MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για τη Δευτέρα 4 Ιουλίου

Συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε προτάσεις με μερικές από τις πιο αξιόλογες δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Monopoli Team

“100 Χρόνια Μπιθικώτσης 1922- 2022”: Συναυλία στη Βίλα Ζωγράφου

Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του (1922-2022) με την μουσική παράσταση των Γρηγόρη και Άννας Μπιθικώτση, τη συμμέτοχη των Σωτήρη Δογάνη, Σταυρούλας Εσαμπαλίδη και της Λαϊκής Ορχήστρας “Μπιθικώτση”. Στο πλαίσιο του Ζωγράφου Summer Festival vol.3 – 2022.
04/07 στις 21:00
Βίλα Ζωγράφου, Γεωρ. Ζωγράφου 13

Open Air Film Festival Stroggylo 2022: “Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ” στον Άγιο Δημήτριο

Η πόλη του Αγίου Δημητρίου υποδέχεται για άλλη μια φορά το Open Air Film Festival Stroggylo, το δωρεάν φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου που ξεκινά την 1η Ιουλίου και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 25 Αυγούστου. Καλοκαιρινές νύχτες γεμάτες με προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες από ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, χωρών και ειδών κινηματογράφου που ικανοποιούν όλα τα ενδιαφέροντα, τις ηλικίες και τις προτιμήσεις. Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα δούμε την ελληνική ταινία του Δημήτρη Μπαβέλλα, “Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ” με τους Μάκη Παπαδημητρίου και Μιχάλη Σαράντη.
04/07 στις 21:00
1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αγ. Δημητρίου, Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 23

Swinging with the Athens Big Band στην Πλατεία Αυδή

Στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος του ΟΠΑΝΔΑ «Όλη η Αθήνα μια σκηνή», η Big Band Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει την συναυλία με τίτλο «Swinging with the Athens Big Band», στην Πλατεία Αυδή.
04/07 στις 21:00
Πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο

The Party Goes on: Ο Πασχάλης στο Άλσος Περιστερίου

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται μεγάλες συναυλίες, μοναδικές παιδικές παραστάσεις, ειδικές μουσικές βραδιές, χορευτικές εκδηλώσεις και μαθητικές δημιουργίες για τον μήνα Ιούλιο 2022, στο Άλσος Περιστερίου, στα Θέατρα Φοίνικα και Πολιτών. Την Δευτέρα 4 Ιουλίου, το Άλσος υποδέχεται τον Πασχάλη με την μπάντα του σε ένα party γεμάτο επιτυχίες από τις δεκαετίες 60′, 70′, 80′.
04/07 στις 21:00
Άλσος Περιστερίου, Αγ. Βασιλείου 63, Περιστέρι

«Θεομύθοι του Ολύμπου»: Παράσταση για όλη την οικογένεια στο Άλσος Παγκρατίου

Θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από το Μικροθέατρο του Ρέο, με καρτουνίστικες φιγούρες και χαρούμενη διάθεση. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο, «παίζει» με τους 7 μύθους των Θεών του Ολύμπου. Σκηνοθετημένη σύμφωνα με τις αρχές του θεατρικού παιχνιδιού, φέρνει τα παιδιά σε επαφή με μύθους και ερωτήματα γύρω από τη φύση, τη συμπεριφορά του ανθρώπου και του κόσμου.
04/07 στις 20:30
Άλσος Παγκρατίου, Παγκράτι

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b