πέρλμαν, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Μπερν Γκόρμαν, Κέιτ Μπλάνσετ και Τζον Τουρτούρο.

Ο Ντελ Τόρο συν-σκηνοθετεί την ταινία μαζί με τον Μαρκ Γκούσταφσον και συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον Πάτρικ Μακχέιλ. Το «Pinocchio» αποτελεί το πρώτο φιλμ που γυρίζει ο σπουδαίος Μεξικανός δημιουργός για λογαριασμό του Netflix. Μέχρι τώρα έχουν συνεργαστεί μαζί σε πουλάριθμα τηλεοπτικά πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένων των σειρών animation «Trollhunters,  «3Below» και «Wizards», καθώς και της live action ανθολογικής σειράς τρόμου «Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities», η οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ταινίες του Στάνλεϊ Κιούμπρικ που άλλαξαν τον κινηματογράφο12.09.2018
Η ταινία του Ντελ Τόρο είναι μόνο μια εκ των τριών με επίκεντρο την εμβληματική μαριονέττα. Τον Μάρτιο η Lionsgate Entertainment κυκλοφόρησε τη CGI ταινία κινουμένων σχεδίων «Pinocchio: A True Story», ενώ, η Disney ετοιμάζει ένα live action remake της εκδοχής του 1940 σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Disney + στις 8 Σεπτεμβρίου.

Το «Pinocchio» του Ντελ Τόρο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο και στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2022.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b