MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

10 νέα καλοκαιρινά τραγούδια για την playlist των διακοπών μας

Αυτές είναι 10 νέες κυκλοφορίες που μπορούν να κάνουν το καλοκαίρι μας ξεχωριστό.

author-image Κατερίνα Τσιακαράκη

Έχοντας φτάσει στα μέσα του καλοκαιριού, πολλές είναι οι επιτυχίες που άρχισαν να ξεχωρίζουν ήδη από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους.

Από καθαρόαιμο pop, μέχρι και hip-hop, οι επιλογές είναι πολλές και τα hits ακόμα περισσότερα. Αν λοιπόν ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αναρωτιέστε ποια είναι τα κομμάτια που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν από την playlist σας, τότε συνεχίστε την ανάγνωση!

Αυτές οι 10 ολόφρεσκες μουσικές επιτυχίες είναι ιδανικές για να σας συνοδεύουν σε όλες τις καλοκαιρινές σας στιγμές.

1. Post Malone – I like you ft. Doja Cat

Ο Austin Richard Post γνωστός ως Post Malone δεν σταματά ποτέ να μάς εκπλήσσει, κυκλοφορώντας φέτος ένα ιδιαίτερα «ανεβαστικό» τραγούδι. Πρόκειται για μία φιλόδοξη συνεργασία με την απόλυτη hitmaker της χρονιάς, Doja Cat, η οποία περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Twelve Carat Toothache”.

2.Tiesto & Ava Max – The Motto

Φέτος ένας από τους διασημότερους Dj στον κόσμο, ο Tiesto, έκανε την εμφάνιση του στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή συναυλία στο πλαίσιο του Primer Festival. Από τη setlist του φυσικά δεν έλειπε το “The Motto”, μία ολοκαίνουρια συνεργασία με την Ava Max που ξεσήκωσε το κοινό του Primer και μάλλον θα συνεχίσει να μας ξεσηκώνει για πολύ καιρό -ειδικά στα αγαπημένα μας beach bar…

3. Maneskin – Supermodel

Οι Maneskin, το συγκρότημα από την Ιταλία που αγαπήθηκε χάρη στην εμφάνιση του στην Eurovision, κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες το τραγούδι “Supermodel”. Το συγκρότημα μάλιστα επέστρεψε φέτος στη σκηνή της Eurovision, για μία μοναδική εμφάνιση στην οποία φυσικά ερμήνευσαν το νέο single τους για πρώτη φορά, γιορτάζοντας έτσι και την περσινή του νίκη στο Ρότερνταμ. Μπορεί να έχουν περάσει δύο μήνες από τη φετινή Eurovision, εμείς όμως ακόμα ακούμε συνεχώς το Supermodel, το οποίο φυσικά δεν θα λείπει από την playlist μας.

4. Harry Styles – Keep Driving

Αγαπημένος Harry Styles, με ένα κομμάτι από το νέο του άλμπουμ, Harry’s House. Το “Keep Driving” με μία μεταφορική έννοια, προτρέπει τους ακροατές να “συνεχίσουν να οδηγούν” ακόμα και όταν όλα φαίνεται να καταρρέουν. Ένα κομμάτι που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα, καθώς περνάει ένα όμορφο μήνυμα και δίνει μία δόση ελπίδας, σε μία εποχή που σίγουρα τη χρειαζόμαστε.

5. Regard, Years & Years – Hallucination

Αυτό το άκρως χορευτικό τραγούδι δεν γίνεται να λείπει από καμία καλοκαιρινή playlist -ειδικά αν σας αρέσει ο χορός! Δεν είναι τυχαίο ότι το βίντεο κλιπ εμπνεύστηκε από την ταινία «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν», με τον Olly Alexander να χορεύει για την “νίκη” με την πρωτοποριακή χορογραφία του Meshach Henry.

6. Elton John , Dua Lipa – Cold Heart

Όταν ένας θρυλος της pop συνεργάζεται με την πιο επιτυχημένη Βρετανίδα pop star αυτή τη στιγμή, τότε το αποτέλεσμα δεν γίνεται παρά να είναι μαγικό. Κάπως έτσι “γεννήθηκε” το μαγικό Cold Heart, που έγινε αμέσως επιτυχία, και φυσικά δεν θα λείπει από την καλοκαιρινή μας playlist.

7. George Ezra – Anyone For You

Το “Anyone For You” αποτελεί το πρώτο υλικό, που μοιράζεται ο Ezra μετά την επιτυχία του album του “Staying at Tamara’s” του 2018 . Ο ίδιος μάλιστα έγραψε  στο Twitter λίγο πριν την κυκλοφορία του: “Δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν όλη την εβδομάδα, έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που κυκλοφόρησα τη δική μου μουσική και η ενέργεια και ο ενθουσιασμός είναι παντού γύρω μου, το νιώθω!”. Και πράγματι η ενέργεια και ο ενθουσιασμός παραμένουν κάθε φορά που ακούμε το ολόφρεσκο αυτό κομμάτι.

8. Πυξ Λαξ – Άνθρωπος στη Θάλασσα

Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Πυξ Λαξ που μάς έχουν προσφέρει πολλές μουσικές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. Τα εφηβικά χρόνια των περισσότερων από εμάς είναι μάλλον συνδεδεμένα με τα κομμάτια τους και οι Πυξ Λαξ το ξέρουν καλά αυτό. Έτσι, κυκλοφόρησαν ένα τραγούδι, που θα συντροφεύει τόσο τους παλιούς, όσο και τους νέους θαυμαστές τους, αυτό το καλοκαίρι. Το όνομα αυτού; “Άνθρωπος στη θάλασσα”.Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι: “Αυτό το τραγούδι είναι η ανάγκη μας να ξαναβρούμε μια πυξίδα, μια σωσίβια λέμβο, ένα σινιάλο που θα μας οδηγήσει σε ασφαλή νερά. Είναι η ρωγμή μέσα μας που δεν μας αφήνει ήσυχους, όμως περιμένει κι αντέχει σε μια εποχή που φυσάει κόντρα. Είναι η φωνή μας που θέλει να ακουστεί. Είναι η ψυχή μας που αισθάνεται πρόσφυγας σ’ έναν πλανήτη που όλο και περισσότερο μαγεύεται απ’ την ασχήμια και την παράνοια και γίνεται αφιλόξενος”.

9. Post Malone – Cooped Up ft Roddy Ricch

Άλλο ένα κομμάτι του Post Malone, που αποδεικνύει ότι κάθε του μουσικό βήμα αποτελεί επιτυχία. Αυτή τη φορά ένωσε τις δυνάμεις του με τον Roddy Rich για ένα ακόμη ανεβαστικό κομμάτι που μας αρέσει πολύ.

10. Harry Styles – As It Was

Ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία του Harry Styles από το νέο του άλμπουμ. Οι στίχοι μιλούν για το παρελθόν αλλά και για την εσωτερική προσπάθεια του καλλιτέχνη να ξεφύγει από αυτό. Η ανεβαστική μελωδία του έρχεται σε αντίθεση με τους στίχους -και αυτός  ακριβώς είναι ο λόγος που οι περισσότεροι το έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b