MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο, χορό και συναυλίες για τη Δευτέρα 20 Ιουνίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις, χορό και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

1. Ακούω ήχον κώδωνος, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου στο θέατρο Βράχων

Η παράσταση «Ακούω ήχον κώδωνος» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου, κάνει πρεμιέρα απόψε στο θέατρο Βράχων. Αποτελεί μια συρραφή αποσπασμάτων από ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του Μποστ – θεατρικά, πεζά, ποιήματα, λεζάντες, διαφημίσεις, τραγούδια, επιθεωρησιακά νούμερα – που έκανε ο ίδιος ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα γιορτάσει το Θέατρο Στοά την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του. Η Φαύστα, ο Γιάννης, το Ριτσάκι, η Μήδεια, ο Ιάσων, η Καλόγρια, η Μαρία Πενταγιώτισσα, ο Κολόμβος, ο κ. και η κ. Ιατρού, ο πάτερ Αμβρόσιος, ο Πάρις, η Μαριάνθη, συνολικά 20 ήρωες του Μποστ, συναντιόνται στους γάμους του Ριτσακίου με τον Πάρι, αμφότεροι ανευρεθέντες μέσα στην κοιλιά ψαριών! 15 ηθοποιοί και μια μικρή λαϊκή ορχήστρα αποτελούμενη από τους ίδιους τους ηθοποιούς του θιάσου με διευθυντή τον Διονύση Τσακνή, θα παραβρεθούν στον γάμο, ο οποίος όμως θα έχει τραγική κατάληξη από την ξαφνική εμφάνιση του Κολόμβου, «που πήγε κι ανακάλυψε την Αμερική» και καθόρισε το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας, αλλά και από τη γνωστή απόφαση της Μήδειας να σφάξει τα παιδιά της, λόγω της ερωτικής διαγωγής του Ιάσονα.
Δευτέρα 20/6, 21:00
17-20€
Θέατρο Βράχων, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας

2. Ο Τάκης Ζαχαράτος στο Βεάκειο

Η μουσική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, «Έλα μες την αγκαλιά μου», θα ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, με μια πλούσια γκάμα τραγουδιών και μεταμφιέσεων στις αποσκευές της, κάνοντας στάση απόψε στο Βεάκειο. Ο showman με τα χίλια πρόσωπα, που περνάει με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά, σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, ενθουσιάζει με την σκηνική του παρουσία. Αυτό το καλοκαίρι η Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor…
Δευτέρα 20/6, 21:00
20€
Βεάκειο Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

ΧΟΡΟΣ

3. Η Λίμνη των Κύκνων, από την ομάδα International Stars Of Classical Ballet στο City Garden Festival

Η Λίμνη των Κύκνων έρχεται στο καλοκαιρινό θέατρο του City Garden Festival by Christmas Theater με την κλασική χορογραφία των Πετιπά-Ιβάνοφ στην αναθεωρητική ματιά του Αλεξάντρ Γκόρσκι. Χορευτές που συμμετείχαν σε διάσημα μπαλέτα όπως το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου, το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας της Οδησσού, το Μπαλέτο της Σκάλας του Μιλάνου ή το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τη διάσημη και διαχρονική αυτή ιστορία αγάπης, με την αξεπέραστη μουσική του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι.
Δευτέρα 20/6, 21:00
13-30€
Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου Βεϊκου 137, Γαλάτσι

ΜΟΥΣΙΚΗ

4. Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Κατράκειο Θέατρο

Ο Σωκράτης Μάλαμας μάς περιμένει στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας απόψε και αύριο, μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια του, που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα. Συνοδοιπόροι του, αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες και στο τραγούδι δίπλα του στη σκηνή η Ιουλία Καραπατάκη, ο Πέτρος Μάλαμας και ο Φώτης Σιώτας.
Δευτέρα 20/6, 21:00
15€
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Ακροπόλεως & Νέστορος (Άλσος Αγ. Φιλίππου), Νίκαια

5. Ο Αντώνης Ρέμος στο Θέατρο Άλσος

Ο Αντώνης Ρέμος έρχεται για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσος, με δυνατές ερμηνείες συντροφιά, με μια παρέα εξαιρετικών ερμηνευτών και μουσικών κι ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες.
Δευτέρα 20/6, 20:30
Από 15€
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως, Κυψέλη, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b