MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Παρασκευή 24 Ιουνίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

1. Η Ζωή Τσόκανου διευθύνει την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και τον Daniel Lozakovich στο Ηρώδειο

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022, συμπράττει στη σκηνή του Ηρωδείου, με τον εξαίρετο βιολονίστα Daniel Lozakovich, υπό την διεύθυνση της καλλιτεχνικής της διευθύντριας Ζωής Τσόκανου. Στο ρωμαϊκό Ωδείο, ο Lozakovich θα ερμηνεύσει το αριστουργηματικό Κοντσέρτο για βιολί του Τσαϊκόφσκι, με τον σπάνιο μελωδικό πλούτο και τις συνεχείς εναλλαγές εικόνων και συναισθημάτων που συναρπάζουν. Το πρόγραμμα ξεκινά με το Λυρικό ιντερμέτζο του Έλληνα συνθέτη, Γεώργιου Αξιώτη, και ολοκληρώνεται με την ατμοσφαιρική συμφωνική σουίτα Σεχραζάτ του Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ, που είναι βασισμένη στη διάσημη συλλογή παραμυθιών Χίλιες και μια νύχτες.
Παρασκευή 24/6, 21:00
5-55€
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

2. Ο Γιώργος Νταλάρας στο Κηποθέατρο Παπάγου

Στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού, ο Γιώργος Νταλάρας ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου Παπάγου, για μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια. Μαζί του, οι ερμηνεύτριες Βιολέτα Ίκαρη και Ασπασία Στρατηγού.
Παρασκευή 24/6, 21:00
20€
Κηποθέατρο Παπάγου, Οδός Κορυτσάς, Παπάγου

3. Η Ρένα Μόρφη στο Gazarte

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον χειμώνα που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη γιορτάζει μαζί μας την χαρά του φετινού καλοκαιριού με μία ακόμη εμφάνιση στο Gazarte Roof Stage. Παρέα με μια μπάντα από εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριό της, η Ρένα Μορφή τραγουδάει επιλογές από το τελευταίο album της “Σάμπα Τσικίτα”, μέχρι Ζαμπέτα και J Balvin.
Παρασκευή 24/6, 22:00
14-18€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Γκάζι

4. Η Anfisa Letyago στο Bolivar Beach Bar

Το Bolivar υποδέχεται για πρώτη φορά την Dj/ Producer Anfisa Letyago. Η Ρωσίδα καλλιτέχνης ανήκει στα πιο hot ονόματα της techno, έχει παραγωγές σε labels όπως Drumcode, Redkids, και το προσωπικό της label Ν:S:DA. Τα groovy techno set της έχουν ακουστεί σε clubs όπως το Rex (Paris), Watergate (Berlin) και σε festivals όπως BPM και Resistance Miami. Μαζί της οι resident djs του SEDS Cirkle, Steve Sai και Man With The Speaker.
Παρασκευή 24/6, 21:00
10-35€
Bolivar Beach Bar, Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος 

ΘΕΑΤΡΟ

5. Η μεγάλη πλεκτάνη, του Jordi Galceran στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Ένας διεφθαρμένος υπουργός. Μια υπάλληλος της εταιρίας φυσικού αερίου με οικογενειακά προβλήματα. Ένα κολ γκερλ με άποψη. Ένας ανάπηρος πατέρας και ένας άντρας αίνιγμα. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά είναι πολύ περισσότερα…Είναι οι ήρωες της πολύ έξυπνης κωμωδίας του Jordi Galceran, «Η μεγάλη πλεκτάνη» (Fuga), σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου και παραγωγή της Erofili Productions, που θα περιοδεύσει στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας από το θερινό Θέατρο Λαμπέτη.
Παρασκευή 24/6, 21:30
Από 12€
Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b