MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η ηθοποιός Σούλα Αθανασιάδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών

Έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα η Σούλα Αθανασιάδου, η ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Μάχης στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα».

Monopoli Team

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Σούλας Αθανασιάδου η οποία πέθανε σε ηλικία 93 ετών, τον Απρίλιο, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα. Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα από τον δημοσιογράφο Χρήστο Κωνσταντίνου.

Αν και είχε συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, το όνομά της έμεινε συνώνυμο με τον ρόλο της “Μάχης” στη δημοφιλή μαύρη κωμωδία «Εγκλήματα».

Τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ, με τα πρώτα συμπτώματα να εμφανίζονται στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς “Θα βρεις τον δάσκαλο σου”.

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1929. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ ο πρώτος ρόλος της στον κινηματογράφο ήταν το 1956 στην ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη «Οι άσσοι του γηπέδου». Τρία χρόνια αργότερα συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Αστέρω».

Το 1996 συμμετείχε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Λόγω τιμής» στον ρόλο της θείας της Μάνιας, ενώ δύο χρόνια αργότερα αγαπήθηκε στον πιο γνωστό της ρόλο μέχρι σήμερα, εκείνο της Μάχης στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα», με τις ατάκες της να αναπαράγονται μέχρι και σήμερα μέσω των επαναλήψεων της σειράς.

Άλλες τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες συμμετείχε, ήταν το «Βότκα Πορτοκάλι» με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, το “Θα βρεις τον δάσκαλο σου”, η “Λένη”, αλλά και οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» πάλι με τον Ρένο Χαραλαμπίδη.

Ο τελευταίος της ρόλος στο θέατρο ήταν το 2005 στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας», με την Κάτια Δανδουλάκη.

Η κηδεία της Σούλας Αθανασιάδου έγινε στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης, παρουσία μόνο φίλων και συγγενών.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b