MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lady Gaga: Θα την απολαύσουμε στο σίκουελ του «Joker»;

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν στο επερχόμενο σίκουελ του «Joker».

Lady Gaga: Θα την απολαύσουμε στο σίκουελ του «Joker»;
Monopoli Team

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η βραβευμένη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός Lady Gaga βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για ενδεχόμενη συμμετοχή της στην ταινία «Joker: Folie à Deux», το  σίκουελ-μιούζικαλ του blockbuster του Τοντ Φίλιπς, στον ρόλο της εξίσου με τον κεντρικό ήρωα παρανοϊκής Χάρλεϊ Κουίν.

Οι εικασίες για την εμφάνιση της Χάρλεϊ Κουίν στην επερχόμενη ταινία ξεκίνησαν αφότου ο σκηνοθέτης σε ανάρτηση του στο Instagram στις 7 Ιουνίου δημοσίευσε το εξώφυλλο του σεναρίου. Ο υπότιτλος «Folie à Deux» αναφέρεται σε μια κοινή παραληρηματική διαταραχή , ενώ η Κουίν έχει υπάρξει ο μοναδικός πραγματικός «συνοδοιπόρος» του Τζόκερ, ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στο «Batman: The Animated Series» στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Το να μετατρέψει το σίκουελ του «Joker» σε μιούζικαλ αποτέλεσε μια τολμηρή κίνηση εκ μέρους του Φίλιπς, ο οποίος με το αρχικό φιλμ, όπου ο νούμερο ένα αντίπαλος του Σκοτεινού Ιππότη εξελίχθηκε σε έναν μοναχικό αντιήρωα, χτύπησε φλέβα χρυσού τόσο στο box office όσο και στα Όσκαρ με 12 υποψηφιότητες και δύο νίκες. Ο Χοακίν Φοίνιξ, ο οποίος τιμήθηκε με το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία του ως Joker, κατά κόσμον Arthur Fleck, αναμένεται να υποδυθεί ξανά τον ρόλο, αν και ούτε αυτή η συμφωνία έχει κλείσει οριστικά ακόμη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το «Joker: Folie à Deux» παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, επομένως δεν είναι ξεκάθαρο αν η Lady Gaga θα συνεισφέρει επίσης και στο μουσικό κομμάτι του πρότζεκτ. Ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η Αμερικανίδα σούπερ σταρ συνεργάζεται με τον Τοντ Φίλιπς. Ο τελευταίος εκτέλεσε χρέη παραγωγού στην ταινία «A Star is Born» για την οποία η Lady Gaga κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου καθώς και το Όσκαρ Πρωτότυπου Τραγουδιού. Επιπλέον, ο τότε συμπρωταγωνιστής της και σκηνοθέτης του φιλμ Μπράντλεϊ Κούπερ υπήρξε επίσης παραγωγός του «Joker».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLightyear: Η ταινία της Disney απαγορεύτηκε σε 14 χώρες λόγω ενός ομόφυλου φιλιού12.09.2018
 Η Χάρλεϊ Κουίν έχει αποδειχθεί ένας αρκετά ισχυρός χαρακτήρας για τη Warner Bros. Η Μάργκοτ Ρόμπι ενσάρκωσε τον ρόλο τρεις φορές: Το 2016 στην «Ομάδα Αυτοκτονίας», το 2020 στα «Αρπακτικά πτηνά: Και η φαντασμαγορική χειραφέτηση της Χάρλεϊ» και το 2021 στην «Ομάδα Αυτοκτονίας 2». Επιπλέον, η Κάλεϊ Κουόκο δανείζει τη φωνή της στη δημοφιλή σειρά animation του HBO Max με τίτλο «Harley Quinn» της οποίας η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022. Ωστόσο, ο «Joker» του Τόντ Φίλιπς και κατ’ επέκταση η ενδεχόμενη Χάρλεϊ Κουίν της Gaga καταλαμβάνει ένα διαφορετικό μυθοπλαστικό σύμπαν από αυτό των παραγωγών της DC.
Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
The Devil Wears Prada: Το απόλυτο rewatch πριν την πρεμιέρα του sequel – Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Μυστήριο, δράμα, τρόμος – Όσα μάς περιμένουν αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Σπίτι Χωρίς Διεύθυνση: Η ταινία-έκπληξη της Χάτιτσε Ασκίν στο Newman Cinema
Cine News
Ιερά Οδός, 21 χλμ: Το ντοκιμαντέρ της Νικολέτας Παράσχη ξεκινά την πορεία του στις ελληνικές αίθουσες
Cine News
Σημειώσεις για μια Ορέστεια στην πανδημία: Η ταινία των Φριντζήλα – Ανδριανού για μια επιπλέον προβολή στο Θέατρο Τέχνης
Cine News
«Σύγκρουση»: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega
Cine News
Το Stranger Things επιστρέφει… σε animation – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Τρεις νέες ταινίες και ένα αγαπημένο σίκουελ – Αυτά θα δούμε το ΣΚ στην TV
Cine News
Ο Διάβολος φοράει Prada 2: Πρεμιέρα σε ζωντανή μετάδοση από το Disney+
Cine News
Το Φαινόμενο της Σπασμένης Φλέβας: Masterclass στη Στέγη με τον Γιάννη Οικονομίδη
Cine News
Ο σκηνοθέτης Νίκος Κορνήλιος αφηγείται τη μάχη των σωμάτων με το βάρος του παρελθόντος
Cine News
Νέα σεζόν Beef, κλασικές ταινίες, πολυσυζητημένες σειρές – Τι βλέπουμε στην TV μετά το Πάσχα;