MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για τη Δευτέρα 18 Ιουλίου

Συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε προτάσεις με μερικές από τις πιο αξιόλογες δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Monopoli Team

1. Jazz στην Πλατεία: Δημήτρης Σεβδαλής Quartet στην Πειραιώς 260

Dimitris Sevdalis @ Giannopoulos

Πέντε ξεχωριστά ελληνικά τζαζ σχήματα, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του διακεκριμένου σαξοφωνίστα Δημήτρη Τσάκα, δίνουν την επίγευση των παραστάσεων και ζωντανεύουν μαγικά τις βραδιές μας στην Πειραιώς 260. Σήμερα 18 Ιουλίου θα απολαύσουμε το Δημήτρης Σεβδαλής Quartet (Δημήτρης Σεβδαλής πιάνο, Γιώργος Κωστόπουλος μπάσο, Carlos Menendez κρουστά, Δημήτρης Κλωνής ντραμς).
18/07 στις 23:00
Πειραιώς 260 (Πλατεία), Ταύρος

2. Η Λεονί εν αναμονή του Ζωρζ Φεντώ στο Αττικό Άλσος

Ένα ξεχωριστό έργο της γαλλικής κωμωδιογραφίας, την μονόπρακτη κωμωδία του Ζωρζ Φεντώ “Η Λεονί εν αναμονή” (“Leonie est en avance ou Le Mal joli”, 1911) σκηνοθετεί ο Τάσος Πυργιέρης. Εδώ ο συγγραφέας στήνει μια κωμωδία ηθών και τύπων στο εσωτερικό ενός εύπορου σπιτιού, εστιάζοντας στις ενδοοικογενειακές σχέσεις με επίκεντρο την εγκυμοσύνη της νεαρής Λεονί. Το έργο λειτουργεί ως μεγεθυντικός καθρέπτης των ηθών και των αξιών της αστικής κοινωνίας στις αρχές του 20ου αι. στο φόντο και σε πρώτο επίπεδο τις γνωστές, ίδιες πάντα, ανθρώπινες αδυναμίες.
18/07 στις 21:00
Θέατρο Αττικού Άλσους, Οικονομίδου και Καρπενησιώτη (περιφερειακός Γαλατσίου)
Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω του www.ticketservices.gr

3. Η Όλγα Βενέτη στο Ανοικτό Θεατράκι Αττικής Οδού

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου η Όλγα Βενέτη θα παρουσιάσει στον Δήμο Μεταμόρφωσης στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιφέρειας Αττικής. Αθάνατες μελωδίες, διαχρονικά τραγούδια, έντονοι ρυθμοί, είναι τα κύρια συστατικά του μουσικού προγράμματος “Fame-Στον ρυθμό της ψυχής”, που ετοίμασε η Όλγα Βενέτη. Μια επιλογή από τα ωραιότερα τραγούδια της δεκαετίας του 80’ και όχι μόνο, που άφησαν εποχή, παίρνουν άλλη διάσταση με την ερμηνευτική δεινότητα και την προσωπική προσέγγιση της Όλγας Βενέτη.
18/07 στις 21:00
Ανοικτό Θεατράκι Αττικής Οδού, Δήμος Μεταμόρφωσης

4. Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου

Μια περιοδεία γιορτή, με πολλή μουσική, απρόβλεπτες καταστάσεις, χιούμορ, αυτοσχεδιασμό, έξω καρδιά. Μαζί του ο performer Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η Μαργκώ Ενεπεκίδη. Συμμετέχει ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης. Στο πλαίσιο του Ζωγράφου Summer Festival vol.3 – 2022.
18/07 στις 21:00
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, Αγίου Γεωργίου 17

5. Ο αργαλειός της Ανατολής: Παράσταση για όλη την οικογένεια στο Θέατρο Κολωνού

Μέσα από την τέχνη του αργαλειού επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες μας, τη σημασία της συνεργασίας, καθώς και τα ήθη και τα έθιμα της χώρας μας. Κάθε κλωστή της κρύβει και μια ιστορία , μια σκέψη , ένα συναίσθημα. Το μόνιμο χαμόγελό της πυροδοτεί και πάλι. την ελπίδα! Το πολύχρωμα νήμα τα είναι στα χέρια της γιαγιάς Ανατολής ,πάντα έτοιμη να καταθέσει μια ξεχωριστή ιστορία σε κάθε της υφαντό. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Καμακάρη, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Άρης Μακρής Δημήτρης Πιέτρης, Τόνια Παπαδάκη.
18/07 στις 20:30
Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως, Κολωνός
Κράτηση δελτίων εισόδου εδώ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b