MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«The Idol»: Πρώτο teaser για τη νέα σειρά της HBO με πρωταγωνιστή τον The Weeknd

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της επερχόμενης δραματικής σειράς της HBO, «The Idol», με πρωταγωνιστές τον Καναδό σούπερ σταρ The Weeknd και τη Λίλι-Ρόουζ Ντεπ.

The Idol: Πρώτο teaser για τη νέα σειρά της HBO με πρωταγωνιστή τον The Weeknd
Φωτογραφία: HBO
Monopoli Team

Η HBO και ο The Weeknd κυκλοφόρησαν το πρώτο teaser του «The Idol», της επερχόμενης δραματικής σειράς με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Καναδό τραγουδιστή και τραγουδοποιό και τη Λίλι-Ρόουζ Ντεπ.

Τι γνωρίζουμε για τη σειρά

Συν-δημιουργημένο από τους The Weeknd, Λέβινσον και Reza Fahim, το «The Idol» διαδραματίζεται με φόντο τη μουσική βιομηχανία. Η πλοκή ακολουθεί έναν γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη μιας cult αίρεσης που αναπτύσσει μια περίπλοκή σχέση με ένα ανερχόμενο είδωλο της pop.

Η σειρά έως τώρα αντιμετώπισε αρκετές καθυστερήσεις. Τον Απρίλιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Έιμι Σάιμετζ αποχώρησε από το σκηνοθετικό τιμόνι, με τα επεισόδια που είχαν ήδη ολοκληρωθεί να ξαναδουλεύονται ώστε να είναι προσαρμοσμένα στις νέες δημιουργικές κατευθύνσεις.

Το καστ συμπληρώνουν οι Τρόι Σιβάν, Σουζάνα Σον και Steve Zissis. Ενώ σε μικρότερους ρόλους αναμένουμε να δούμε τους Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga και Anne Heche. Άγνωστο παραμένει αν το αρχικό καστ έχει επηρεαστεί από τις αλλαγές στη δημιουργική κατεύθυνση της σειράς.

Το teaser

Το υλικό ξεκινάει ανακοινώνοντας τα «άρρωστα και διεστραμμένα μυαλά» των δημιουργών της σειράς Abel «The Weeknd» Tesfaye και Σαμ Λέβινσον, με τον τελευταίο να βρίσκεται, επίσης, πίσω από την επιτυχημένη σειρά της HBO «Euphoria». Αμέσως μετά, στο teaser, ξεδιπλώνονται μια σειρά «γρήγορα» μονταρισμένων πλάνων με χολυγουντιανές επαύλεις, πολύχρωμα πάρτι, χρήση απαγορευμένων ουσιών και γρήγορων αυτοκινήτων.

Το teaser ολοκληρώνεται με μια γεμάτη ένταση αλληλεπίδραση ανάμεσα στον χαρακτήρα που υποδύεται η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ και μια αθέατη φιγούρα, μάλλον ο χαρακτήρας του The Weeknd, που ρωτάει «Με εμπιστεύεσαι»; Με την Ντεπ να αποκρίνεται με χαμόγελο «Όχι ιδιαίτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Emmy 2022: Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις και παραλείψεις των φετινών υποψηφιοτήτων12.09.2018

Η πρεμιέρα δεν έχει οριστεί ακόμη

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του «The Idol» δεν έχει οριστεί ακόμη, με το teaser απλώς να μας πληροφορεί ότι «Έρχεται Σύντομα».

Πηγή: Variety 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b