MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Φιλοκτήτης: Αναβολή της προγραμματισμένης παράστασης στο Θέατρο Πέτρας και μεταφορά σε νέα ημερομηνία

Η προγραμματισμένη για σήμερα παράσταση του «Φιλοκτήτη», με πρωταγωνιστές τους Τάσο Νούσια, Μαρία Πρωτόπαππα και Γιώργο Αμούτζα, που ήταν να λάβει χώρα στο Θέατρο Πέτρας, μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία.

Φιλοκτήτης του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Μαρλέν Καμίνσκυ σε καλοκαιρινή περιοδεία
Monopoli Team

Η παράσταση της μεγάλης καλοκαιρινής παραγωγής, «Φιλοκτήτης», σε σκηνοθεσία Μαρλέν Καμίνσκυ, με πρωταγωνιστές τους Τάσο Νούσια, Μαρία Πρωτόπαππα και Γιώργο Αμούτζα, η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου, στο Θέατρο Πέτρας, μεταφέρεται για αύριο, Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 21:30.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Τον απαιτητικό ρόλο του πληγωμένου ομώνυμου ήρωα ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας, αυτόν του φιλόδοξου Νεοπτόλεμου αναλαμβάνει ο πολλά υποσχόμενος Γιώργος Αμούτζας, ενώ στον ρόλο-πρόκληση του πολυμήχανου Οδυσσέα βρίσκουμε την Μαρία Πρωτόπαππα. Μαζί τους ένας 6μελής χορός ταλαντούχων ηθοποιών.

Η Μαρλέν Καμίνσκυ σκηνοθετεί το έργο σε μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα. Την πρωτότυπη μουσική σύνθεση των ηχοτοπίων υπογράφει ο Constantine Skourlis. Στις συνθέσεις του μάλιστα χρησιμοποιεί ένα από τα δύο Halldorobass (έγχορδο μουσικό όργανο ανάδρασης) που υπάρχουν στον κόσμο. Υπεύθυνη για την πρωτότυπη μουσική και τη διδασκαλία του χορού είναι η Ευαγγελία Βελλή-Κοσμά. Στο νησί της Λήμνου μάς μεταφέρει με τα σκηνικά του ο Γιώργος Γεωργίου και με τους φωτισμούς της η Αλίκη Δανέζη-Knutsen, ενώ τα κοστούμια επιμελείται ο Γιάννης Μετζικώφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜήδεια του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

«Ένα μικρό πρόβλημα υγείας καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης για σήμερα (6/7) παράστασης του έργου «Φιλοκτήτης» στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Η παράσταση μεταφέρεται για αύριο, Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 21:30 στο ίδιο θέατρο (Θέατρο Πέτρας).

Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας περιμένουμε αύριο (7/7) να παρακολουθήσετε τη μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή από τα Θεατρικά Δρώμενα «ΙΑΣΜΟΣ», σε σκηνοθεσία της Μαρλέν Καμίνσκυ, με πρωταγωνιστές τους Τάσο Νούσια, Μαρία Πρωτόπαππα και Γιώργο Αμούτζα».

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b