MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
29
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Pinocchio: H νέα animation ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο απέκτησε τρέιλερ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο φέρνει την προστατευτική του αγάπη για τα αλλόκοτα πλάσματα στο νέο τρέιλερ της επερχόμενης animation ταινίας του Netflix με τίτλο «Pinocchio».

Pinocchio: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της νέας ταινίας animation του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο
Φωτογραφία: Netflix
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η αγαπημένη μαριονέτα μικρών και μεγάλων αποκτά ξανά ζωή, μέσα από το νέο τρέιλερ της επερχόμενης animation ταινίας του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, με τίτλο «Pinocchio». Μια καινούρια εκδοχή του κλασικού παραμυθιού σε παραγωγή του Netflix.

«Από τις πολλές περιπλανήσεις μου σε αυτή τη γη, έχω τόσα πολλά να πω για ελλαττωματικούς πατεράδες και γιους», αφηγείται ό Sebastian J. Cricket με τη φωνή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο ξεκίνημα του τρέιλερ, «Θέλω να σας πω μια ιστορία. Είναι μια ιστορία που νομίζετε ότι την ξέρετε, αλλά δεν τη ξέρετε- μια ιστορία για ένα ξύλινο αγόρι».

Το τρέιλερ αποκαλύπτει υλικό για τον μοναχικό ξυλογλύπτη Τζεπέτο (Ντέιβιντ Μπράντλεϊ), δημιουργό του Πινόκιο (Γκρέγκορυ Μαν) και τις περιπέτειες του αγοριού-μαριονέττα στο πλευρό του.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία αποτελεί την πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο καταπιάνεται με το είδος του animation, φέρνοντας μαζί την προστατευτική αγάπη του για τα «αλλόκοτα» πλάσματα σε αυτή την κλασική ιστορία.

Η πλοκή της δράσης μεταφέρεται στη χρονική περίοδο της δεκαετίας του 1930 με φόντο την ανάδυση του φασισμού στη χώρα καθώς ο Μπενίτο Μουσολίνι αποκτά τον έλεγχο της κυβέρνησης. Στον ρόλο του αφηγητή ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ενώ εκτός των Ντέιβιντ Μπράντλεϊ και Γκρέγκορυ Μαν στην ταινία δανείζουν τις φωνές τους οι Κρίστοφ Βαλτς, Τίλντα Σουίντον, Φιν Γούλφχαρντ, Ρον Πέρλμαν, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Μπερν Γκόρμαν, Κέιτ Μπλάνσετ και Τζον Τουρτούρο.

Ο Ντελ Τόρο συν-σκηνοθετεί την ταινία μαζί με τον Μαρκ Γκούσταφσον και συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον Πάτρικ Μακχέιλ. Το «Pinocchio» αποτελεί το πρώτο φιλμ που γυρίζει ο σπουδαίος Μεξικανός δημιουργός για λογαριασμό του Netflix. Μέχρι τώρα έχουν συνεργαστεί μαζί σε πουλάριθμα τηλεοπτικά πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένων των σειρών animation «Trollhunters,  «3Below» και «Wizards», καθώς και της live action ανθολογικής σειράς τρόμου «Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities», η οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ταινίες του Στάνλεϊ Κιούμπρικ που άλλαξαν τον κινηματογράφο12.09.2018
Η ταινία του Ντελ Τόρο είναι μόνο μια εκ των τριών με επίκεντρο την εμβληματική μαριονέττα. Τον Μάρτιο η Lionsgate Entertainment κυκλοφόρησε τη CGI ταινία κινουμένων σχεδίων «Pinocchio: A True Story», ενώ, η Disney ετοιμάζει ένα live action remake της εκδοχής του 1940 σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Disney + στις 8 Σεπτεμβρίου.

Το «Pinocchio» του Ντελ Τόρο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο και στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2022.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Αυλαία για το Micro μ Festival 2026 – Οι ταινίες που βραβεύτηκαν
Cine News
Το «Ριφιφί» ξανά στην κορυφή του Top 20 της MagentaTV
Cine News
Νύχτες Πρεμιέρας και Release Athens ενώνουν σινεμά και μουσική: Μια ξεχωριστή προβολή του «Pink Narcissus» με Κωνσταντίνο Βήτα
Cine News
East of Eden: Το αριστούργημα του Στάινμπεκ γίνεται σειρά εποχής στο Netflix – και ανυπομονούμε να το δούμε
Cine News
Το American Horror Story επέστρεψε με all-star reunion και ξέρουμε τι θα δεις αυτό το ΣΚ
Cine News
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος και αφιέρωμα στον Νίκο Γραμματικό
Cine News
MagentaTV: Νέα σεζόν με κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, νέες πρωτότυπες παραγωγές, blockbusters και πολυαναμενόμενες σειρές
Cine News
4 ημέρες γεμάτες σινεμά στη Σάμο: Όσα θα δούμε στο 4o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Μεσογειακοί Διάλογοι»
Cine News
«Do You Love Me»: 70 χρόνια Βηρυτός μέσα από ένα καθηλωτικό κινηματογραφικό ταξίδι στη Στέγη
Cine News
Carte blanche στον Λάνθιμο, πρεμιέρες, μεγάλα αφιερώματα: Όλοι οι λόγοι που ανυπομονούμε για τις “Νύχτες Πρεμιέρας”
Cine News
5+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το καθηλωτικό Fjord
Cine News
Η ΔΕΗ Χρυσός Χορηγός στις «Νύχτες Πρεμιέρας»