MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022.

Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

1. Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Κατράκειο

Με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα, ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια συναυλία από αυτές που μένουν αξέχαστές στο Κατράκειο Θέατρο.
Πέμπτη 9/6, 21:30
15€
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Πάροδος Ακροπόλεως, Νίκαια

2. Υπόγεια Ρεύματα, Magic De Spell και Δημήτρης Μητσοτάκης στο Faliro Summer Theater

Τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Magic De Spell και ο Δημήτρης Μητσοτάκης μαζί με την μπάντα του, ανανεώνουν και πάλι το συναυλιακό τους ραντεβού επί σκηνής, με αφετηρία το Faliro Summer Theater, απόψε. Τρία ονόματα από τους θεμελιωτές τους θρυλικής και τόσο επιδραστικής ροκ σκηνής των ‘90s μαζί ζωντανά!
Πέμπτη 9/6, 21:30
15€
Faliro Summer Theater, Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO, Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

3. O Jeff Gonzales (BNC) στο Roof Stage του Gazarte

Η Sky Vector Music καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Jeff Gonzales, γνωστό ως BNC (Bruises N Cuts). O μουσικός παραγωγός και MC κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα συγκλονιστικό EP τεσσάρων κομματιών εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συνεργασία του με το Αθηναϊκό label. Απόψε θα παρουσιάσει το καινούργιο υλικό σε συνδυασμό με το κλασσικό του ρεπερτόριο, στο Roof Stage Stage του Gazarte με την συνοδεία των Project Uncut και Irene.
Πέμπτη 9/6, 21:30
10€
Gazarte, Βουτάδων 34, Γκάζι

4. Ο Πατέρας μου η Αθήνα, της Μάνιας Παπαδημητρίου στο Χυτήριο

Η μουσική παράσταση «Ο Πατέρας μου η Αθήνα» της Μάνιας Παπαδημητρίου συνεχίζεται στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο. Παλιοί κανταδόροι, πλούσιοι και φτωχοί, έμποροι και διανοούμενοι, εργαζόμενοι και φοιτητές μαζεύονταν κάποτε για να πιούν το κρασί τους και να τραγουδήσουν με κιθάρες κι ένα μπουζουκάκι όλα τους τα ντέρτια. Τη λαογραφία τούτης της πλευράς της Αθήνας εξερευνούν έξι νέοι και παλιότεροι ηθοποιοί και μουσικοί μέσα από τα μάτια του πατέρα. Έτσι όπως τα αφηγήθηκε στην κόρη, Μάνια Παπαδημητρίου. Το νέο και το παλιό σιγοτραγουδούν παρέα έντεχνο, αλλά και οπερέτα και παλιό ελαφρύ, λαϊκό της δεκαετίας του ’60 και τόσα άλλα.
Πέμπτη 9/6, 21:00
8-15€
Θέατρο Χυτήριο (Αυλή), Ιερά Οδός 44, Αθήνα

ΘΕΑΤΡΟ

5. R.I.P, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων Off-Off Athens

Το Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων Off-Off Athens στο Επί Κολωνώ συνεχίζεται. Κάθε βραδιά παρουσιάζονται οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα πραγματοποιεί δύο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες. Μη χάσετε σήμερα την παράσταση «R.I.P» από τη θεατρική ομάδα ΑντιΤέχνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αγγελάκη. Σε μία όμορφη πόλη, οι πολίτες της ξεκίνησαν εμφύλια διαμάχη. Τελείωσε η περίοδος της ευημερίας. Οδομαχίες, τραυματίες, κοινωνική αναταραχή. Κορμιά που πέφτουν αιμόφυρτα στην άσφαλτο. Συμβαίνει θάνατος, συμβαίνει πάθος. Ανάμεσα τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να τους αναγκάσουν να πάρουν θέση.
Πέμπτη 9/6, 20:15
5€
Θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b