MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου

Συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε προτάσεις με μερικές από τις πιο αξιόλογες δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου.

photo: Mariza Kapsabeli
Monopoli Team

1. #pamegravaMusicFest: Συναυλία με τους Τheodore, Whereswilder, Sillyboy’s Ghost Relatives στο Θέατρο Γκράβας

Το τριήμερο 10 – 12 Ιουλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Θέατρο Γκράβας για το μουσικό φεστιβάλ #pamegravaMusicFest που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων «Όλη η Αθήνα μια σκηνή». Την Δευτέρα 11 Ιουλίου θα απολαύσουμε τους Τheodore, Whereswilder, Sillyboy’s Ghost Relatives. Λίγο μετά την κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού του album “The Voyage”, με ανανεωμένη μπάντα και διάθεση, ο Theodore μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στο διάστημα με αφετηρία την καρδιά της Αθήνας. Οι Whereswilder μας καλούν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε σε μια βραδιά με soft και psychedelic rock, soul, funk και old school ήχους από το νέο τους album και όχι μόνο. Και λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του υλικού την περασμένη άνοιξη, ο Αθηναίος μουσικός και παραγωγός Χαραλαμπος Κουτράρας, μαζί με την μπάντα, φέρνουν φρέσκο ήχο με ατμοσφαιρικές κιθάρες να αναμειγνύονται με retro-pop synths.
11/07 στις 20:00
Θέατρο Γκράβας, Ταϋγέτου 60, Γκράβα
Ελεύθερη είσοδος με Δελτίο Εισόδου

2. Τιμητική εκδήλωση – συναυλία για τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Άλσος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει τιμητική εκδήλωση – συναυλία για τον Σταύρο Ξαρχάκο, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, ώρα 20:30, στο Άλσος Περιστερίου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Προβολή βίντεο με την ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου, Ομιλία από τον Δημοσιογράφο κ. Γιώργο Τσάμπρα, Ομιλία από τον Δημοσιογράφο – Πολιτικό κ. Γιώργο Λιάνη, Ομιλία από τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, Ομιλία από τον π. Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, Απονομή Τιμητικής Διάκρισης, Καλλιτεχνικό πρόγραμμα – συναυλία με τους: Ελένη Βιτάλη, Χρήστο Θηβαίο, Κώστα Μακεδόνα, Μανώλη Μητσιά, Γιώργο Νταλάρα και Ηρώ Σαΐα.
11/07 στις 20:30
Άλσος Δήμου Περιστερίου, Αγίου Βασιλείου 62

3. Jazz στην Πλατεία: Alexandros Affolter Quartet στην Πειραιώς 260

Τζαζ νότες συνοδεύουν φέτος τις φεστιβαλικές νύχτες, με ελεύθερη είσοδο. Πέντε ξεχωριστά ελληνικά τζαζ σχήματα, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του διακεκριμένου σαξοφωνίστα Δημήτρη Τσάκα, δίνουν την επίγευση των παραστάσεων και ζωντανεύουν μαγικά τις βραδιές μας στην Πειραιώς 260. Στις 10, 11 & 13 Ιουλίου υποδεχόμαστε το Alexandros Affolter Quartet (Alexandros Affolter φωνή, Παντελής Μπενετάτος πιάνο, Γρηγόρης Θεοδωρίδης μπάσο, Σεραφείμ Μπέλλος ντραμς).
11/07 στις 23:00
Πειραιώς 260, Πλατεία, Ταύρος

4. “Που βαδίζουμε κύριοι;”: Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

“Που βαδίζουμε κύριοι;” μια συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Συμμετέχουν οι (με αλφαβητική σειρά): Σπύρος Γραμμένος, Μαρία Κηλαηδόνη και Μανώλης Φάμελλος. Μαζί τους οι μουσικοί: Χρήστος Παπαδόπουλος – τραγούδι, κλαρινέτο, Στέφανος Δανιηλίδης – πιάνο, ακορντεόν, Μάνος Λούτας – μπάσο, Βαγγέλης Τσιμπλάκης – ντραμς. Στο πλαίσιο του Ζωγράφου Summer Festival vol.3 – 2022.
11/07 στις 21:00
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, Αγίου Γεωργίου 17

5. Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις, της Ornela Vorpsi στο Αττικό Άλσος

Η επιτυχημένη παράσταση του Ένκε Φεζολλάρι “Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις” της Οrnela Vorpsi, με την Αμαλία Αρσένη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, για μία μόνο παράσταση – στις 11 Ιουλίου στο Αττικό Άλσος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής. Ο Ένκε Φεζολλάρι, μετά την “Ορκισμένη Παρθένα” στο Φεστιβάλ Αθηνών, καταπιάνεται ξανά με την αλβανική δραματουργία και συγκεκριμένα με το βραβευμένο μυθιστόρημα της Ornela Vorpsi, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
11/07 στις 21:00
Θέατρο Αττικού Άλσους, Οικονομίδου και Καρπενησιώτη (περιφερειακός Γαλατσίου)

Περισσότερες προτάσεις στην κατηγορία Free City

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b